Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Ouiz

Ρωτάει ο αναγνώστης μας κ. Κ.Π.

"Είναι φοιτήτρια η κ. Αρια Αγάτσα; Και τι σπουδάζει";

54 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΛΕΩΝ είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ καταργηθεικε ο πανω μου. χα χα χα εγω δεν θα γινω φιδι... επειδη ζηταω μια ευκαιρια στον παραδεισο να παω. Τι σπουδαζει καλε? Να στειλω μια γιαγια που το εχει καημο, οτι δεν ξερει γραμματα.

ΥΠΟΜΟΝΗ είπε...

Τοσα χρονια περασαν να αποφασιση να σπουδασει? Μηπως δεν προλαβει μεχρι τις βουλευτικες ? [αν κατεβει υποψηφια,]μας απογοητευση? υπομονη θα μαθεις ΑΡΙΑ, Η υπομονη ειναι πικρη και ο καρπος της γλυκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ είπε...

Στην σχολη της αρλουμπας σπουδαζει. !!!!! ειναι ψυχολογικο, [αν ειναι αληθεια ] ισως μας διαβαζει,και το πηρε αποφαση. Τωρα μεγαλοκοπελλα ειναι αργα πολυυυ για σπουδες . Μην σε πιανει το αγχος της ηλικιας σου.

ΜΑΣΤΕΡ είπε...

ΑΠΑ ΠΑ ΑΠΑ ΠΑ ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΤΕΛΑΛΗ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΕΛΑΜΕ . ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΟΟΟΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ?????

rozalia είπε...

Τι μαλακίες! τι το κακό έχει αν το κάνει έστω κι αν δεν είναι είκοσι; να κατηγορείτε αυτά που πρέπει όχι ό,τι νάναι. αυτό δεν αφαιρεί απ την κ. Αγάτσα- την οποία παρεμπιπτόντως δεν ξέρω καθόλου- αλλά όλους. κι αν δηλ. της ήρθε μια διάθεση να κάνει κατι,θα σας βάλει συνεταίρους εαν δεν σας θίγει αυτό;

rozalia είπε...

σκορπιέ πετυχημένο το προσωνύμιό σου!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ είπε...

ROZALIA δεν την ξερεις την ΑΓΑΤΣΑ ? αρα δεν εισαι ΒΟΙΩΤΙΑ. λογικο η ενσταση.[ μαλακιες] Εδω θα ελεγα καποιος υποψηφιος σε βουλευτικες, αν το λιγοτερο ειναι καπως επιπεδου.... μορφωσης. η βουλη δεν ειναι σχολειο.ωστε να μαχεσε να μπεις... τι σπουδαζει ? πρεπει να μαθουμε. διαφορετικα να το σκεφτει καλα το κομμα της να την θεσει σε υποψηφιοτητα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ?ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

rozalia είπε...

Φίλε μου, είπα δεν την ξέρω, όχι δεν είμαι Βοιωτή και βοιωτία.
αλλά άκου. το επίπεδο του ανθρώπου είναι όχι μόνο θέμα μόρφωσης.
απλώς η ,μόρφωση όταν είναι ουσιαστική, ανθρωπιστική και καλλιέργειας εξοπλίζει το σύνολο των αξιών μας.
η αμορφωσιά αντίθετα μας προσδίδει έναν προκαθορισμένο ρόλο αποκλεισμού και ανικανότητας προσέγγισης της πραγματικής ζωής.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΙΤΕΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ...ΕΔΡΑΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοί φίλοι
το να αποφασίζει κάποιος να σπουδασει στα 40 στα 50 η και περισσότερα χρόνια του είναι προς τιμη του.
Το θέμα δεν ειναι αυτό αλλά εαν η κυρία όντως παρακολουθεί και φοιτά ή χρησιμοποιεί τον τίτλο του φοιτητή για λόγους σκοπιμότητας.
Στις εκλογες του 2007 εγραψε στο βιογραφικό της οτι ειναι φοιτητρια στο ελευθερο πανεπιστημιο κυπρου και σημερα γράφει φοιτητρια στο ανοικτο πανεπιστήμιο κύπρου.
Καλο ειναι να ξεκαθαρίσει σε πιο απο όλα είναι γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά το ενα με το άλλο. ( το ελεύθερο πανεπιστήμιο δεν έχει την έννοια του πανεπιστημίου και δεν δίνει τίτλους σπουδών απλά διοργανώνει σεμινάρια μόνο).
Τώρα αν φοιτά πραγματικά η όχι και χρησιμοποιεί τον τίτλο για το βιογραφικό της μόνο η ίδια το γνωρίζει.

Ανώνυμος είπε...

...Μεγαλοκοπέλλα, ..γιαγιά ? Μεγαλοκοπέλλα και γιαγια είναι μονο μία στην πολιτική τής βοιωτίας.Απα πα πα ,αυτές είναι απαγορευμένες λέξεις!!!

rozalia είπε...

ξαναλέω σε κάθε κακόπιστο, πως εαν σπουδάζει ό,τι σπουδάζει χωρίς να θίγει ή να επιβαρύνει τρίτον , δεν σε αφορά.

Ανώνυμος είπε...

rozalia
όταν λες φοιτώ στο τάδε πανεπιστήμιο και μετα δύο χρόνια λες οτι φοιτώ στο δείνα είναι οφθαλμοφανές οτι σε μια απο τις δυο περιπτώσεις λες ψέμματα!!!!
Και εάν λες ψέμματα επιβαρύνεις την λογική μου άρα με εμπαίζεις άρα με αφορά.
σωστός ο συλλογισμός μου ή λάθος.

βρες το βιογραφικό της του 2007 και 2009 και θα καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαρυνει κανενα η ελαφροτητα.... της....ας εμπιστευτουμε υποψηφιους με βαρυτητα ΠΛΕΟΝ. αααα κατι για παπαγαλακια σιτεμενης. Στην βουλη θελουμε αμορφωτες μεγαλοκοπελλες που γυριζουν σε πανελ και πετανε ΑΤΑΚΕΣ ανευ νοηματος?ηηη θελουμε σιτεμενες/νους με μορφωση ? αν καταλαβα κρινοντας την μια απο την αλλη στην μορφωση. οσο για την εικονα , η νεωτερη φερνει πολλη στην μεγαλητερη .

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
αν με προσλάβεις με στειτς θα σου γράψω κάτι ατάκες άλλο πράγμα.

βοιωτός είπε...

9.30
Αμα με στείλεις στέιτς θα σου δώσω συστατική επιστολή για να προσληφθείς στα στέιτζ.

Ανώνυμος είπε...

το κουιζ αφορα συγκεκριμένο πρόσωπο και μην αλλάζετε θέμα. δεν τσιμπάμε.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
ξέρεις κανέναν πολιτικό που να με θέλει; ειμαι καλός και με εμπειρία στα ψέμματα ( βλέπε Ντίνος Ηλιόπουλος)

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
δέχομαι την πρότασή σου για τα στειτς. Ξερεις κανέναν πολιτικό που να με θέλει;
Ειμαι καλός πήρα μαθήματα απο τον Ντίνο Ηλιόπουλο στην ταινία ντε.
Μεγάλε τα κατάφερες και έκανες πάλι ντόρο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι με τη ...βαρύτητα των 60 ετών... και την απίστευτη κακότητα να βάζει ανθρώπους να σχολιάζουν -κι όχι μόνο-συντρόφους της.αν αυτο είναι επιπεδό ...κρίμα...

βοιωτός είπε...

9.50
Να 'σαι καλά αρχηγέ.

Ανώνυμος είπε...

9.13

ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ 60 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΑΜΕΤΙ ΜΟΧΑΜΕΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 9:53
κατα πρώτον δεν ειναι 60 και το ξέρεις κατά δεύτερον δεν ασχολείται με την άλλην και το ξέρεις και κατά τρίτον η αλλη δεν κινδυνεύει απο την γιαγιά αλλά απο τον νεώτερον της και αυτό το ξέρεις.
Ασχολήσου άν θέλεις αποκλειστικά με το κουιζ και άσε τους παππούδες και τις γιαγιάδες δεν σε ενόχλησαν.
Αν πάλι εσύ δεν θέλεις να αποκτήσεις τον τίτλο του παππού-γιαγιάς μόνο ένας τρόπος υπάρχει που δεν στον εύχομαι.

εμπορας είπε...

μάνα το πήρα κι εγώ το λοουερ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΞΗΝΤΑΡΑ ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Κανέναν δεν ενοχλούν οι παππουδες κι οι γιαγιαδες στη ζωή. Στην πολιτική είναι αλλιώς πια...

Ανώνυμος είπε...

εεεε ημαρτον πια βαρεθηκα την ελαφροτητα αυτων που ψηφιζουν την αμορφωτη. ημαρτον πια ...πως τα βλεπουμε ετσι. το χαλι της δεν το εφτιαξε η γρια. η οποια υποψιαζομε δεν συμμετεχει στην παρεα. αμαν πια παραδεχτητε το δεν ειναι για βουλη λαου, η αναγνωση [ με λαθη ] . ημαρτον η γρια η γρια.... ειναι και με καλη υγεια η γρια, επιτελους, την αμορφωτη γρια την θελουμε ? αυτο ποιος απαντησε. Οδηγησαμε την κουβεντα αλλου. την θελουμε υποψηφια? αν οχι να το φωναξουμε στο κομμα.

Ανώνυμος είπε...

Ego proteinw na fwnaksoume oloi na einai to chfodeltio neaniko.apo 50 xronvwn kai katw.exei nea stelexh h boivia.
GIMMY

Ανώνυμος είπε...

πσπαγαλακια του ενός και μοναδικου θεού της βοιωτιας αφήστε την γνωστη καραμελα οτι ταχα η αλλη τα κάνει όλα αυτά και ασχοληθείτε με τον αρχηγο στη Λαμία μεθαύριο γιατί είσαστε πολύ πίσω και τζαμπα σας πληρωνει ( τρόπος του λέγειν) ο μεγάλος ντόπιος αρχηγος.

οσο για εσένα ανώνυμε δεν πρόκειται να είσαι υποψήφιος και τζάμπα κουράζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

GIMMY
έχει νέους το ψηφοδελτιο και μάλιστα κάτω απο τα 40 και κυρίως έντιμους νέους.

Ανώνυμος είπε...

Ανώμυμε9.53 δηλα΄δη τα παπαγαλάκια είναι τού νεωτέρου της? δηλ αυτού τού κοπανατζή τού δημοσίου που παριστάνει τον υποψήφιο και δεν παταει στη δουλειά του? Ενδιαφέρον αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ανώμυμε9.53 δηλα΄δη τα παπαγαλάκια είναι τού νεωτέρου της? δηλ αυτού τού κοπανατζή τού δημοσίου που παριστάνει τον υποψήφιο και δεν παταει στη δουλειά του? Ενδιαφέρον αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα επώνυμο πολιτικό πρόσωπο δεν ασχολείται με την κυρία Αγάτσα.
Η ίδια έχει φροντίσει με τις ενέργειες, την στάση και την συμπεριφορά της, να ασχολούνται μαζί της αρνητικά, όλοι οι ανώνυμοι αναγνώστες, διότι δεν ανέχονται να τους υποτιμά την νοημοσύνη.
Δεν την πολεμάνε οι άλλοι,όπως θέλει να πιστεύει, αλλά αυτή η ίδια πολεμά τον κακό εαυτό της και δυστυχώς όχι μόνο δεν θέλει να το παραδεχτεί και να διορθώσει την αξιοπιστία της,αλλά συνεχίζει να προκαλεί.
Κρίμα γιατί αλλιώς ξεκίνησε και αλλού κατέληξε.
Αυτή είναι η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑ ΑΓΑΤΣΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Ε ΠΟΤΕ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 12.2 ναι συμφωνω με εσενα. προκαλει με αυτα, αυτα,αυτα, και τα αλλα,συν τα ανευ πολιτικου λογου, επιφωνηματα. Ορεξη εχουμε να σαχλο-ασχολουμαστε μαζι της.Οταν ομως προκαλουμεθα να πουμε την γνωμη μας, ελευθερα θα εκφραζομαστε επιτελους. Αλλωστε ο Βοιωτος το ειδε[ οταν μπλοκαρισε για λιγο την σελιδα δεν παταγε κανεις....] οι απαντησεις που περιμενω ειναι οτι κατευθυνομαστε... δεν μας προκαλεσε καποιος με την σταση του, η οποια ειναι τοοοσο ανοικτη ωστε να του λεμε μαζεψου. το λιγοτερο να μην προκαλει.Και δεν κανει για βουλευτης. Θα ντρεπομουν να την ψηφισω για οτιδηποτε στην κοινωνια μας. μην την προτεινει το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 10.30 ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.Ο ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.?

Ανώνυμος είπε...

Aνων 1.19. Η κ. αγατσα εχιε καλυψει 4 ολυμπιακους αγωνες, παει και στη δουλεια της και στο κομμα όπου ειναι σε 3 επιτροπές, ειναι στο εθνικο συμβουλιο μαζι με την κα Βυλλιώτη. Εισαι ελαχιστοσ για την πιανεις στο στομα σου.Τ άκουσεσ?

βοιωτός είπε...

1.19
Να διευκρινίσω ότι η viotia είχε πάντοτε τεράστια αναγνωσιμότητα. Ακόμη και την εποχή που μπορούσε να σχολιάσει μόνον επωνύμως (με ταυτότητα γούγλη άιντι) κάποιος.

αναγνωση είπε...

Στο στομα μου φιλε μου 5.30 δεν πιανω κανενα , οι πραξεις του τον κανουν. εμαθες οτι στην ΤΡΟΙΖΙΝΙΑ εγινε της ΑΡΙΑς το ανγνωσμα ? εεε ναι ολυμπιακους αγωνες??? ε εδω κιαν ειναι... ενοεις στην Κινα [Πεκινο] οτι εχασε το σταδιο της ιππασιας. Ενοεις οτι εχασε δυο ημερων αγωνες, για να βγαζει φωτογραφιες, να πει στην επαρχια οτι πηγε πεκινο? ξερει η συγκεκριμενη απο στιβο? με τα χρηματα σου πηγε και με τα δικα μας. ατομο που τον στιβο λεει οτι τον γνωριζει.... ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ αρια,ψηφο δεν θα παρει, καλα ειναι να μην την κατεβαση το κομμα της,για να μην την κατεβασουμε και εμεις. καλη κοπελλα...!!!!!

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι παραπάνω τι πτυχία έχουν;

Ανώνυμος είπε...

Ναι είχε μα΄θει το ΠΑΣΟΚ με πολύ μορφωμένους και τους χαλάει η Αγάτσα!

rozalia είπε...

διπλώθηκε ένα απίστευτο μένος κατά,μη εγγραμματων, κατά ώριμων ηλικιακά, κατά γιαγιάδων και παππούδων... τυχαία; ναι, αλλά δείγματα γραφής.

Φίνος φιλμ είπε...

" - Κι από δω το πρόσωπο...η Λουλού...η αρραβωνιαστικιά μου
- α, χαίρω πολύ κυρία Λουλού συγχαρητήρια...
- ευχαριστώ πολύ , θα παντρευτούμε την 12κάτη του άλλου του
Μηνού...
-Μπράβο Αριστείδη , είναι και μορφωμένη!!!" (Άλλος γαι το εκατομμύριο).

Υπνοβάτης είπε...

Για την Ροζαλία.
"[...Εννοώ ένα τεράστιο, οργανωμένο δίκτυο ανθρώπων που καπηλεύονται την ετικέτα του "αριστερού" και "προοδευτικού" αποκλειστικά για να πετύχουν αναρρίχηση σε πόστα εξουσίας, εμφανή δημοσιότητα, πανεπιστημιακή καριέρα.
Απότελούν το " εγγράματο "τμήμα του ΠΑΣΟΚ που στελέχωσε επί είκοσι χρόνια (και παραμένει άθικτο από τη ΝΔ) κάθε πόστο που σχετίζεται με βιβλίο, θέατρο, κινηματογράφο, εικαστικά, θεσμούς εκπαίδευσης , πανεπιστημιακή ανέλιξη - τόσο στον δημόσιο τομέα όσο και στα ΜΜΕ. Κομματικά θέλουν να εμφανίζονται ως ανήκοντες στον "Συνασπισμό", αλλά, στα λεγόμενα "εθνικά θέματα" και στα διεθνή, ακολουθούν με συνέπεια τις αρχές της "Νέας Τάξης" που επιβάλλει η παγκοσμιοποίηση.
Ασκούν αδίστακτη ιδεολογική τρομοκρατία μεσαιωνικού τύπου, αλλά έχουν τους μηχανισμούς να εξοντώνουν κάθε κριτική αντίδραση στην ανεξέλεγκτη εξουσία τους...]".

Εωσφόρος είπε...

Λογικό. Τόσοι...πρυτάνεις μαζεμένοι , έχουν θέμα με τους απανταχού αμόρφωτους.

Εύα είπε...

Δημοτικό και με το ζόρι!!!

rozalia είπε...

ειδικώς προς την rozalia;;;!!!, υπνοβάτη; γιατί;
ο άνθρωπος ως προς τις ιδέες δεν είναι στατικός και παγιωμένος.
τις αξίες και τα ακριβά του δεν μεταβάλλει.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε στην βουλή άτομα τεμπέληδες , ανεπάγγελτους, παιδική χαρά και άτομα της πασαρέλας αρσενικού και θηλυκού γένους να διώξετε όλους τους ηλικιωμένους που έχουν την ηλικία 50-60 ετών και που οι περισσότεροι έχουν δουλέψει στη ζωή τους καταξιωμένοι επιστήμονες όπως βενιζέλος( 52) , Δαμανάκη ( 57), κατσέλη λούκα ( 57), Λοβέρδος ( 53), καρανίκας ( 63) πετσάλνικος ( 59), ρέπας ( 57) χρυσοχοίδης ( 54) αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο Γ Παπανδρέου ( 57) ακόμα και τον Αβραμόπουλο (53) και την Ντόρα ( 55) που έχει το θράσος η γιαγιά να θέλει να γίνει πρόεδρος κόμματος και πρωθυπουργός.
Ρε μυαλό δεν έχετε ντίπου. Πώς να μη σας λένε παπαγαλάκια του κάθε ηλίθιου και ηλίθιας που πιστεύει ότι θα μας πείσει ότι όλοι οι παραπάνω μειονεκτούν στην πασαρέλα της πολιτικής και πλεονεκτούν στην αντίστοιχη των καλλιστείων;

Ανώνυμος είπε...

υπνοβάτη
ρε μπας και τρέχει τίποτα με την ροζαλία ήγουν, τουτέστιν, δηλαδή, με άλλα λόγια , ήτοι, ¨κρυφός έρωτας¨΄
Πάντως για κουμπάρος είμαι διαθέσιμος.

ΘΑΝΟΣ

rozalia είπε...

Υπνοβάτη, ζητώ αποκατάσταση!!

θα παω στον αγιασμο είπε...

AA AAA AAA τελεικα παει σχολειο η ΑΡΙΑ? Θα προλαβει το απολυτηριο μεχρι τις βουλευτικες? ο Κ.Π. εμαθε επιτελους που μορφωνετε η μεσηλιξ? Τα παιρνει τα γραμματα ? Την εχω για πολυ ευκολη στην μαθηση... σαν σφουγκαρι,, ρουφαει το μυαλο της... ποτε δεν ειναι αργα για γραμματα. Ομως επιτελους , αν θελει να σπουδασει ,ας το ξαναδουν οσοι της δινουν ψηφο στις Νομαρχιακες. Ομως αν θελει να μαθει το αλφαβητο, ας επανεξετασουν οσοι την κατεβαζουν υποψηφια σε βουλευτικες.Η μεσηλιξ αργησε πολυυυυ. Μεχρι να παρει το απολυτηριο, θα εχει κυβερνησει η ΝΔ, 20 χρονια.η Βοιωτια θα ξερει πλεον να ξεχωριζει. Οταν κλεισει το σχολειο ευχαριστος θα πηγαινα, να την ακουσω στο ποιημα. κατα τα αλλα, ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ... συνηθηζουμε να το λεμε, οταν υποκρινομαστε.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΡΕ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ...ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!!!ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠ ΤΑ ...30!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 60 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΙΔΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ