Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Με γερμανική βοήθεια ανεβαίνει το ΧΑ

Με το βλέμμα στραμμένο στις Βρυξέλες κινήθηκε ανοδικά και σήμερα το Χ.Α. καθώς έχει προεξοφληθεί η βοήθεια από τη Γερμανία. To spread του Ελληνικού ομολόγου αποκλιμακώθηκε περαιτέρω στις 259 μ.β. και μετά τις δηλώσεις ανώνυμου Γερμανού αξιωματούχου ότι δεν υπάρχει στην σημερινή αντζέντα θέμα για την υποστήριξη της Ελλάδας , επέστρεψε στις 285 μ.β. Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 1.940,82, +44,86, +2,37% ενώ έφτασε μέχρι τις 1990 μονάδες στο +5%. Αυξημένος ο όγκος και σήμερα στα 384 εκατ. ευρώ.

Γενικός Δείκτης
Η Αμερική άνοιξε αρνητικά με τον Dow Jones να αντιδρά στα απογοητευτικά στοιχεία για το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ το Δεκέμβριο. Λίγο μετά τις 17:00 o DOW βρίσκεται στις 10.027 μονάδες . στην αγορά των νομισμάτων το ευρώ κινείται στο 1,3690 χάνοντας έδαφος σε σχέση με το δολάριο .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 1241 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ,ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΠΑΙΔΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ,ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,[ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ],ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΡΩΩ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ...!ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΤΕΕΕΕ....