Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Οικοδομικές κόντρες στη Λιβαδειά για την απεργία της Πέμπτης

Χάσμα μεταξύ των συνδικαλιστικών παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. του Σωματείου Οικοδόμων Λιβαδειάς προεκλήθη με αφορμή την απόφαση της πλειοψηφίας που πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ) να μην συμμετάσχει στην απεργία που έχει κηρύξει η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ) για τις 14 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη. Στην μεσημεριανή ανακοίνωση του Σωματείου Οικοδόμων Λιβαδειάς απάντησε το βράδυ με σκληρή γλώσσα το Πανοικοδομικό Μέτωπο. Δείτε τις ανακοινώσεις.
Οικοδομικές κόντρες στη Λιβαδειά για την απεργία της Πέμπτης

4 σχόλια:

βοιωτός είπε...

Ασφαλώς η viotia δεν συμμερίζεται τους χαρακτηρισμούς των ανακοινώσεων, για τους οποίους οι παρατάξεις έχουν την πολιτική ευθύνη.

Με την ευκαιρία όσοι θελήσουν να σχολιάσουν ας είναι κόσμιοι.

κατίνα είπε...

όπως και νάχει πάντως ..το γιαπί κάνει τους άντρες, το γιαπί ,το πηλοφόρι, το μυστρί..

Εωσφόρος είπε...

Θα είμαι κόσμιος.Οι οικοδόμοι παληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ.!ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.ΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ,ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 75 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ 1400 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ??ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΙΗΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!!!