Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Αγάτσα στη Φινλανδία2

Η Αγάτσα στη Φινλανδία2

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλανδία 1, Φιλανδία 2 κλπ. Πεστε μας σε ποιό νούμερο θα σταματήσει για να σχολιάσουμε μια και καλή το ταξιδάκι αναψυχής.

Ανώνυμος είπε...

Εγω όπως βλέπω δεν είναι καθολου αναψυχής

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 5:05 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο θελει να την σχολιάσουμε εστω και αρνητικά αρκεί να γινεται ντορος.
Όσα μας γράφει τα βρίσκουμε στο διαδίκτυο και χωρις να παμε ταξιδάκι.
θέλετε μήπως να σας πω σε ποιά διεύθυνση;
ορίστε δύο δείγματα για το εκπαιδευτικό σύστημα Φιλανδίας.
1. http://aspros.wordpress.com/2009/03/19
2. ΤΑ ΝΕΑ – μικροπολιτικός 16/2/2009 .

Απλά πήγε ένα ταξιδάκι, αμειβόμενη επί πλέον με τα πλεονεκτήματα της τζαμπέ εκδρομούλας, όταν σε άλλους κοινούς θνητούς τους κόβουν τα επιδόματα.
Αυτό το γεγονός η κυρία αγατσα το θεωρεί προς τιμή της και το διατυμπανίζει μάλιστα σε όλα τα blogs.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα λοιπόν είναι ότι κόβουν τα πάντα από εμάς και από τους εαυτούς τους τίποτα. Ήθελα να ξερα η κρίση που αυτοί την έφεραν στο κάτω κάτω κι όχι εμείς αυτούς δεν τους πιάνει; την Αγάτσα και την κάθε Αγάτσα εννοώ ή περισσεύουν λεφτά για ταξίδια; πειτε το μας κ. πρωθυπουργέ μην μας λέτε όλη μερα εσεις κι οι υπουργοί σας και οι δημοσιογράφοι σας ότι δεν υπάρχει σάλιο! Για εμάς μόνο δεν υπάχει; Αρχίστε λοιπόν από γραμματείς, συμβούλους , ειδικούς και γενικούς, ειδικούς και γενικούς συνεργάτες κι όλον αυτόν τον κομματικό στρατό που ανάθεμα και τι συμβουλεύουν δηλαδή γι αυτό πήγαμε κατά διαόλου ,και σε τι χρειάζονται όλοι αυτοί με τις μισθάρες σε τέτοια εποχή;

Ανώνυμος είπε...

To καταλάβαμε. αμα πήγαινε κανένας άλλος θα γραφαν <>και θα θαταν όλα ωραία

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 12.26
τιποτα δεν καταλαβες εκτος και εαν κανεις πως δεν καταλαβες.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβε πως δεν καταλαβε αλλά τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος που το κόψιμο του είναι η Αγάτσα και κανένα άλλο.Έτσι δεν τον χαλάνε τα οικονομικά μέτρα κι όλα καλά τα βλέπει. Λοιπόν αφού κάνουν τέτοιες περικόπές σε εμάς, κομμένα και γι αυτούς τα περιττά έξοδα και τα χαζο χαρούμενα ταξίδια αναψυχής. Για όλους ανεξαιρέτως. Μήπως κατάλαβες τώρα ανώνυμε υπερασπιστή;!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλώς τα φτυάρια της γιαγιας....Να μπροστα μου τόχω. αν την εστελνε η βουλή σε αποστολή, πανώ θα έβγαζαν ...τιμή και δόξα θα λεγαν.τωρα που στειλαν την αρια...μπηξε -δειξε....το χουν καταλάβει όλοι τι γίνεται..συνεπώς συνεχειστε....