Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μεγαλύτεροι στόχοι για το 2011 από τους “Φίλους της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς”

Λιβαδειά, 24 Ιανουαρίου 2011

Αγαπητοί μας φίλοι,
Με την ευχή η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και γεμάτη συλλογικές δράσεις για τους “Φίλους της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς”, αρχίζουμε έναν διάλογο, ώστε να ενεργοποιηθούμε όλοι μας περισσότερο, να ευαισθητοποιήσουμε και άλλους και ο σύλλογός μας να μπορέσει να πραγματοποιήσει και να διευρύνει τους σκοπούς του. Είμαστε σίγουροι άλλωστε, ότι και ιδέες υπάρχουν, αλλά και διάθεση για ενεργό συμμετοχή.
Οι οποιεσδήποτε ιδέες και πρωτοβουλίες σας θα βοηθούσαν στην αναβάθμιση και στην πληρέστερη λειτουργία της Βιβλιοθήκης μας, ενισχύοντας την προσπάθεια που γίνεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια για διείσδυσή της όχι μόνο στην πνευματική μας ζωή, αλλά και στην καθημερινότητά μας.
Μπορούμε όλοι μας με την οικονομική συνδρομή μας και την εθελοντική μας προσφορά σε διάθεση, φαντασία, χρόνο και ταλέντο να βοηθήσουμε με ποικίλους τρόπους σε πολλά θέματα (σχεδίαση, εσωτερική διακόσμηση, διοργάνωση εκδηλώσεων, ταξιθέτηση, διαδικτυακή δράση κλπ.) που μπορεί να χρειάζεται η Βιβλιοθήκη.
Είμαστε σίγουροι ότι αυτός ο διάλογος που ανοίγουμε, θα αποφέρει τάχιστα καρπούς. Αναμένουμε τις προτάσεις και ιδέες σας, είτε με σχόλια στην ανάρτηση στο blog μας (http://filoi-liblivadia.blogspot.com/2011/01/blog-post.html), είτε ενημερώνοντάς μας στο
email filoi.liblivadia@gmail.com, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα
http://filoi-liblivadia.blogspot.com/p/contact.html, είτε επικοινωνώντας άμεσα μαζί μας στα τηλέφωνα 22610.89979 και 6936.592.800.
Σας ευχόμαστε λοιπόν και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και περιμένουμε την ανταπόκρισή σας.
Το Δ.Σ.
του Συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: