Παρασκευή 4 Μαΐου 2007

Οι υποψήφιοι... υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας

Επισήμως στην κεντρική πολιτική σκηνή κατέρχεται η Βάσω Ζητουνιάτου. Η γνωστή ιατρός της Λιβαδειάς κατέθεσε αίτηση ώστε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη νομαρχιακή οργάνωση της Βοιωτίας.

Οι οιωνοί είναι ευνοϊκοί για την κ. Βάσω Ζητουνιάτου καθώς η δημοφιλία της βρίσκεται στα ύψη όπως απεδείχθη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές όπου πρώτευσε σε σταυρούς έναντι όλων των υποψηφίων, πλειοψηφίας και μειοψηφίας, παρότι είχε ενταχθεί στο "αντάρτικο" ψηφοδέλτιο του Αλ. Μητά.
Επίσης, η εποχή θέλει "γυναίκες στην πολιτική", πολύ περισσότερο που το ΠΑΣΟΚ, λογικά, θα κατεβάσει τουλάχιστον δύο κυρίες στο ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας, όπως ορίζει το καταστατικό του και ως φαίνεται από τις μέχρι στιγμής υποψηφιότητες.
Να σημειωθεί ότι εάν η κ. Ζητουνιάτου επιλεγεί για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι η πρώτη φορά που το κυβερνών κόμμα χρίει υποψήφια βουλευτή γυναίκα στη Βοιωτία.

Αίτηση για να είναι υποψήφιος βουλευτής υπέβαλε και ο νομαρχιακός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στη ΝΑΒ, Ιω. Καράμπελας, που είχε πολιτευτεί, χωρίς να εκλεγεί, και στις προηγούμενες εκλογές.

Προσέξτε το υστερόγραφο εδώ:
http://viotia.blogspot.com/2007/02/blog-post_3994.html
Δείτε και αυτό:


http://viotia.blogspot.com/2007/02/blog-post_21.html

Στο ΠΑΣΟΚ τώρα περισσότερα από 15 στελέχη θέλουν να "σώσουν" τη Βοιωτία. Οπως αντιλαμβάνεστε εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα, οπότε θα επανέλθουμε με ειδικό άρθρο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ζημιά μας έκανε αυτή η Σεγκολέν. Μεγάλη ζημιά...

nkalomiris είπε...

Κάτι μου φαίνεται ότι πάει να γίνει. Νέα, αγαπητά, άφθαρτα πρόσωπα. Για να δούμε; Θα βγει καμιά αξιόλογη μορφή στην Βοιωτία;

ΥΓ. Γιατρέ ζηλεύεις;

βοιωτός είπε...

Συμφωνώ με μέτοικο.