Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Στην πίτα της ΟΝΝΕΔ Θηβών ο Μιχάλης Γιαννάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θήβας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας και Τομεάρχης Ενέργειας της ΝΔ, κ. Μιχάλης Γιαννάκης. Αφού ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους νεολαίους της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχάλης Γιαννάκης συνεχάρη τους νέους της ΟΝΝΕΔ για την πολύ επιτυχημένη και δυναμική της παρουσία. «Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική η μαζική προσέλευση τόσων νέων της πόλης μας στην σημερινή εκδήλωση. Και είναι σημαντική γιατί δείχνει ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα και πολύ περισσότερο η περιφέρεια, η έννοια της εθελοντικής και ανιδιοτελούς συμμετοχής είναι ακόμα ζωντανή».

«Οφείλουμε, όχι μόνο ως Πολιτεία αλλά και ως πρόσωπα, να ενισχύσουμε τις πρωτοβουλίες σας, να σταθούμε δίπλα σας στις δικές σας προσπάθειες και να δώσουμε σάρκα και οστά στα δικά σας οράματα για την κοινωνία του αύριο» συνέχισε ο Μιχάλης Γιαννάκης ενώ συνεχάρη θερμά τους νέους για την μαζική τους συμμετοχή στην κινητοποίηση των ψηφοφόρων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του «για την υψηλή θέση που κατέλαβε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θήβας, ανάμεσα σε πολλά, έμπειρα και ικανά στελέχη της παράταξης στην πόλη.»

Επιβεβαιώνοντας τις δεσμεύσεις του απέναντι στα νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχάλης Γιαννάκης συμμετείχε σήμερα στην πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ Θήβας για την συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού για την Τράπεζα της Αγάπης συμβάλλοντας έμπρακτα στην προσπάθειά τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To flouri poios?