Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Λεβαδειακός και Λαμία από τα παλιά


Αναμνήσεις, νοσταλγία, (πολύ) περισσότερα κιλά, (πολύ) λιγότερα μαλλιά, πολλά γέλια και λίγα προβλήματα είχαμε στη χθεσινή φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των παλαιμάχων του Λεβαδειακού και της Λαμίας που διεξήχθη στις 17:00 τη Δευτέρα 17 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Ηταν περίεργη έως συγκινητική η αίσθηση να βλέπεις με μερικές δεκαετίες στην πλάτη παίκτες όπως ο Αυγέρης, ο Μαγγίνας, ο Μπάρλος, ο Μπέλλος, ο Πούλος, ο Τζότζολης, ο Γκουλής, ο Γκαλαμέλος, ο Μαρτιναίος, ο Μπλέτσας να ξαναβρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, στον χλοοτάπητα, που παρεμπιπτόντως μερικοί από αυτούς δεν τον πρόλαβαν ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.





Από την παλαιότερη φουρνιά ο Ηλίας ο Λούλος ακούστηκε ότι είναι τραυματίας ενώ το παρών έδωσε το κάποτε αγαπημένο της Λιβαδειάς αριστερό εξτρέμ, ο Ντίνος ο Χάνιος, που διαπίστωσε με έκπληξή του ότι δεν υπήρχε φανέλα με το όνομά του. Τελικά, το ζήτημα διευθετήθηκε και ο Χάνιος, ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία ανέλαβε χρέη προπονητή και κατήρτισε την αρχική ενδεκάδα.

Φυσικά δεν έμεινα να δω ολόκληρο το παιχνίδι που ήταν ωραίο στην αρχή (καθώς απουσίαζε οποιαδήποτε σκοπιμότητα)και ήσυχο αλλά πολύ αργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: