Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

O Γιάννης Παπαθανασίου στη Λιβαδειά

O υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές στη Λιβαδειά, την Παρασκευή 29 Μαΐου.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ τα καλάθια από τα κεράσια γρήγορα (να βάλουμε τα ευρά που θα τάξει).
Πέστε του δεν έχει να πάρει από τον μη έχοντα τίποτε .
Εσείς που θα πάτε ρωτήστε τον για τα μετρά στις 18 Ιουνίου που θα πάρει.

Εωσφόρος είπε...

Μας έφερε τίποτα ή μας πήρε τα μέτρα ;

Δύσπιστος είπε...

Για το ντιμπέιτ ένα σχόλιο. Σε δημοσκόπηση στο Βήμα βγήκε 8 μονάδες κερδισμένος ο Καραμανλής .Σε όλες τις άλλες ο Παπανδρέου με μικρότερη διαφορά. Σε όλες πάνω κάτω έχασαν τα μικρά κόμματα. εμείς ποιον να πιστέψουμε;

Εωσφόρος είπε...

Όσο πιστεύω τους πολιτικούς άλλο τόσο πιστεύω και τους δημοσκόπους.

Εύα είπε...

Με την λογική των μικρών κομμάτων ,αφού ο δικομματισμός είναι στα τελευταία του όπως λένε, θα έπρεπε να εισπράττουν αυτά την δυσαρέσκεια των πολιτών. Αντίθετα , οι περισσότεροι στρέφονται προς τους Οικολόγους - Πράσινους. Καθόλου τυχαίο. Τι άλλο πρέπει να δούν για να καταλάβουν ότι αυτά στραβά αρμενίζουν;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3.00
όχι και μη έχοντες. Εγώ είδα ότι μόλις ανακοινώθηκαν οι ελαφρύνσεις για τα Ι.Χ. έτρεξαν οι μισοί έλληνες και λίγο λέω και πήραν καινούργιο αυτοκίνητο! Με τι λεφτά ; Αυτά της κρίσης; αν η κρίση είναι τόσο μεγάλη όσο λένε η πρώτη πρεμούρα μας θα ήταν το νέο αμάξι; μην κοροϊδευόμαστε.

Εωσφόρος είπε...

Απλό Εύα. Τα μικρά κόμματα καταγγέλλουν τον δικομματισμό ότι είναι ένα σάπιο δίπολο κλπ,
και... ξεχνάνε να πουν ότι και τα ίδια είναι μέρος αυτού του πολιτικού συστήματος. Δεν γίνεται το μισό πολιτικό σύστημα να είναι αρρωστημένο και το άλλο μισό να ναι υγιές.
Γι' αυτό η στροφή στους Οικολόγους. Πρώτα απ' όλα άφθαρτοι και χωρίς τις αμαρτίες όλων των άλλων. Μικρών και μεγάλων.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι το ψάχνετε; το χω ξαναγράψει πιο παλιά και σ αυτό το μπλογκ πρώτος. Αν οι μικροί ήταν καλύτεροι θα τους ψήφιζε τόσα χρόνια ο λαός. Δεν θα παίρναν 3, 5, 7 και με το ζόρι. Ξέρει ο λαός τι κάνει. Κι ας λένε αυτοί ότι δεν ξέρει μπας κι αρπάξουν καμιά ψήφο. Για χαϊβάνια και μπουνταλάδες ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν

Ανώνυμος είπε...

Άξιος ο βοιωτός υποψήφιος με το ΚΚΕ Γκικόπουλος. Μαχητής χρόνια όχι από το πουθενά

λαός είπε...

Γεια σου μεγάλε. Σωστός......πολύ σωστός.

Φίλος είπε...

Λείπεις στα καλύτερα Βοιωτέ. Τυχαίο ή κήρυξες ανακωχή με τους βλαχο - πολιτικούς όλων των κομμάτων; σε είχα συνηθίσει ασυμβίβαστο με όλους. στο χα στείλει και μέιλ. γερά, μην μασάς.
όταν αλλάξει όλο το πολιτικό σκηνικό που θα αλλάξει αργά ή γρήγορα, όλοι θα λένε ότι ήταν μαζί σου . Μην ξαφνιαστείς αν αρχίσουν και να σε γλύφουν αυτοί που σε έβριζαν. Αλλά εσύ θα ξέρεις.

βοιωτός είπε...

5.42
Αγαπητέ,
ακόμη και οι πολεμιστές κουράζονται.

Αλλά και οι ευρωεκλογές είναι ένα κακοπαιγμένο σόου για λαϊκή κατανάλωση. Δεν έχουν κάνενα νόημα πολιτικό και η βαρεμάρα είναι τεράστια. Παρόλα αυτά αφού απασχολεί θα γράψω ένα κείμενο για το debate που θα αφορά αυστηρά την εικόνα των πολτικών αρχηγών.
Πιθανόν ο τίτλος να είναι:

Ο Κάτμαν υποψήφιος για την Ευρωβουλή :-)

Εύα είπε...

Γιατί Ανώνυμε 4.59 ; υπάρχουν κι άλλοι...μαχητές! Παιδιά του σωλήνα . Χρόνια στην υπηρεσία του Παλαιολόγου. Τζάμπα τόσες θυσίες; Ο αγώνας τους τώρα δικαιώνεται! Τα κορόϊδα ποτέ!

Εωσφόρος είπε...

Tsila for president!!!

ανένταχτος είπε...

Μέσα στα πράγματα σε βρίσκω Εύα.θα πεις κι άλλα; περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

Ασε βοιωτέ γράφω εγώ
ΝΔ 32
ΠΑΣΟΚ 35
ΚΚΕ 8
ΠΡΑΣΙΝΟΙ 8
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 7
ΣΥΡΙΖΑ 6

Εύα είπε...

Ανώνυμε 4.23, σώπα! κι εγώ είχα γράψει πρώτη ότι ο ΣΥΝ από όταν έγινε ΣΥΡΙΖΑ πάει για βρούβες, αλλά δεν το κάνω θέμα! Τώρα το λένε και οι ίδιοι (κρυφά). Εκτός αν θεσπίσει ο βοιωτός βραβείο και δώρο κανα ταξιδάκι για τις σωστές και έγκαιρες προβλέψεις!
Είχα πει και ξαναλέω ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα!

Ανώνυμος είπε...

Εύα,
γιατί τα χεις με τον Παλαιολόγο έχεις ξαναγράψει εναντίον του.
Είσαι με το ΚΚΕ;

Φίνος φιλμ είπε...

" Έξω οι κλέφτες !"

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν περπάτησε το σχήμα Τσίπρα-Αλαβάνου.Γράφτηκε σε όλο τον τύπο.Μαύρα χάλια η δήθεν ανανέωση.Κρίμα.

Εύα είπε...

Ανώνυμε 7.00, πας καθόλου καλά; Έχω πει στο μπλόγκ αυτό την γνώμη μου για τον Παλαιολόγο ως δήμαρχο. Ήταν καλύτερος σε σχέση με τους πριν και τους μετά.
Αλλά, το σύστημα Παλαιολόγου , όπως και κάθε σύστημα είναι αξιοθρήνητο. Και να στο πω κι αλλιώς; Δεν γουστάρω επειδή ένας οποιοσδήποτε χρημάτισε δήμαρχος , νομάρχης ή βουλευτής όταν φεύγει, να μας επιβάλλει τα τσιράκια του!
Που το μόνο τους προσόν είναι το ότι υπήρξαν μουτζαχεντίν του αφεντικού τους. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά γιατί δεν έχει καμια σχέση με ό,τι λέμε
αξιοκρατία! Ο πιο καλός ο μαθητής παίρνει το χρίσμα δηλαδή; Ντροπή και μάλιστα από ανθρώπους που λένε ότι είναι Αριστεροί!!!

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ έλειπες αλλά άμα γύρισες έγινε χαμός.Ωραία κουβέντα πάντως.Να ενημερωθούμε γιατί μας φλόμωσαν τα ΜΜΕ με τα διαπλεκόμενά τους.Βλέπω εδώ σχολιαστές αν όχι τίποτα άλλο καθαρούς. Να βγαίνει η πικρία και η αγανάκτηση του κόσμου είναι καλό, χωρίς κομματισμούς.Παρακολουθώ με ενδιαφέρον και θα γράψω κι εγω την άποψή μου να σαι σίγουρος.

Ανένταχτος είπε...

Eva for President!!!

Εωσφόρος είπε...

Σωστά Εύα. Γιατί αυτά λέγαμε ότι τα έκαναν μόνο οι δεξιοί.

Ανώνυμος είπε...

Ο νεο - δεξιός Παλαιολόγος είναι αριστερός; έλεος.

Εύα είπε...

Δεκτή η πλάκα ανένταχτε αλλά δεν έχω τα προσόντα : υποκρισία, ασυνέπεια, ψέμμα, αναξιοπιστία, ασχετοσύνη, αμορφωσιά, λασπολογία, συκοφαντία και κυρίως κομματικές περγαμηνές (κομματόσκυλο, κοινώς) ώστε να με θέλουν για υποψήφια president (!) τα κόμματα. Ξέρουν αυτοί!

Υπνοβάτης είπε...

Για όλους.
"[... Το κατεστημένο της Αριστεράς, στην ελληνική του τουλάχιστον περίπτωση,
εξαγοράζει την εξουσιαστική του ισχύ, ακόμα σήμερα, εξαργυρώνοντας την αυταπάρνηση και αυτοθυσία αγνών, αφελών και απληροφόρητων ανθρώπων, που στρατεύτηκαν άλλοτε στη μαρξιστική Αριστερά σαν σε όραμα δικαιοσύνης και ανθρωπισμού. Για εκείνες τις γενιές η αριστερή στράτευση ήταν ακραία διακινδύνευση, θυσιαστική ανιδιοτέλεια πληρωμένη συχνά με πανάκριβο τίμημα.
Οι επίγονοι εκμεταλλεύονται αυτό το κληροδότημα για να καρπωθούν εξουσία, δημοσιότητα, θέσεις, χρήμα - απαράλλαχτα όμοια με τον πιο αδίστακτο αριβίστα πλουτοκράτη...]".

ανένταχτος είπε...

Αντι - συστημικοί όλου του κόσμου ενωθείτε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν παει άλλο! Για όλους. Τέρμα η κοροιδία.Ξυπνήστε

Μέτοικος είπε...

«κατεστημένο της Αριστεράς» με την «εξουσιαστική του ισχύ»;!;!;!

Κοίτα να δεις που στην Ελλάδα κάνει κουμάντο η Αριστερά κι εγώ ο αφελής που νόμιζα ότι το κάνουν οι τραπεζίτες, ο ΣΕΒ κι οι μεγαλοεργολάβοι! Ποιος τα γράφει αυτά τα φαιδρά ρε συ Υπνοβάτη;

Υ.Γ. Γνωρίζετε ότι γαμπρός του κ. Υπουργού είναι (ήταν) ο κ. Καλλιτσάντζης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ (Μπόμπολας κλπ.); Αυτό για όσους επιμένουν στην «εξουσιαστική ισχύ του κατεστημένου της Αριστεράς»!