Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007

Δύσκολο το πρόγραμμα για Λεβαδειακό

Την τρίτη αγωνιστική θα περιμένουμε να δούμε τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και μάλιστα εναντίον της ΑΕΚ, καθώς στη σημερινή κλήρωση του προγράμματος της Σούπερ Λίγκας οι Βοιωτοί αγωνίζονται την πρώτη αγωνιστική εκτός με τον Ατρόμητο και τη δεύτερη επίσης εκτός με τον Πανιώνιο. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου και στην πρώτη αγωνιστική έχουμε το σούπερ ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.
Ολο το πρόγραμμα εδώ από το in.gr
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=811492&lngDtrID=246

2 σχόλια:

Ο Κτηνίατρος είπε...

Τα πράγματα γενικότερα είναι δύσκολα για τον Λεβαδειακό και όσο δεν βοηθάνε οι κυρίως εμπλεκόμενοι(-ο πρόεδρος- καθυστερεί χαρακτηριστικά στην επιλογή του ανρθώπου που θα οργανώσει την ομάδα,αλλά και ο δήμος) θα γίνονται ολοένα και δυσκολότερα.Τα είχαμε ξαναπεί βοιωτέ.Ως grvet τότε.Εδώ θα είμαστε και θα κρίνουμε.

βοιωτός είπε...

Γιώργο ή grvet,
χαίρομαι που απέκτησες ένα τόσο ενδιαφέρον μπλογκ.
Για την ομάδα, πιστεύω ότι πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για να επανασυνδεθεί με την τοπική κοινωνία. Δεν είναι της στιγμής να προτείνουμε λύσεις αλλά υπάρχουν, έχουν εφαρμοστεί αλλού και έχουν πετύχει.
Για τον Δήμο Λεβαδέων, θεωρώ ότι πρέπει να απεμπλακεί από μια αστεία διαμάχη και να συμπαρασταθεί με νόμιμους τρόπους στην ομάδα εφόσον διαφημίζει την πόλη.