Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση Παπαγγελή για το εξασθενές χρώμιο

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δήμος Λεβαδεών απαντώντας σε δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων (δείτε http://viotia.blogspot.com/2011/01/blog-post_4743.html).


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου, ο Δήμαρχος Λεβαδέων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα επίσημα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων νερού του Δήμου Λεβαδέων τον Ιούλιο του 2010, δεν συμβαδίζουν με το περιεχόμενο και το ύφος των δημοσιευμάτων που απασχόλησαν την επικαιρότητα καθώς, δεν ανιχνεύθηκαν στον υδροφόρο ορίζοντα βαρέα μέταλλα και εξασθενές χρώμιο.


Οι υψηλές συγκεντρώσεις σε εντερόκοκκους και κολοβακτηρίδια που διαπιστώθηκαν στην περιοχή του Ρωμέικου, οφείλονταν σε βλάβη του συστήματος χλωρίωσης, το οποίο άμεσα αντιμετωπίσαμε τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων μας.


Όσον αφορά τον παλιό ΧΥΤΑ, δρομολογούμε άμεσα λύση αφού έχουμε ήδη αναθέσει μελέτη η οποία θα αποτυπώσει την υφιστάμενη κατάσταση και τις τεχνικές υποδείξεις για την αποκατάστασή του.


Εντός 10 ημερών θα εξασφαλίσουμε την αναγκαία προβλεπόμενη και ορθή λειτουργία του νέου ΧΥΤΑ σε ότι αφορά το μηχανολογικό εξοπλισμό, το προσωπικό και τη διαχείρισή του.


Τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων είναι στη διάθεση των πολιτών του Δήμου Λεβαδέων. Δέσμευσή μας είναι, όλες οι χημικές αναλύσεις νερού και τα αποτελέσματά τους να αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα που θα λειτουργήσει σύντομα ο Δήμος μας.»


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Οι υψηλές συγκεντρώσεις σε εντερόκοκκους και κολοβακτηρίδια που διαπιστώθηκαν στην περιοχή του Ρωμέικου, οφείλονταν σε βλάβη του συστήματος χλωρίωσης, το οποίο άμεσα αντιμετωπίσαμε τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων μας"
Ναι Δήμαρχε, όμως τα εντόπισαν οι ίδιοι οι κάτοικοι, κάνοντας μια ανάλυση, που ήταν δουλεία της ΔΕΥΑΛ. Κόψε κεφάλια, να κάνουν τη δουλειά τους, οι ανίκανοι.

Ανώνυμος είπε...

αληθεύει ότι οι μισθοί των δημάρχων διπλασιάστηκαν;
λεφτά υπάρχουν;

Ανώνυμος είπε...

Κι επειδή θα αναρτώνται στο διαδίκτυο τι σημαίνει; Σημασία έχει ο έλεγχος και όχι η ανάρτηση. Γιατί , για να φέρω ένα παράδειγμα και οι πολιτικοί δίνουν στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες τους και αυτό το ονομάζουν διαφάνεια αλλά είναι πραγματική ή φαινομενική αφού πρόκειται για απλή δημοσίευση και όχι για έλελγχο;
Άρα η στάχτη στα μάτια με τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο δεν λέει από μόνη της τίποτα.
Είναι η νέα επικοινωνιακή φούσκα για τους ιθαγενείς. Αρκετά πια σας καταλάβαμε.

Ανώνυμος είπε...

θα αναρτήσει και τα κριτήρια πρόσληψης των ειδικών συνεργατών ο δήμαρχος; για να δούμε την αξιοκρατία όχι τιποτα άλλο...