Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Αντιδράσεις από Αλίαρτο για το ΑΝΙΜΑ

Από τον κ. Ανδρέα Μπούτση, εκμισθωτή του καφέ ΑΝΙΜΑ στον Αλίαρτο, λάβαμε και δημοσιεύουμε ευχαρίστως την κάτωθι απάντηση σχετικά με το από 7-5-2009 ρεπορτάζ μας (δείτε εδώ Τα δημοτικά καταστήματα στον Αλίαρτο) από την κωμόπολη της κεντρικής Βοιωτίας.

Το ΑΝΙΜΑ εκμισθωθηκε με ολες τις νομιμες διαδικασιες.Οποιος αμφιβαλλει για τις διαδικασιες εκμισθωσης μπορει να βαλει τον δικηγορο του με επωνυμη καταγγελια να το ψαξει,και φυσικα θα υποστει τις συνεπειες του νομου και αυτος,διοτι ως γνωστο η περιεργεια σκοτωσε την γατα!!Οποιος μεταφερει κουβεντες καφενειου, ανωνυμα και ανευθυνα ειναι αξιος της τυχης του! Τελος,το ΑΝΙΜΑ δεν ενοχλει κανενα περιοικο εκτος απο την γνωστη και μη εξαιρεταια Κα φαρμακοποιο...Οποιος ανευθυνοανωνυμος εχει αποριες μπορει να επικοινωνησει μαζι μου να τον ενημερωσω και να τον γνωρισω απο κοντα..Μεχρι τοτε καληνυχτα και ονειρα γλυκα!
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ,ιδιοκτήτης του ΑΝΙΜΑ
ΥΓ: Επισης πληροφορω τους ανιδεους οτι το ΑΝΙΜΑ λειτουργει σαν καφετερεια...Οσες φορες δεν το εκανε (Μ.Παρασκευη και Κυριακη του Πασχα, αν ειναι δυνατον!!! )υπεστει τις συνεπειες του νομου εκεινες τις"γιορτινες" για ολη την Ελλαδα μερες. Για περαιτερω πληροφοριες σχετικα με τις μυνησεις μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου. Μην κουραζεστε μονοι σας..Το τηλεφωνο μου ειναι πλεον γνωστο..!

Η viotia ασφαλώς θα επανέλθει...

88 σχόλια:

βοιωτός είπε...

Το κινητό τηλέφωνο του κ. Ανδρέα Μπούτση είναι στη διάθεση της viotia. Οποιος αναγνώστης ενδιαφερέται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει νά κλείσει.

Ανώνυμος είπε...

K. Μπούτση αν , όπως λετε ,λειτουργείτε ως καφετερια(και παιξατε δυνατα την μουσική μονο 2 μερες) , γιατί στο δημοτικό συμβούλιο προ λιγων ημερών αποφασιστηκε να σας κλείσουν το μαγαζί αν ξανασυμβει?
Ο δημαρχος νευριασε μαζί σας μονο για αυτες τις 2 φορές?
Επιπλεον , το γεγονος οτι ενοχλειτε μονο 2-3 σπιτια δεν σημαινει οτι ειστε νομοταγείς!
Τα σπιτια που ξαγρυπνούν μαζι σας υπήρχαν εκεί πριν ανοίξετε το μαγαζί.
Υ.Γ.Ερώτηση αφελούς : μηπως μπορείτε να μας ενημερωσετε ποσοι άλλοι πηραν μερος στον πλειστηριασμό για το συγκεκριμενο οικημα?
Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος εχει την ευκαιρία να βάλει τάξη οχι μόνο στα Δημοτικά αλλά και στα ιδιόκτητα μαγαζιά ΤΩΡΑ!Μαγαζιά που ενοχλούν χρόνια.Πεζοδρόμια που εχουν καταλειφθεί,αλλαγές χρήσης και άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ανευθυνοανωνυμε,αφου δεν μπορειτε να μας πειτε ποιος ειστε,ακουστε τα εξης:
1.Δεν αποφασιστηκε τιποτα στο δημοτικο συμβουλιο.
2.Δεν ειναι 2-3 σπιτια παρα μονο ενα προβληματικο!
3.Αυτες οι 2 μερες ηταν παραδειγμα,εχουμε υποστει μηνυση και 9.30 το βραδυ,για διαταραξη κοινης ησυχιας....την ωρα που ο κοσμος επινε καφεδες και πορτοκαλαδες.
4.Στην δημοπρασια δεν παραβρεθηκε κανενας,παροτι ηταν τοιχοκολλημενη σε ολα τα καφενεια του χωριου για 15 μερες(μεγιστο οριο).
5.ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ
6.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΜΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ,ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ Μ'ΑΥΤΟ!
7.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ-ΜΑΚΗΣ ΜΗΤΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κ. Ανώνυμο....
απορία αφελούς: εσείς κ. Ανώνυμε τελικά ποιος είστε?
α) ένας από αυτούς που ενοχλείται το σπίτι του?
β) ένας από αυτός που ενοχλείται από την επιτυχία των άλλων?
γ) ένας από αυτούς που λόγω έλλειψης προσωπικής ζωής ασχολείται με τις ζωές των άλλων?
δ) ένας από αυτούς που τα ''παίρνουν'' από άλλους ανώνυμους για κάποιον ''κακό'' σκοπό?
ε) ένας αντίπαλος της τρέχουσας δημοτικής αρχής?
στ) ή κάτι άλλο.....?

Προς τον κ. Βοιωτό.....
αν θέλετε να έχετε ολοκληρωμένο και αντικειμενικό ρεπορτάζ για το θέμα, οφείλετε να παρουσιάσετε και την μαζική παραδοχή και τα συγχαρητήρια του κοινού για:
α)την μετατροπή μιας πρωην αποθήκης που έσφιζε από ποντίκια, στο κέντρο της πόλης, σε πολιτισμένο cafe που τώρα σφίζει από κόσμο
β) την ανάδειξη της κεντρικής πλατείας
γ) την λειτουργία επιτέλους(με έξοδα αποκλειστικά των ιδιοκτητών)του πολλών χρόνων παρατημενου συντριβανιού (γιατί άραγε?)
δ) την τουριστική ανάπτυξη του τόπου που επέφερε το anima, και επηρεάζει και πολλούς άλλους επαγγελματίες προφανώς, καθώς πληθώρα κόσμου από τα γύρω χωριά είναι πλέον καθημερινοί πελάτες του anima και του Αλιάρτου γενικότερα.

Ευχαριστώ και ελπίζω να ακουστώ...

Κάτοικος και υπάλληλος υπηρεσίας Αλιάρτου, πελάτης του anima, οπαδός του ''ωραίου''...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολλοι οι ανωνυμοι Ανδρεα!

Ανώνυμος είπε...

Το ρεπορταζ του βοιωτου αναφερόταν και στην περίπτωση της Μαριας Νεφελης(νυν millenium star!) , η οποια και βριθει παρανομιων , αλλά αντιδραση απο εκεί δεν βλέπουμε!
Ο υποφαινόμενος ανώνυμος θελει να δουλεύουν ολα τα μαγαζια της πόλης αρκεί να κινούνται στα νομιμα πλαίσια.Αυτό μόνο.
Εαν ειστε , όπως λέτε νόμιμοι, δεν εχετε να φοβηθείτε από κανέναν.
Να σας θυμίσω πάντως , ότι επειδή εχουμε δημοκρατια θα πρέπει να σεβαστείτε και αυτον τον εναν που ενοχλείτε.Τα ιδια δικαιώματα με εσας εχει!
Και μια συμβουλή: Δεν ανακαλύψατε και την πυρίτιδα...λίγη ταπεινότητα δεν εβλαψε ποτέ κανέναν.

βοιωτός είπε...

Οφείλω να διευκρινίσω ότι η viotia δεν ασχολείται με την εμπορική επιτυχία ή αποτυχία μιας επιχείρησης ούτε με προσωπικές διαφορές.
Είναι σαφές ότι η viotia τάσσεται υπέρ της υγιούς επιχειρηματικότητας, της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της τουριστικής προβολής του τόπου μας. Ακόμη η viotia είναι εν γένει υπέρ της λειτουργίας των δημοτικών καταστημάτων απο ιδιώτες.

Ανώνυμος είπε...

όλο παράνονομο το όλο θέμα και ενα σπίτι να υπήρχε δεν ειναι αναγκασμένο να ακούει την μουσική σας , επίσης να μας πούν οι κυριοι της καφετέριας ποιοι άλλοι πήραν μέρος στον πλειστηριασμό και για ποιους λόγους το πήρε ο κυριος μπουτσης ίσως συμφεροντα πολλά μιας και η μητερα του επι χρόνια στον δήμο , όσο για τον δήμαρχο κοιμάτε όρθιος μιας και όλα τα μαγαζια είναι παράνομα και κάνει τα στραβά μάτια και εκεί που δεν τα έκανε ήτανε σττην ελένη δαραμάρα σε εγωνα ζωης για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα μιας και έχασε τον άνδρα της εκεί ο νόμος δεν έδωσε ούτε μια ημέρα παράταση , ενω τα γνωστα υπόλοιπα μαγαζια στην παρανομία αλλά άμα πληρωνεις τα πρόστιμα όλα καλά . να κλεισουν τα παράνομα .

Ανώνυμος είπε...

όλο παράνονομο το όλο θέμα και ενα σπίτι να υπήρχε δεν ειναι αναγκασμένο να ακούει την μουσική σας , επίσης να μας πούν οι κυριοι της καφετέριας ποιοι άλλοι πήραν μέρος στον πλειστηριασμό και για ποιους λόγους το πήρε ο κυριος μπουτσης ίσως συμφεροντα πολλά μιας και η μητερα του επι χρόνια στον δήμο , όσο για τον δήμαρχο κοιμάτε όρθιος μιας και όλα τα μαγαζια είναι παράνομα και κάνει τα στραβά μάτια και εκεί που δεν τα έκανε ήτανε σττην ε. δ. σε εγωνα ζωης για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα μιας και έχασε τον άνδρα της εκεί ο νόμος δεν έδωσε ούτε μια ημέρα παράταση , ενω τα γνωστα υπόλοιπα μαγαζια στην παρανομία αλλά άμα πληρωνεις τα πρόστιμα όλα καλά . να κλεισουν τα παράνομα .

Ανώνυμος είπε...

μόνο απο την συμπεριφορά του κ΄μπούτση το μαγαζί πρεπει να σφραγίσει και μιας και το εφερε η κουβέντα όταν ενα μαγαζί σφραγίζει απαγορευετε και για κανένα λόγο να ανοιξει. καταλάβατε κ.μπόυτση ούτε το κλειδι απαγορευετε να μπει στην πόρτα.

Ανώνυμος είπε...

1)kalws h kakws h epixeirish anoikei se sta sugkekrimena atoma. an eixe kapoios allos tin idea as eperne autos to sigkekrimeno xwro. den nomizw na upirxan polloi, mallon kanenas allos gia to sigkekrimeno xwro. na to proseksoun giati aksizei na exei kala magazia o aliartos.

2)kurie anwnime polla les gia to kurio boutsi kai tin mitera tou. etsi anwnima lew kai egw oti 8elw gia sena.

3)exw dei polla magazia na kleinoun logw minisewn ston aliarto ektos apo 1 kai o nwon nohtw.

4)ontws to ka8e magazi prepi na sevetai to ka8e an8rwpo kai an ton enoxlei h mousiki exei dikaiwma na parapone8ei akoma kai an einai enas. me to dikio tou.

5) to 1 magazi pou parnomouse kai to mazepsane perase etsi sta psila. ta alla pou einai xronia kai kanoun oti 8eloun den leei kaneis tipota.

enas aliartaios pou xairetai na exei ksana zwh h polh tou.

YG. SYGGNWMI GIA TOUS LATINIKOUS XARAKTIRES KAI GIA TO MIKOS.

Ανώνυμος είπε...

andrea kai maki min masate o kosmos einai mazi sas...kai me ola ta magazia..theloume zwi,kosmo ston aliarto,oso kai theseis ergasias.. oso gia tin kuria pou enohleite edw kai 20 hronia shedon as mas deixei ta shedia tou ktiriou pou ehei sikwsei sto kentro tou aliartou na doume poios einai paranomos...
einai krima na ginonte ependuseis pou anavatmizoun mia poli pou pethainei kai na tis polemane!!!!

G.

Ανώνυμος είπε...

Το ΑΝΙΜΑ μας κράτησε ξανά στο χωριό.Για τον ωραίο του καφέ,τα καθαρά ποτά,το όμορφο περιβάλλον, τη ΦΟΒΕΡΗ μουσική,αλλά πάνω απ'όλα για το χαρακτήρα και το ήθος των ιδιοκτητών,οι οποίοι -αν και πρώην "υπάλληλοι"άλλων ιδιοκτητών καφέ, απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα "αφεντικά"...
Παιδιά,μην ασχολειστε...εμείς σας γουστάρουμε και σας στηρίζουμε.. με καφέδες σε πλαστικό στο συντριβάνι μεχρι ν' ανοίξετε πάλι.

Είναι γνωστό ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.Κι εσείς είστε οι καλύτεροι!Πώς να μην έχετε τόσους εχθρούς!!!!

Κάτοικος Αλιάρτου

Ανώνυμος είπε...

Eleos ANTHROPOI, Eleos !!
Den exo kammia sxesi me tin aliarto,
mpika tixea apo to facebook sto blog
sas.
Me ti asxoliste? Kleinete o enas ta magazia tou allou se mia mikri poli pou
exei anagki ta xrimata kai den tin kserei kaneis?

Ean ematha tin aliarto,tin ematha apo to blog, sto opoio mpika apo to facebook, pou kapoios mou proteine san filo mia kafeteria,ekei...

Ean eixan ta myala pou exete, t0 1970 stin Mikono,
tora kaneis den tha iksere to nisi, kai tha itan oloi stin peina...

Vangelis

Ps
signomi gia ta latinika alla den ypostirizontai apo ton browser ta ellinika...

Ανώνυμος είπε...

distixws ikseran ton aliarto palia mono kai mono gia kapoia magazia sta perix tis polis pou den eimastan kai polu perifanoi gia auta..

to teleutaio kairo exoun anoiksei kainourgia magazia kai exoun spasei to monopolio pou uprixe stin poli mas anavathimizontas toso tin posotita alla kai poiotita.
h plateia exei zwh kai ta apogeumata enw kai o oikismos maziou pire ksana kai autos zwh.

as min vgazoume ta matia mas allo.
safws kai enoxlountai osoi menoun dipla se kafetereis kai exoun kai autoi dikaiwmata
alla dikaiwma exei kai o aliartos na ginei kai na meinei zwntanos.

enas Aliartaios.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ!!ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΕΦΕΡΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΠΙΝΟΥΜΕ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΟ.....ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ!!!
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 4/5.....

Ανώνυμος είπε...

εκτος απο το ανιμα ολα τα αλλα μαγαζια ειναι αχρηστα και ανικανα να μαζεψουν τον κοσμο!!!για τον λογο αυτο το πολεμουν και εχουν στις πλατες τους τον δημαρχο και καποια λαμογια εκτος αλιαρτου αστυνομικους οι οποιοι φαινονται τα βραδυα τι κανουν με τους ιδιοκτητες τους...αυτα τα ιδια μαγαζια φαγανε και τον jack που ο φουκαριαρης ετρωγε τις μυνησεις απο τις πρωτες μερες γιατι εκανε το μεγαλο του ''λαθος'' να μην ειναι τσατσορουφιανος του δημαρχου! με αλλα λογια ο αλιαρτος φημιζεται για τον καλο του κοσμο που δεν κοιταει την δουλεια του αλλα τους αλλους....

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ειστε σοβαροι? προτεινω να του στησουμε και αδριαντα του Κυριου Μπουτση στν κεντρικη πλατεια Αλιαρτου αφου οπως λετε την ανεδειξε κιολας...Φυσικα δεν εχετε καταλαβει πως το ολο προβλημα ειναι ο Κυριος Βιτσης που επιτρεπει να γινονται ολα αυτα ερημην του κοσμου. Κανενας δεν ζηλεψε την επιτυχια σας αλλωστε η Αλιαρτος εχει τοσα μαγαζια και κοσμο αρκετο για να δουλεψουν ολα. δεν ειδα καμια πολη να πεθαινει επειδη δεν υπαρχει ωραια καφετερια..αυτες ειναι οι ανησυχιες της νεολαιας δυστυχως, δεν ειδα κανεναν απο τα νεα παιδια να διαμαρτυρεται για το κλειστο μπασκετ που δεν εγινε ποτε κλειστο και ριμαξε κι αυτο οπως και οι κηποι και αλλα. δεν ειδα τη νεολαια να κανει κατι για τα ναρκωτικα που θεριζουν τα νεα παιδια στην πολη μας..ας ξεσηκωθουμε λοιπον για τον Κυριο Μπουτση να τον στηριξουμε να βγουμε ολοι με πλαστικα ποτηρια στο συντριβανι!
Μια ανώνυμη!

Ανώνυμος είπε...

2 μέρες έμειναν ως το επόμενο σφράγισμα...ΧΑ Χα

Ανώνυμος είπε...

Αν εκτιμάτε ότι τα καφενεία προάγουν τον πολιτισμό στην Αλίαρτο

Αν νομίζεται ότι ο νόμος εφαρμόζεται το ίδιο σε όλα τα καταστήματα της Αλιάρτου

Αν πιστεύεται ότι ο δήμος λειτουργεί αντικειμενικά

Αν σας αρκεί ένα καφέ να σας κρατήσει στην Αλίαρτο

Αν εκτιμάτε ότι η πλατεία αναβαθμίζεται από καφέ και όχι π.χ. πολιτιστικά κέντρα

Και αν θεωρείτε πως όταν ενοχλείται έστω και ένας πολίτης δεν «πιάνεται»...

Είστε άξιοι της μοίρα σας εκεί στον Αλίαρτο

Όσο για την δημοτική αρχή είναι ανύπαρκτη και ο δήμαρχος αποδείχθηκε ανεπαρκέστατος εκτός αν έχει και άλλες ασχολίες και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί και με το δήμο...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ (ΤΟ ΑΝΙΜΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ)Κ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗ8ΕΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...

ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΠΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ...

frou είπε...

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. Η ΛΥΣΗ, ΣΑΦΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΙΜΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΟΧΙ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΑΣ Κ.Λ.Π. ΜΙΑ ΟΡΧΟΜΕΝΙΑ.

Υ.Γ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ. ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ 2 ΝΕΑ ΠΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ!!ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΝ ΧΩΡΟ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟ 2 ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΙΜΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????????????ΤΕΣΠΑ..14/05 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΖΩΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ειμαι πελατης του ΑΝΙΜΑ και ντροπη σας που προσπαθητε να μαζεψετε κοσμο οχι κανωντας καλυτερα τα δικα σας μαγαζια αλλα προσπαθωντας να κλεισετε των αλλων
Αντρεα-Μακη Γερα

Ανώνυμος είπε...

o kurios boutsis den einai fusika irwas.
8a borouse kai kapoios allos na eixe anoiksei to magazi.
ALLA:

opws anaferetai exoume provlima meta narkwtika stin poli mas, oto kleisto paratisan, to idio kai tous kipous kai

1)na sas 8uisw oti eixame eleipsei kafe kai sinestiasis giati mia kafeteria ginontan h den eixe kai tin kaliteri fimi sto 8ema narkwtikwn.
h allh pou mazeuotan h neolaia eixe xaraktira ,arketes fores, na mazeuntai oloi gurw apo mia barwoman kai na ginetai kolobaro politeleias.

duo magazia exoun anoiksei 1 mazi , kai 1 aliartos plateia kai douleuoun nea paidia, makria apo ka8e anaptiksi me narkwtika kai sia.
episis se kanena apo ta duo den exei anaptiksei na poulaei dh8en erwta stous pelates gia na pinoun ta vradia.

2) gia to pneumatiko kentro pou eixe upologistes dwrean kai ksafnika ekleise gia na filoksenisei idiwtiko xoreutiko sullogo pou ta paidia mas plirwnoun milise kaneis? epi dimarxeias vitsi ekleise. plirwnetai twra sto internet cafe.

3)to kleisto pote 8a sinexistei kurioi tou dimotikou simvouliou?

4)oi khpoi 8a meinoun etsi parathmenoi?

Ανώνυμος είπε...

apo oti vlepw h xrisi tou diadiktiou einai arketa dhmofilis sto kosmo tis Aliartou. :)
27 sxolia exoun ginei

na kai kati kalo.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως μερικούς τους επιασαν αργοπορημένες ευαισθησίες για οσους κατ' επιλογη τους κινούνται στον επαγγελματικό χωρο.
Ειναι γεγονος οτι στον Αλίαρτο ο ενας θέλει να βγάλει τα μάτια του αλλου.
Απορώ ομως πιο πολυ οταν κανεις ''ευαισθητοποιημένος'' δεν εκανε το ιδιο οταν ο νεαρός τζακ ανοιξε το καφέ του που ενω τοσα χρονια λειτουργούσε κανονικα σαν κατάστημα παροχής φαγητού -ποτου σε αυτον η δημοτικη αρχη έβγαλε τα απωθημένα της.
Μηπως ξερει κανεις ποιος λειτουργούσε το μαγαζι πριν το τζακ?.
Ο τζακ εκλεισε..οπως θα κλεισουν και αλλα μαγαζια στον αλιαρτο.
Εσεις που προσπαθείτε να κανετε ηρωα ενα ιδιοκτητη καφε..ειχατε κανει το ιδιο και πριν..σε αλλους που τωρα τους φτύνετε.
Για τους άθλιους κήπους κουβέντα καμμια
Για το αθλιο ανεκμεταλλευτο ποταμι μας κουβέντα καμμια

Για το κλειστο γυμναστήριο φάντασμα κουβέντα καμμια

Για το οτι ο αλιαρτος δεν εχει χωρο να παρκάρει ενας περαστικος κουβεντα καμμια.

Σοβαρευτείτε..ο καθε ενας που ανοιγει ενα μαγαζι θελει να σας τα παρει εσας και των γονιων σας...υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στον Αλίαρτο

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα παιδια δεν ειναι το ανιμα και αν αυτό δουλεύει και πώς..το συγκεκριμενο ποστ αναφερεται στην ανυπαρξια και την ανεπαρκεια του σημερινού δημάρχου..ολο το χωριο εχει καταντησει να λειτουργεί μεσα στην παρανομία..
οτι θελει ο καθενας κανει..
ανυπαρξια πεζοδρομιων(εχετε επιχειρήσει ποτε να πατε βολτα το μωρό σας με το καροτσακι?)...
παρατημενοι κηποι(που πήγε το πλεον του 1 εκατομμυριου κονδύλι?)..
παρκο κυκλοφοριακής αγωγης ανεκμεταλλευτο ιδανικο για εφηβικα χαμουρεματα..
κλειστο παρατημενο..
Λεφτα μονο για το γήπεδο ποδοσφαίρου βρέθηκαν!
Δημοσιοι δρόμοι εχουν καταντησει ιδιωτικα παρκιν..
Εχουμε περικυκλωθεί απο αυθαιρετους καταυλισμούς τσιγγανων και κανεις δεν κανει κατι...
Το νερο που πίνεται ξερετε αν ειναι πόσιμο?..ο δημαρχος παντως εμφιαλωμένο πινει..
Περναει το ιντερσιτι μεσα από την πόλη και δεν εχουν ληφθει μετρα γαι την προστασια των πεζων..εχετε κλαψει ποτε για τους νεκρούς?
Τοσα στραβα πραγματα συμβαινουν και εσεις διαμαρτυρεστε γιατι εχετε να πιειτε καφε απο οταν εκλεισε το ανιμα!
Θα σας συμβούλευα να πινεται που και που καφε στο σπιτι με τους δικούς σας..και πιο φθηνός ειναι και λες και καμια κουβετα της προκοπής!
Υ.Γ.Απο το Μαρια Νεφελη καμια αποκριση ακόμα!

Ανώνυμος είπε...

Η Αλιαρτος πληρωνει δυστυχος τα λαθη της!Βεβαια το καλο ειναι οπως μπορει κανεις να καταλαβει διαβαζοντας τα παραπανω σχολια,πως οι δημοτες της Αλιαρτου εμαθαν απο τα λαθη τους αυτα και επιτελους ξυπνησαν!
Το ανιμα ηταν η αφορμη να φανει για ακομα μια φορα ποσο ζηλοφθονες,καχυποπτοι,αντιεπαγγελματιες,τεμπελιδες και κουτσομπολιδες μας περιβαλλουν,που εχοντας προφανως λυσει ολα τους τα προβληματα νοιαζονται για την νομιμοτητα της Αλιαρτου.Θα ελεγα πιο λα'ι'κα πως,οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!
Κυριοι και κυριες μου θα επρεπε να ντρεπεστε!!!...Για τα ναρκωτικα που τα ιδια σας τα παιδια ειναι χρηστες,οταν εσεις οι ιδιοι τα εχετε παραμελησει για να ασχοληθειτε με οτιδηποτε πιο ακυρο παρα με την οικογενεια σας,δεν μιλατε.Με το να χα΄ι΄δευετε τα αυτια ορισμενων "κυριων" που θεωρουνται αρχων θεσμικα του τοπου,στο να κανουν τις δουλειες εις βαρον αλλων ουτε γιαυτο μιλατε!
Για την καχυποψια ορισμενων "ξυπνιων" για το green park παλι δεν μιλαει κανεις που για ακομα μια χρονια δεχεται πολεμο.
Αλλα ετσι ειναι..ολοι θελουμε να γινουμε πλουσιοι με το μυαλο και την τσεπη των αλλων..που θεωρουνται ηλιθιοι...
Ο ηλιος ανατελει για ολο τον κοσμο και οποιος ειναι αξιος στο χωρο του θα επιβιωσει.Η ζηλεια και η κακια ειναι πολυ ασχημο πραγμα...και καποτε αυτο πρεπει να σταματησει!

Ανώνυμος είπε...

H υποθεση της Νεφελης στον Αλιαρτο ειναι καραμπινατη παρανομια.
Καποτε καποιοι θα λογοδοτησουν για αυτο.
Ο αρχοντας μονο εκει που θα σεβαστουν το αξιωμα του εξαντλει τα ορια γιατι ξερει οτι θα του φερθουν ευγενικα .
Οταν εχει να κανει ομως με ατομα που εως τωρα διακινουν κοπελες και κρατανε τα ταξιδιωτικα τους χαρτια για να μη μπορουν να κανουν τιποτα.
Οταν εχει να κανει με ατομα που τη μερα δε ξερουν πως βγαινει το ψωμι και ειναι της νυχτας τοτε ο μεγας ασπιλος και αμολυντος αρχοντας κανει τη παπια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΦΑΝΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ(ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ)ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΔΥΟ ΝΕΑ,ΟΡΦΑΝΑ,ΗΘΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΕΝΑΣ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ.

βοιωτός είπε...

Δεν βλάπτει να επαναλάβουμε, για μην γίνετια παρεξήγηση, ότι το ζήτημα δεν είναι η επιτυχία του ΑΝΙΜΑ και των ιδιοκτητών του αλλά αν ενοχλεί του περιοίκους με τη μουσική στη διαπασών χωρίς να έχει σχετική άδεια.

Ανώνυμος είπε...

boiwte auto einai to 8ema alla eksartatai pws to vlepei kaneis kai apo poia optiki gwnia

den nomizw oti uparxei kapoio magazi(oxi apla kafetereies alla kai alla) pou na einai 100% entaksi. den simainei vevaia oti prepei na paranomoun ta magazia

to sigkekrimeno magazi paranomise 2 fores(dinata mousiki) kai eklise.vasi nomou swsta.to oti den kleinoun alla magazia otan paranomoun.la8os.

to oti exei faei polles fores adikes katageleies einai sigouro,oxi mono gia auto to magazi alla kai alla magazia
1)pou apla enoxloun kapoioin upervolika parakseno xronia twra kai gnwsto se olous
h
2)pou prospa8oun na spasoun ena katastimeno


kai alli kainourgia kafeteria anoikse stin perioxi(Mazi) 1 xrono poio prin kai oi ekei katoikoi tin agkaliasan kai zitisan katanohsh kai milisan prwta me ton upeu8uno kai den kalesan astinomia me tin prwti fora.

βοιωτός είπε...

1.58
Χαίρομαι που είσαι πραγματικά καλόπιστος συζητητής.
Θα επανέλθω.

Ανώνυμος είπε...

Μιλώντας για διαπασών....
έχω να αναφέρω ότι, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια δύο άλλων καταστημάτων να περισώσουν τα κομμάτια τους χτες το βράδυ, η μουσική τους πραγματικά χτύπησε κοκκινο, πράσινο, κίτρινο, μπλε!!!
Εσείς Αλιαρταίοι ακούσατε τίποτα ή ήταν η ιδέα μου?
Αλήθεια, είδε κανείς την αστυνομία????
Μήπως είχε πάει παραλία λόγω ζέστης?
Μήπως ήταν σε άδεια? Μήπως είχε φραγή εισερχομένων?Μήπως στην ουρά στην τράπεζα ?(ειναι πολλά τα λεφτά)
Ή μήπως πήγε anima από συνήθεια? Ουπς, το anima χτες ήταν κλειστό!!!

Μένω στην περιοχή του ΟΤΕ και από το μπαλκόνι μου χτες πραγματικά τρανταζόμουν στους ρυθμούς του Τερλέγκα....και της jazz..

Και δεν ακούω καν τέτοια μουσική!!!

Ανώνυμος είπε...

h jazz exei kseftisei san mousiki....
to idio kai o terlegkas....

ola ta magazia prepei na sevontai to 8ema entashs akoma kai to anima kai as einai to kalitero magazi opws lene.
oi tropoi kai me8odeuseis pou akolo8oun kapoioi gia na pesei h mousiki sto sigkekrimeno magazi omws(kai oi apoteroi skopoi tous) einai katakritaia

xairomaste to xrima ston aliarto(kai oxi mono) na kinitai se an8rwpous pou sevontai to pelath kai pou to exoun anagki .

den perimena oti 8a dw sto diadiktio tosous pollous apo to xwrio na asxolountai gia ta provlimata tis polis.
an ontws endiafereste boreite na anadeiksete kapoio 8ema epikoinwnontas me to voiwto. kai isws borei na doume kaliteres meres gia to xwrio/polh() mas
tosa anaferate.


voiwte perimenw na epanel8eis.

βοιωτός είπε...

3.14
Κατ' αρχάς αυτό που αναφέρεις εδώ "an ontws endiafereste boreite na anadeiksete kapoio 8ema epikoinwnontas me to voiwto" είναι λίγο τραβηγμένο. Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη για τις επικοινωνίες και τις προτεραιότητες της viotia ¨αφησέ μας να αποφασίζουμε εμείς :-)


Επί του θέματος τώρα.
Οπως έγραψα χαίρομαι που αντιλαμβανεσαι ότι δεν υπάρχει τίποτε προσωπικό εναντίον κανενός. Nothing personal που λένε στο δικό μου χωριό.

Το ρεπορτάζ της viotia στηλιτεύει την επικράτηση καταστάσεων ανομίας στις πόλεις και στα χωριά μας -όχι απαραίτητα στον Αλίαρτο ή μόνο στον Αλίαρτο.

Αν δεν βλέπεις στατικά την πραγματικότητα είναι εύκολο να αντιληφθείς ότι η κατάσταση που διαμορφώνεται με την καταρράκωση όλων των θεσμών οδηγεί νομοτελειακά στη διαπλοκή παράνομων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων σε βάρος του γενικού καλού.

Αν αυτό φαίνεται πολύ μακρινό η κοντινή οικονομική σκοπιά ίσως είναι πιο πειστική.
Σκέπτομαι αίφνης ότι είναι αυταπόδεικτο και μετρήσιμο πως για κάθε μικρή παρανομία που "επιτρέπει" η εξουσία στον απλό φτωχό πολίτη παγιώνει μια ανοχή στην παρανομία που οι έχοντες εξουσία,κεφάλαια ή τεχνογνωσία την εξαργυρώνουν σε ποσά που ούτε έχει ονειρευτεί ο εργαζόμενος.

Και φυσικά όλοι αυτοί οι πόροι που μεταφέρονται με παρανόμους ή νομιμοφανείς τρόπους στα θυλάκια των εχόντων αφαιρούνται από τις υποδομές που την ολοκλήρωσή τους θα κληθεί και πάλι ο πολίτης να πληρώσει.
Πρέπει λοιπόν πρώτοι εμείς οι πολίτες να ζητούμε την αυστηρή τήρηση των νόμων και των διατάξεων για λόγους συμφέροντος, δημόσιου και ατομικού.

Δεν θα συνεχίσω τώρα αλλά αργότερα θα γράψω δυο πράγματα ακόμη και θα κλείσω όσον με αφορά αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Ειληκρινά κανείς από εμάς δεν περίμενε οτι το μαγαζί που στείσαμε θα δημιουργούσε τόσο ντόρο εκτός από την επιθυμία μας να δημιουργηθεί ένα στέκι όπου ο κόσμος θα αγκάλιαζε την προσπάθεια μας κ θα περνάει καλά μαζί μας.
Το ΑΝΙΜΑ είναι αποτέλεσμα φίλιας και ατόμων που επί 10ετίας+...είναι ενεργα μέλη λειτουργίας μαγαζιών στην Αλίαρτο και εκτός.
Ευχαριστούμε πολύ για την στ
ήριξη σας είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοπίση.
Δεν θα ξεχάσω πότε την στιγμή που είπαμε οτι ανοίγουμε!!!!
Μετά από κίνησεις 2 ετών...35 ημέρες κατασκευής με προσωπική εργασία από όλους μας, με μεταξύ μας διαφωνίες, ευτηχώς γιατί το αποτέλεσμα μας δικαιώνει, το ΑΝΙΜΑ ΑΝΟΙΞΕ!!!!
Αυτό που πιστέψαμε μας οδηγεί!!!
Το ΜΟΤΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!
ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!
ΤΑΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

.... Χαιρετίσματα, λοιπόν στην εξουσία (την δημοτική).....

Αυτή που ψηφίσαμε πριν δύο χρόνια (αν δεν κάνω λάθος), αυτή που ψηφίσαμε πριν έξι χρόνια, αυτή που προφανώς θα αναδείξουμε και πάλι σε δύο χρόνια από τώρα.......

Αλίαρτος... η πόλη των 10000 περίπου κατοίκων (με την συνένωση του Καποδίστρια), των 8 super market και των 20 κέντρων διασκέδασης (ανεξάρτητα από το είδος παροχής υπηρεσιών που προσφέρουν...)

Να χαρούμε Δημοτική Αρχή, να χαρούμε αντιπολίτευση, συντοπίτες και ευγενή άμιλλα μεταξύ επαγκελματιών....

Εμείς εδώ τα λύσαμε όλα τα προβλήματα!!!! Σπεύσατε οι υπόλοιποι δήμοι της Ελλάδος να μάθετε την μυστική συνταγή!!!

Θέλουμε ασφάλεια και ευημερία στον τόπο μας... Αντ' αυτού πουλάμε τις ακίνητες περιουσίες μας στους αθίγγανους, οι συντοπίτες μας πολιτικοί μηχανικοί τους χτίζουν σπίτια, αυτοί λυμαίνοται τις περιουσίες μας και το αστυνομικό τμήμα Αλιάρτου θα κλείσει.... Τι λόγος άλλωστε υπάρχει να μείνει ανοιχτό, αφού μόνο για να δίνει κλίσεις στις καφετέριες υπάρχει??

Θέλουμε τα παιδιά μας μακριά από τα ναρκωτικά! Και? Ποια ενδιαφέροντα τους παρέχουμε; Πού είναι οι χώροι άθλησης, τα πάρκα, οι παιδικές χαρές, τα κέντρα νεότητας? Αλλά τι ρωτάω κι εγώ; Εδώ έναν Παιδικό Σταθμό δεν μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτό...

Θέλουμε πολιτιστική ανάδειξη, την ώρα που η ίδια η νεολαία ασχολείται ως επί το πλείστον με το που θα πιει το καφεδάκι της...

Θέλουμε δουλειές και όχι ανεργία ... ... γιατί μόνο έτσι θα μας κρατήσει ο τόπος μας... Όμως κανείς δεν μιλάει για αυτά. Γιατί καλή η καφετέρια, αλλά δεν θα φύγω από το χωριό όταν δεν έχει καφετέρια να πάω, αλλά όταν δεν έχω δουλειά άρα και λεφτά για να πάω στην καφετέρια. Ποιος όμως αντιδρά στις προσλήψεις "μέσω Ασέπ" και τις κρυφές προκυρήξεις του Οργανισμού Κωπαϊδος?

Κολλήσατε με τα κέντρα διασκέδασης... ρωτήστε και τους υπόλοιπους επαγκελματίες της Αλιάρτου πως εργάζονται! Γιατί σαφώς στηρίζουμε τις αυτόχθονες καφετέριες αλλά για καλλυντικά ρούχα, ηλεκτικά κ.ά. προτιμάμε Hondos Center, Zara, Κωτσόβολο κτλ.....

Κι αφού τόσοι εμφανιστήκαμε στο internet να αγωνιούμε για τον τόπο μας, γιατί δεν εμφανιζόμαστε και στο δημοτικό συμβούλιο να τους τα πούμε ένα χεράκι;

Πού είναι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής;
Πού είναι η ανάπλαση των Κήπων;
Πού είναι το κτίριο του Νηπιαγωγείου;
Τι απέγινε το όνειρο του κλειστού γυμναστηρίου;
Τι γίνεται με τιν ίδρυση Πανεπιστημίου και Γεωργικού Μουσείου στο παλιό εκκοκιστήριο;
Υπό ποιες προϋποθέσεις και με ποια μέτρα ασφάλειας γίνεται η εκμετάλλευση του ποταμού;
Δεν θέλαμε περιφερειακή οδό για να κρατηθούν ζωντανά τα μαγαζιά μας... πού είναι οι μεγάλοι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, η ασφάλεια των πεζών.....

Κι έπειτα θέλουμε κόσμο, θέλουμε τα παιδιά μας να γυρίζουν εδώ που γεννήθηκαν... για να κρεμάνε τα πτυχία τους στον τοίχο, να ανησυχούν σε ποια καφετέρια να πιουν καφέ, από τα πολλά ενδιαφέροντα κάποια να τα χάνουμε από ναρκωτικά, και μεγαλώνοντας να ασχολούνται ΜΟΝΟ με τις ζωές και τις δουλειές των άλλων....

Εμείς, εδώ τα προβλήματά μας τα λύσαμε...
Είμαιστε μια πολή με ελλειπή αστυνόμευση, ιατρική περίθαλψη, χωρίς ΟΤΕ , σύντομα χωρίς ποιος ξέρει τι άλλο... Έξω από τα σχολεία μας κυκλοφορούν "περίεργοι" ενώ τα ίδια χάνουν κάθε χρόνο από ένα κεραμμύδι, κτλ...

Και επειδή δεν μας φτάνει η ξεφτύλα μας την βγάλαμε και στο Διαδίκτυο.....
ΚΑι εις άλλα, με υγεία!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Κοιτά που είμαστε πολλοί σε αυτό το blog και δεν το ξέραμε.
Να πω ένα μπράβο μόνο και μόνο για την συμμετοχή και για το επίπεδο.
Βοιωτέ η Αλίαρτος φωνάζει για προσοχή απ’ όλους και για όλα.
Κάνε την αρχή…..

βοιωτός είπε...

Επαρχιώτη,
μαύρα μάτια... Φυσικά θα έχουμε θέματα απο τον Αλίαρτο.

Ανώνυμος είπε...

re poso vlimata eiste oloi edo mesa...asxoli8eite me dika sas provlimata k oxi me ta prosopika ton allon....k osoi lee gia ta sovara provlimata tis aliartou apeu8in8eite ston k.bitsi k an exete ta arxidia na peite tis kouventes pou lete k edo giati apo do den nomizo na ginete kati...k oso gia to anima i zileia k to kako sas etroge,tha sas troei k 8a sunexisei gia polu akoma eite sas aresei eite oxi...XAXAXXA
k koitakste alles kafeteries pou epeftan se koma paidia mesa sto magazi apo dosi narkotikon ousion pou gi'auto to thema den akoustike tipota opos den egine k tipota...NIKH

Ανώνυμος είπε...

ante geia eiste....

Ανώνυμος είπε...

poso piso ziete?????ean pragmatika 8elete to kalo tou topou sas giati otan ena neo paidi eixe pesei se koma mesa se mia kfeteria tis ALIARTOU logo xrisi narkotikon ousion den egine 8ema alla perase etsi????alla vevaia an eixete mpessa ola auta ta logia tha ta legate mprosta ston k.bitsi k tous upeu8inous afou opos lete sas endiaferei to kalo tou topou sas giati apo edo den nomizo na ginete kati....alla kserete na asxoleiste me an8ropous pou den sas exoun vlapsei pote k prospa8oun na vgaloun to psomi tous xoris na vlaptoun kanena...k anaferomai sto 8ema ANIMA pou exei katantisei epikentro k ginomaste rezili sto panellinio se 1.200 atoma meso tou group tou magaziou....ti oraia gnomi sximatizoun autoi oi an8ropoi gia ton topo mas?????????eidi exoume ginei perigelos...k to ANIMA tha sunexizei na mas diaskedazei giati emeis i neollaia tha enantiothoume se oti prokeite na ginei eis varos autou tou magaziou giati to agapame...i zileia k to kako 8a sas troei,sas troei k tha sunexizei na sas troei gia arketo xrono akoma...XAXAXAXAXA...NIKH

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πολύς λόγος έγινε και κάπου χαθήκαμε η ουσία είναι πώς το ΑΝΙΜΑ σέ λίγο ανοίγει τι θά γίνει?
Εκανε καλό η κακό το 10ημερο κλείσιμο?Ποιόν η ποιούς ωφέλησε η έβλαψε? Τί γίνετε τώρα? Πολύ καλή η κουβέντα που έγινε.Τώρα?
Γνώμη μου Αφες αυτοίς και τους μέν και τούς δέ.Λίγο νερό στό κρασί ολοι μας.Τό μαγαζί οπως και όλα τα άλλα μαγαζιά πρέπει να δουλέψει.
Εξαρτώνται εργαζόμενοι ιδιοκτήτες και μια ολόκληρη αλυσίδα επαγγελματιών.Δύσκολοι καιροί εν όψη κρίσης.Οσο γιαυτούς που ενοχλούνται λίγη περισσότερη κατανόηση και καλόπιστος διάλογος.
ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ.Μπορούν να προσπαθήσουν από κοινού γιά μιά λύση ικανοποιητική και γιά τις δύο πλευρές.Εύχομαι να προσπαθήσουν και να βρούν μιά χρυσή τομή.Είναι δύσκολο μα όχι ακατόρθωτο.
Ελπίζω και εύχομαι κάτι καλό να βγεί από ολο αυτό.
Theo K.

Ανώνυμος είπε...

bee re magges den anoiksate kai to cavo paradiso to anima anoiksate(diladi 50 tetragonika magazi mazi me ta wc).eleos pia o dimarxos opos panta anideos pisteuw oti htan kai gia to anima.o dimarxos kanei ta strava matia gia sas oxi gia tin party tou pisteutai oti h shmantikoteri asxoleia tou eiste eseis kurie antrea??????h mpixtes pou lete gia ta alla magazia einai megalo lathos efoson den exete mathei na ftiaxnetai oute kan kafe.(aporia..o dimarxos exei erthei gia kafe?giati an eixe dokimasei tha sas to eixe klisei.h mipos irthe kai gia auto klisate.xaxaxaxaxax.)eleos stamatiste exete ginei rompa den to exete katalavei?

Ανώνυμος είπε...

diavazontas ola ta parapano to sumperasma pou evgala den einai to anima alla h sumperifora kai to stilaki tou idioktiti ,pisteuo aparadekth na grafei kai na leei tetoia pragmata na thigi katastaseis kai prosopa sthn ierarxia . lipon gia na mhn ksanaginei spiti troktikon opos htane kalutera na sopasei na kitaksh to magazi ,enas sostos epagelmatias den kathete na grafei auta, o nomos sosta to eklise gia merikes hmeres kai den nomizo na exei antirisi se auto mias kai htan paranomos .me to kalo na aniksi kai na prosexei sto melon , to mono pou mporei na kataferei einai kai na klish to magazi kai na pesh sas antrwpos sthn mikrh kinonia tou aliartou.

Ανώνυμος είπε...

na klisoun ola ta magazia ston aliarto mono to aveniou na meinei 100 tetragonika magazi kai ta 90 einai paranoma,xaxaxa .oleeeee leme nai sthn paranomia. k. dhmarxe na klish to anima , na klish to millenium club kai na ginei mia terastia vivliothikh , h kati allo ante h aliartos exei ginei kedro emporias narkotikon , epitelous diokse tous guftous kai ta narkotika apo ton aliarto kai ego k. dhmarxe tha sou kano agalma kai tha to proskunao kathe mera.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ούτε το cavo paradiso ανοίξανε...ούτε καλό καφέ φτιάχνουνε...και το κλείσανε και για 10 μέρες ...μου λέτε "κύριε"(τρόπος του λέγειν)ανώνυμε γιατί λύσσαξες με την πάρτη τους και ξεκατινιάζεσαι?

Άντε αλλού να πιείς καφέ σε μεγαλύτερα ή μικρότερα των 50τμ με wc.....

Ανώνυμος είπε...

"κύριε" Ανδρέα έχω πάθει ΣΟΚ από αυτές τις αισχρές λέξεις που εκστομίζεις. Έτσι δείχνεις την καταγωγή σου. Η καθηγήτρια τι λέει για όλα αυτά?

paiteris είπε...

re paidi dropi ...afiste 2
"orfana paidia kai timia"
na douleyoune

o adreas mexri kai to sidrivani eftiaxe gia na drosizodai oi
tsiganoi-athiganoi-giftoi
i opos allios thelete peite tous
ELEOS PIA

PES KAI SI RE ADREA

Ανώνυμος είπε...

hi class=anima
xaxaxaxxaxaxaxaxax
ΜΗ ΚΟΥΝΙΕΣΤΕ ΠΟΛΥ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ)ΜΑΓΚΕς

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΤ = ΚΑΛΟς ΚΑΦΕς

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανδρεα εχεις καταντησει χειροτερος απο τους τελευταιους.πρωτον γιατι κοροιδευες τους "καψο" κ αποδειχθηκε οτι αυτοι σε ταιζουν "εξυπνακια".δευτερον σιγα το μαγαζι που για να σου παρουν παραγγελια πρεπει να κανεις ταμα στην παναγια...τριτον μην ασχολεισε με τα αλλα μαγαζια κοιτα το δικο σου.ο θεος βλεπει και θα σε τιμωρησει.κ αυτο που λες οτι μας εμαθες να πινουμε καφε κ ποτο εισαι γελασμενος...γιατι εμεις εχουμε ζησει κ εκτος αλιαρτου,εσυ τι εκανες?επαιζες μουσικη στο αβενιου?αντε και ο μακης που μας εγινε high?απο τα πριονιδια στα σαλονια?η ο ανδρεας απο τα φυτοφαρμακα στα μεγαλα club?οχι οτι η δουλεια ειναι ντροπη αλλα προσγειωθειτε ρεεεεεεεεεεεεεε στον αλιαρτο ζουμε,δεν εχετε το villa mercedes.με αγαπη,ενας φιλος και γνωστος που εχει ξενερωσει μαζι σας και προσοχη!!!!!!!! ξερει πολλα που δεν ξερουν οι αλλοι....

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανδρεα εχεις καταντησει χειροτερος απο τους τελευταιους.πρωτον γιατι κοροιδευες τους "καψο" κ αποδειχθηκε οτι αυτοι σε ταιζουν "εξυπνακια".δευτερον σιγα το μαγαζι που για να σου παρουν παραγγελια πρεπει να κανεις ταμα στην παναγια...τριτον μην ασχολεισε με τα αλλα μαγαζια κοιτα το δικο σου.ο θεος βλεπει και θα σε τιμωρησει.κ αυτο που λες οτι μας εμαθες να πινουμε καφε κ ποτο εισαι γελασμενος...γιατι εμεις εχουμε ζησει κ εκτος αλιαρτου,εσυ τι εκανες?επαιζες μουσικη στο αβενιου?αντε και ο μακης που μας εγινε high?απο τα πριονιδια στα σαλονια?η ο ανδρεας απο τα φυτοφαρμακα στα μεγαλα club?οχι οτι η δουλεια ειναι ντροπη αλλα προσγειωθειτε ρεεεεεεεεεεεεεε δεν εχετε το villa mercedes.με αγαπη πολλα φιλια ενας φιλος που εχει ξενερωσει μαζι σας και προσοχη ξερει πολλα που δεν ξερουν οι αλλοι....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ??????ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΛΙΑΡΤΟ ΟΥΤΕ ΞΕΡΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΜΑΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ....ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ,ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ(ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ!!!!ΕΔΩ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑΠΑΡΕΙΣ ΨΩΜΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑΚΙΑ(ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ))ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΣΑΣ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....ΝΤΡΟΠΗ!!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑΡΚΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ)ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ????ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ((ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΛΟΣ))!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

....ανεβειτε και προς το ΜΑΖΙ ..να δειτε υποτιθεμενοι μαγκες του ανιμα καφε, πως ειναι οι σωστοι ανθρωποι! ναι τον ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ ΕΝΝΟΩ!!! ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ=ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

...για ανεβειτε μια βολτα μαγκακια του ανιμα να δειτε μεχρι το ΜΑΖΙ..ναι ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ εννοω!!ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟς=ΣΩΣΤΟς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑς!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ:Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ....ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ TREDY,ΠΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ)ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝ ΜΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ:ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΦΙΛΙΑ

ΤΑΜΤΑΚΟΣ είπε...

μπραβο μεγαλε χωστααααα!!! μπακαλογατος και ξερο ψωμι!!!στο ανιμα βλεπεις ειναι γεματο απο πιτσιρικια(δε ξεπερνουν τα 15) και ιδιοκτητες του ΚΟΡΔΟΝΟΝΤΑΙ...μας μαθανε λενε να πινουμε και καφε στον αλιαρτο,και ρωτω εγω:ο καφες που φτιαχνετε ΠΙΝΕΤΕ???? μαλλον ΟΧΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρα τωρα τα πιστευεται ολα αυτα που γραφετε????
Ποιος ασχολειται μαζι σας κανενας.....
Τι νομιζετε εχετε καμια τοπ καγετερια???Οντως ο Μπακαλογατος ειναι μακραν απο της καλυτερες καφετεριες και μετα πανε Green Park Και Αρτ....Το ΑΝΙΜΑ απλωε ειναι αρκετα τυχερο που το Avenue Δεν εχει καθολου κοσμο και εχει αποκτισει και μια κακη φημη.....


Υ.Γ Παραπανω λεγατε οτι οταν ειχε κλεισει θα πινατε καφε εξω στο συντριβανι μερικοι.....500 φορες περασα δεν ειδα κανεναν.....

ο πρεζακιας!! είπε...

εξυπνακιδες???? αποκαλειτε καποιους ΚΑΨΟΜΟΥΝΙΔΕς αν δε κανω λαθος....μητσου και μπουτση μαλλον ξεχνατε ποιος σας εβγαλε στη πιατσα....οταν δουλευατε στη μαρια νεφελη παλιοτερα ΚΑΨΟΜΟΥΝΗς το ειχε το μαγαζι....ο μυθος η΄ η ωκαλεια παλι σε ΚΑΨΟΜΟΥΝΗ δουλευατε....σουβλακια που τρωτε στο σταλις παλι ΚΑΨΟΜΟΥΝΗς το εχει!!(ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ).... οι ΚΑΨΟΜΟΥΝΙΔΕς αποτι καταλαβατε σας κανανε μαγκες,γιαυτο μη κουνιεστε ΚΟΤΕς!! ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΣΗ περιμενω απαντηση σας...να δουμε τη απαντηση θα δωσετε....

ο κουκλος είπε...

μπραβο ρε μεγαλε πεστα...απο καψομουνι σε καψομουνι το πανε,αλλα τα αλλα δε τα λενε οτι ΚΑΨΟΜΟΥΝΙΔΕς τους κανανε μαγκες!!!!!!ερχετε δυσκολος χειμωνας μαγκακια της πλακας...

Ανώνυμος είπε...

kalispera paidia.xekolate aptin zoi sas kai iremiste giati o kosmos exi kai sovarotera provlimata. roda einai kai gurizeia kapoia mera ton imeron oute kounoupi den tha patai.oxi gia kapoion allo logo alla gia tin simperifora kai to kavalikema ton idioktiton.stin arxi ola ta magazia kosmo exoun. oso gia ton kafe mia fora piga apo tote pou anoixe pira mia sokolata kai itan apaisia stin geusi kai nero kai kanoun kai mia ora na paroun paragelia.mou egine kai o staulos ton 50tm h magazara tora.......
NA DOULEPSETE RE ALLA ME TIN AGAPI TOU KOSMOU KAI MAKARI NA DOULEUETE OLOI OXI OMOS VRIZONTAS TOUS ALLOUS. exo gini exofrenon ena kalokairi akouo oti to avenue exei narkotika , to green park kounoupia ,to art etsi o mpakalogatos allios ante xekolate re. sto art pane sovaroi kai megaloi anthropi.ston mpakalogato to idio apo neolaia eos kai papountes, ston green park xamos kathe kalokairi apo paidia eos oikogenoies kai vgikes esi na ta isopedosis ola. a kai an den ithelan NARKOTIKA na min epernan den ftaine ta magazia alla to mualo tous.ok?
esis exete apo 15-19 eton pitsirikia kanas anthopos sostos den pataei. XALARA KAI O KAIROS THA ALAXEI KAI THA GELANE OLOI MAZI SAS OXI EPEIDI DEN THA EXETE DOULEIA ALLA GIA TO STOMA SAS. A KAI KATEVITE APTO KALAMI THA FISIXI KAI THA PESETE. KYRIE MHTSIOU MESA STIS MPARES AUTONON POU VRIZIS EPERNES ...MEROKAMATO...KALI SINEXEIA STO ERGO SAS KAI THA AKOUSETE POLLA AKOMA AN SINEXISETE.

Ανώνυμος είπε...

Xekollate re komplexikoi!
Logiko einai se ena magazi pou exei 150 atoma kathe mera, na kanete na pieite 5 lepta kafe!Logiko einai oi alloi na to serviroun sta 2 lepta.....afou einai monoi tous! Sta kalamia exoun anevei o Boutsis kai o Mitsou i autoi pou odigoun minicouper,tzip,audi kai eixan villes sto Mazi kai tis poulisan 300.000 euro, oikopeda stin Araxwva, stin Mykono, stin Euaggelistria? Giati kavalisan to kalami?Epeidi exoun kosmo?Xekollate re!!!
Sto Art,kathimerini suxnazoun oi kolomparades (polu sovaroi anthropoi!)kai ta Savato kuriaka skane kai oi mpanistirtzides...na apolausoun auta ta poli poiotika SHOW, pou einai vgalmena apo tin opera kai to theatro!!!
Xekollate re!!! Exoun taisei mpiskota, keik, allantika kai frouta tin misi Sterea Ellada.Kai esu milas gia kalamia...epeidi sevontai ton pelati???
Xekollate re!!!Einai kako pou se ena magazi suxnazei i neolaia,oi daskaloi kai oi kathigites tou xwriou kai para para polus allos kosmos???An einai kako pigaine sta KAPI,sta kolobara kai sta upoloipa ''poiotika'' magazia tou xwriou. Kai gia na min ksexniomaste, tous xerw 20 xronia, einai filoi mou kai tous agapaw akoma kai twra pou exoun kavalisei to kalami!!!!...XEKOLLATE RE!!!!!Rantevou ton xeimwna sto Anima.

ανεπαναληπτος είπε...

τι μας λες ρε μεγαλεεε....αν κατω απο τα παντελονια τους οι ιδιοκτητες του ανιμα καφε ειχαν αρχ...... θα μας απανταγαν... ολοι οσοι μπαινουν εδω μεσα και διαβαζουνκαταλαβαινουν ποσο κοτες ειναι!και για να σε ρωτησω--εχεις δει πολλους κολομπαραδες να συχναζουν στο αρτ?? γιατι εγω δεν εχω δει....γραψε μου το τηλ σου να σε παρω να μου τους πεις γιατι εγω ισως δε βλεπω!!!!!

βοιωτός είπε...

Θα παρακαλούσα να είστε κόσμιοι αλλιώς θα διακόψω τη συζήτηση. το ίδιο θα πράξω κι αν κάποιος από τους θιγόμενους το ζητήσει.

ανεπαναληπτος είπε...

αααα και μια διευκρινιση=>ο φιλος μας πιο πανω που εχει γραψει,καποιους τους αποκαλητε καψομουνηδες!! τι μας λετε τωρα ρε μπουτση και μητσου...καποτε τρωγατε ψωμακι απο μαγαζια καψομουνηδων(μαρια νεφελη,μυθο,ωκαλεια κ.α) τα ξεχνατε εεεε??? ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟς ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ!!! αααα και το αλλο=> μας μαθατε να πινουμε καφε στον αλιαρτο! τι μας λετε ρε τελευταιοι???

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια πότε ειναι το επόμενο σφράγισμα?

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας ένα σχόλιο για το θέμα που έχετε αναπτύξει για το ανιμα καφέ από τις λίγες φορές που το έχω επισκεφτεί σαν χώρος είναι πολύ όμορφος και πολύ καθαρός , εντάξει η εξυπηρέτηση δεν είναι το καλύτερο για ένα μαγαζί σε αυτό κύριοι υπεύθυνοι είναι οι ιδιοκτήτες που δεν έχουν δώσει βάση πάνω σε αυτό να είναι λίγο περισσότερο αυστηροί , πολλά τα σχόλια για ένα τόσο ασήμαντο θέμα δεν νομίζω ότι έπρεπε να πάρει τόσο θέμα αυτό φυσικά είναι προς καλό του συγκεκριμένου μαγαζιού μεγάλη διαφήμιση
Λίγα λόγια τώρα για τους ιδιοκτήτες που πιστεύω η στάση τους δεν είναι όπως πρέπει , καλημέρα δεν σου λένε σε βλέπουν μόνο σαν δόλωμα για να λένε εμείς<< μαζεύουμε 150 άτομα την ημέρα>> ε και? Ο μπούτσης αντικοινωνικός ο άλλος τρία πουλάκια πάνε ψηλά ίσως σκοπός τους είναι να κάνουν μια καλή αρπαχτεί στα 2-3 χρόνια και μετά να το κλείσουν να δώ όμως μετά τι θα λένε ακόμα και σε αυτούς που τους έχουν υποστηρίξει και μιλάω για την νεολαία τι θα τους πουν μετά σας ευχαριστούμε που μας υποστηρίξατε αλλά εμείς σας εκμεταλλευτήκαμε για να τα οικονομήσουμε ? νεολαία πόσες φορές σας έχουν κεράσει έστω μια πορτοκαλάδα θα σας πω εγώ καμία φορά , αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά γιατί έκαναν κάτι πολύ έξυπνο έβαλαν υπαλλήλους 17 -18 χρονών φίλες σας και φίλους σας να δουλέψουν για να σας τραβήξουν κοντά τους , το ξέρετε ότι δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά δεν μιλάτε καθόσαστε και σαν ρομποτάκια κάνετε ότι σας λένε ξεσηκωθείτε για τα προβλήματα που έχει ο τόπος σας παιδιά , ας βάλουν τον καφέ μόνο για εσάς 1 ευρώ και πάλι το κέρδος τους θα είναι πολύ μεγάλο ας μας δείξει ο κύριος μπουτσης και ο άλλος τι κάνουν για εσάς που τους υποστηρίζετε ας μειώσουν τον καφέ για ηλικίες μέχρι 18 χρονών για εσάς που δεν δουλεύετε και ξεσκίζεστε κάθε ημέρα στο διάβασμα για να κάνετε κάτι στην ζωή σας , τι έχουν κάνει για εσάς παιδιά οι συγκεκριμένοι ? πάτε και αφήνετε τα καλά σας χρήματα κάθε ημέρα και σας κοροϊδεύουν παιδιά πηγαίνετε αλλού για καμία εβδομάδα και θα σας πω εγώ τι θα λένε μετά για εσάς τα χειρότερα λόγια κάντε το και θα δείτε μην πηγαίνετε για καμία εβδομάδα στο συγκεκριμένο μαγαζί και θα σας βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ , είστε τα καλύτερα αγόρια και κορίτσια της Βοιωτίας μην αφήνετε δύο ανθρώπους να σας κάνουν ότι θέλουν δυο ανθρώπους που υποτιμούν την νοημοσύνη του αλιαρταίου πολίτη και οι κύριοι αυτοί θα μπορούσαν να μου απαντήσουν όχι ανώνυμα όπως κάνουν τόσο καιρό ένας σωστός επαγγελματίας δεν ασχολείται με τις άλλες επιχειρήσεις , ούτε με δημάρχους κοιτάζει να κάνει την επιχείρηση του καλύτερη .

ΤΑΜΤΑΚΟς είπε...

φιλε ανωνυμε σευχαριστω που με δικαιωνεις για καπια σχολια που εχω γραψει πιο πανω εγω,που νομιζα οτι μονο εγω εχω τετοιες αποψεις...ο κυριος μπουτσης και ο αλλος ο θηθεν μητσιου,γιατι δεν μας απαντανε εστω και απο εδω μεσα???? εεεε??? γιατι πολυ απλα το μονο που ξερουν και λενε ειναι---τους μαθαμε να πινουνε καφε στον αλιαρτο,οι καψομουνιδες,εχουμε το καλυτερο μαγαζι κ.α ....ξυπνατε ρε ΤΕΛΕΥΤΕΟΙ ειμαστε στο 2010!! και μην κανετε τις κοτες,αφου μπαινετε και διαβαζετε εδω μεσα,τουλαχιστον απαντηστε μπας και ελαφρυνετε λιγο τις θεσεις σας...
Υ.Γ και μην νομιζετε οτι υποστηριζω αλλο μαγαζι και γραφω μονο για σας!

Ανώνυμος είπε...

ksekolate reeeeeeee.....oi dithen toy anima!

Ανώνυμος είπε...

Αστείο να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα για ένα καφέ στην Αλίαρτο!!!!
Καλο θα ήταν οι ιδιοκτήτες του Άνιμα να κρατήσουν πιο χαμηλό προφίλ! Άνοιξαν μια επιχείρηση. Διαμόρφωσαν έναν όμορφο χώρο. Παρόλα αυτά ΔΕΝ δείχνουν καλή εικόνα σωστού επιχειρηματία, όχι μόνο με τα σχόλια εδώ, αλλά και με την καθημερινή συμπεριφορά τους.
Όταν ανοίγεις μια τέτοια επιχείρηση, θέλεις οι πελάτες να έρθουν και να ξαναέρθουν στο μαγαζί σου. Με το υφάκι των δύο παιδιών δε νομίζω ότι το Anima σε τραβάει ξανά και ξανά εκεί!
Αυτό θα έπρεπε να είναι το πρόβλημά τους και πάνω σε αυτό θα έπρεπε να σκέφτονται πως θα γίνουν καλύτεροι επιχειρηματίες και ως θα έχει απήχηση το μαγαζί τους και όι να μπαίνουν σε forum και να γράφουν κυνικά σχολιάκια και να επιδεικνύουν μάγκικες συμπεριφορές!
Κεράστε και καμία πορτοκαλάδα έστω (όπως γράφει και άλλος αραπάνω) και ξεκαβαλίστε από το καλάμι! Τα μαγαζιά γρήγορα ανοίγουν.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!!!! Αν δεν πατάει άνθρωπος σε λίγο καιρό μετά από αυτά που λέτε.. σε ποιον θα βρείτε να ρίξετε το φταίξιμο μετά?
Σταματήστε τη γκρίνια και δουλέψτε το μαγαζί σας σωστά και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ αν θέλετε να σας αγκαλιάσει ο κόσμος!
Δεν είμαι μόνιμος κάτοικος. Είμαι όμως μόνιμη επισκέπτης και δε μου αρέσει το υφάκι σας καθόλου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΙΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΠΟΤΕ?
Ο ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΜΠΑΡΜΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΠΟΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ?
Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!! ΜΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΕΒΗΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ(ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ),ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς!!!! ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ....ΣΕ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΦΗΝΑΚΙ ΔΕ ΚΕΡΝΑΤΕ.....ΜΗΠΩς ΣΑς ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙ ΑΝ ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΕΞΩΩΩ????????????
Υ.Γ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ....ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΥΓΟΣΚΟΤΟΣΤΡΕς,ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑς ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ....ΜΥΓΕς ΘΑ ΒΑΡΑΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

KALA RE MPOUTSI POSO STOIXIZEI ENAS PAKOS XARTOPETSETES?EINAI DINATON NA ARPAZEIS MESA APO TA XERIA TOU ALLOU 1 KOMMATI XARTI EPEIDI EKOPSE PARAPANW LEGONTAS TOU OTI EINAI PANAKRIVO?SE LIGO 8A MAS PEIS NA FERNOUME KAI TON KAFE APO TO SPITI MAS KAI NA MAS XREWNEIS MONO TO TRAPEZAKI STIN TIMI TOU KAFE!
!KANE MIA VOLTA STI LAIKI OTAN 8A PAS NA AGORASEIS MYGOSKOTOSTRES KAI RWTA POSO KANEI ENAS PAKOS XARTI...MI KSEXASEIS IPARXOUN KAI PROSFORES..STA 3 PAKETA TO ENA DWRO
!!!!!!!!!!!!!!(DEN SE VLEPW NA VGAZEIS TO XEIMWNA FETOS!)

Ανώνυμος είπε...

KALA RE MPOUTSI POSO STOIXIZEI ENAS PAKOS XARTOPETSETES?EINAI DINATON NA ARPAZEIS MESA APO TA XERIA TOU ALLOU 1 KOMMATI XARTI EPEIDI EKOPSE PARAPANW LEGONTAS TOU OTI EINAI PANAKRIVO?SE LIGO 8A MAS PEIS NA FERNOUME KAI TON KAFE APO TO SPITI MAS KAI NA MAS XREWNEIS MONO TO TRAPEZAKI STIN TIMI TOU KAFE!
!KANE MIA VOLTA STI LAIKI OTAN 8A PAS NA AGORASEIS MYGOSKOTOSTRES KAI RWTA POSO KANEI ENAS PAKOS XARTI...MI KSEXASEIS IPARXOUN KAI PROSFORES..STA 3 PAKETA TO ENA DWRO
!!!!!!!!!!!!!!(DEN SE VLEPW NA VGAZEIS TO XEIMWNA FETOS!)

Ανώνυμος είπε...

EΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.
ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΨΟΜΟΥΝΗΔΩΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΟ ΖΟΡΙ ΤΩΡΑ!
ΑΝ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ,ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΤΑ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΣΟ 2,5Ε?
ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ,ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ!!!
ΜΠΟΥΤΣΗ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΡΝΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!
ΞΕΡΟΣΦΗΡΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝΕ!!
ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kala re asxoli8eitai ligo me tous euatous sas kai afiste tous allous na kanoun tn douleia tous............ELEOS EISTE EILIKRINA

Ανώνυμος είπε...

kala re boutsi emathes tous vlaxous na pinoun kafe....na deis pws tha se mathoun autoi na min exeis kosmo!!!mia i alli file..gine ligo alithinos oxi theatro..

πιτσιρικος είπε...

επεσε χειμωναςςςςςς αλανιααα.....για να δω θα κουνιεστε τωρα!!! κοσμο δε βλεπω να παταει στο μαγαζι,why?????????? ετσι σας αξιζει δεν ειναι τιποτα!

πελατης σας είπε...

ρε μπουτση γιατι δεν απαντας εδω μεσα???τοσοι και τοσοι γραφουν για σενα.....το μονο που ξερεςι να λες ειναι 'το τηλ μου ειναι γνωστο και οποιος θελει ας επικεινωνησει' και κατι τετοιες βλακειες....καθαρος ουρανος δε φοβατε λεει μια παροιμια,αλλα μαλλον ο δικος σου ουρανος παντα ηταν και παντα θα μεινει με συννεφα!!!!και αν δε μπορεις εσυ να μας απαντησεις βαλε το γραμματεα σου το μητσου,τον ψευτομαγκα....νομιζει οτι ειναι και μεγαλος "μπαρμαν"!ξεκολατε ρεεεεεεε.....να σε ρωτησω και κατι αλλο...αυτο το blog γιατι το δη μιουργησατε για να καταλαβω...για να λεει ο καθενας τη γνωμη του και σεις με τη σειρα σας να απαντατε ....εσεις εχετε ξεχασει να απαντατε,γιατι η θεση σας δυστυχως ειναι δυσκολη και το καταλαβαινω!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!

ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ είπε...

Καταρχην θελω να ευχαριστησω ολους τους συμπολιτες μας και μη,που εξεφρασαν την αποψη τους για το μαγαζι.
Ειτε καλη ειτε κακη.
Τους πρωτους επειδη αναγνωρισαν την προσπαθεια μας,τους δευτερους επειδη μας βοηθησαν να διορθωσουμε καποια λαθη μας και να αντιληφθουμε καποιες παραλειψεις μας..
Δυστυχως ομως δεν μπορω να ανεχομαι τον καθε κακοπροαιρετο,να λεει ανυποστατα πραγματα για μενα και τον Μακη και να αναλλωνεται σε προσωπικες επιθεσεις,εκμεταλλευομενος την ανωνυμια του.
Και ολα αυτα επειδη υπερασπιστηκαμε την νομιμοτητα του μαγαζιου μας..
Για τους παραπανω λογους παρακαλω τον εμπνευστη και δημιουργο του blog(που σαφως δεν ειμαστε εμεις,προφανως η δουλεια μας ειναι αλλη) να διακοψει τις ανουσιες, βαρετες και επαναλαμβανομενες προσωπικες επιθεσεις..
Ελπιζω να βρουν κατι πιο διασκεδαστικο να ασχοληθουν εν οψει εορτων...
Χρονια Πολλα σε ολους..

Με εκτιμηση
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ

βοιωτός είπε...

Μην στέλνετε άλλα σχόλια. Δεν θα δημοσιευτούν.

Ανώνυμος είπε...

μπακαλογατος κ κανενας αλλος