Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

Δεν συνέβη τίποτε στη Νέα Δημοκρατία

Ο Κωνσταντίνος Κουτσούμπας παραμένει πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Λιβαδειάς στη ΝΔ καθώς επικράτησε στις χθεσινές αρχαιρεσίες με 307 ψήφους. Δεύτερος ήταν ο Χρ. Διαμαντόπουλος με 195 ψήφους και τρίτος ο Γ. Κουτσούρης με 54.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι κκ. Κουτσούμπας και Διαμαντόπουλος δήλωσαν ότι εκείνο που προέχει είναι η ενότητα του κόμματος εν όψει των εθνικών εκλογών και ότι οι διαφορές που υπήρχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να λησμονηθούν.

Δηλαδή, παρέκαμψαν... λεπτομέρειες όπως ότι στη Λιβαδειά η παράταξη δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο και ότι η νομαρχία χάθηκε με ποσοστά Νομού Ηρακλείου. Κανείς δεν γνωρίζει τίποτε τώρα για το "έγκλημα". Χρήσιμο είναι πάντως να γνωρίζουν ότι η υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών έχει και κάποια όρια...


http://viotia.blogspot.com/2007/03/blog-post_23.html

6 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Πάλι θα διαπρέψει η ΝΔ (Νέα Διακυβέρνηση).

Μάλλον επίτηδες το κάνουν. Την Βοιωτία δεν την θέλουν μπλε.

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι ο κυριος κουτσουμπας ? τον δικηγορο εννοεις Boiote μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες για το συγκεκριμενο ατομο.

γενικοτερα η ΝΔ ισχυουν χειροτερα απο οτι σχολιασαμε για το Πασοκ. Το επιπεδο των στελεχων ειναι φοβερα χαμηλο και εκτος αυτου η κοντρα ειναι απιστευτη. Ελπιζω να μην βαλει παλι ανθρωπους ο κυριος Κουτσουμπας να χτυποησουν τσιμπλακο γιατι τον εκοψε απο τις λιστες..
Σε καθε περιπτωση εινια καστρο του Πασοκ της στερεας ελλαδας μαζι με τη ευβοια και τα πραγματα δεν εινια ευκολα για τη ΝΔ. Παρολα αυτα ο Τσιμπλακος διακριθηκε ως προσωπικοτητα περισοτερο απο τους βουλευτες του Πασοκ. ο αποστολιδης γραφει βιβλια με ενδιαφεροντες τιτλους αλλα χαμηλη ποιοτητα. Δεν προσεφερε ουσιαστικα ομως στη Βοιωτια . Εκτος εαν θεωρειται προσφορα η μοναδα εκπαιδευσης σμηνιτων στην Τριπολη να λεγεται Λειβαδια..Χρειαζεται βουλευτη νεας δημοκρατιας η Λειβαδια αλλα μονο ενωμενοι θα τα καταφερουν και δεν υπαρχει η σημαντικη εκεινη προσωπικοτητα που θα τους συσπειρωσει..

Φιλικα

nkalomiris είπε...

Προσπαθούν όμως τα παιδιά. Ο κ. Καράμπελας μέχρι και τον "Κίτρινο Τύπο" έφτασε. Μάκη βοήθεια! Το παιδί θέλει να βο(υ)λευτεί.

Άντε και στην ζούγκλα... με τον Ταρζάν.

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε,
αν είναι έτσι όπως τα λες, έστω. Πολύ φοβάμαι ότι δεν τους αρκεί όμως η φαιά ουσία την οποία σπαταλούν όλη σε ίντριγκες και άλλα...

medeon,
εδώ πιάστηκες αδιάβαστος. Δεν είναι ο δικηγόρος που ονομάζεται Ανδρέας. Πάντως είναι συγγενής του.
Γενικά συμφωνώ και για τη ΝΔ και για τον Τσιπλάκο.
Πάντως, πιθανότατα η ΝΔ θα βγάλει βουλευτή στη Λιβαδειά αν κερδίσει τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Κάπου πρέπει να διοχετευτούν τα λεφτά από τα διπλοτριπλοζυγίσματα του βαμβακιού επί ΠΑΣΟΚ.

βοιωτός είπε...

Πολύ σκληρός μας προέκυψες Αρη.
Καλώς ήρθες.