Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Δεν αποχωρούν από τη Νομική οι μετανάστες – ετοιμάζεται επέμβαση;

Να παραμείνουν στο κτήριο της Νομικής αποφάσισαν οι μετανάστες, κατά τη διάρκεια της συνέλευσή τους, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Ήδη η αστυνομία κλείνει την Σόλωνος με κορδέλες
Ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, Νίκος Γιαννόπουλος, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ πως οι μετανάστες «αποφάσισαν να μη μετακινηθούν σε άλλον χώρο, διότι αφενός θεωρούν ότι δεν ενοχλούν κανέναν, δεδομένου ότι στο κτήριο δεν γίνονται μαθήματα, και αφετέρου διότι εκτιμούν ότι το άλλο κτήριο, που τους προτάθηκε, δεν πληροί τις προδιαγραφές (σσ.ασφαλείας), που είχαν συμφωνηθεί».
Τη μετακίνησή τους σε άλλο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας πρότειναν οι πρυτανικές αρχές. Όπως αναφερόταν σε ανακοίνωση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, το κτήριο «πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής».
Στην ίδια ανακοίνωση σημειωνόταν πως η λύση αυτή κατέστη δυνατή με τη συνεργασία και την αρωγή τεσσάρων μη Κυβερνητικών Οργανώσεων – του Ερυθρού Σταυρού, των Γιατρών του Κόσμου, της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης Ψυχικής Υγιεινής και της Αποστολής.
http://www.antinews.gr/



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όταν τρέφεις φίδι θα γυρίσει να σε δαγκώσει...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΟ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ!!! ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ = ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον νόμο το άσυλο είναι ακαδημαϊκό όχι κοινωνικό.
Μπάτε σκύλοι αλέστε γίναμε και παρακαλάμε τους μετανάστες να αποδώσουν στον ελληνικό λαό τα πανεπιστήμια που πληρώνει!

Ανώνυμος είπε...

Τ-ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Που ακούστηκε να θέτουν όρους στηνεκλεγμένη κυβέρνηση μια χούφτα λαθρομεταναστες. Που ακούστηκε να γίνονται δεκτοί οι όροι τους. Που ακούστηκε να ζητάνε άσυλο με εκβιασμό. Που ακούστηκε να τους μεταφέρουν σε πολυτελές νεοκλασικό. Που ακόστηκε ένα κόμμα που παίρνει δεν παίρνει 3% να κάνει ότι θέλει υποστηρίζοντας τους λαθρομετανάστες που παρανομούν ολοφάνερα.
Κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

..γελοιότητες αλλά καμια αντίσταση με αξιοπρέπεια.. όλοι στο κόλπο...όλοι διαπλεκόμενοι λίγο ή πολύ...ξεφτίλα και υποκρισία παντού...

τρελός είπε...

Καρατζαφέρης και Αλαβάνος οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.Οι μειοψηφίες που σέρνουν τις πλειοψηφίες. Αν σας αρέσουν γιατί δεν τους δίνετε 70% ?