Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Απάντηση Μπακογιάννη σε Αποστόλου για τους αντιπεριφερειάρχες

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, σχετικά με τη συζήτηση περί παραίτησης των αντιπεριφερειαρχών, έκανε την εξής δήλωση:

«Τις τελευταίες ημέρες, για λόγους προεκλογικής σκοπιμότητας, κάποιοι επιδιώκουν την τιμωρία των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, ζητώντας τις κεφαλές τους επί πίνακι, επειδή ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής. Εξαναγκάζουν μάλιστα τον Περιφερειάρχη να πάρει θέση, μη σεβόμενοι τη θεσμική του ιδιότητα και δίχως να συνυπολογίσουν την ανάγκη η Περιφέρεια να συνεχίσει να επιτελεί το έργο της. Επειδή στο δικό μου κώδικα, τον κώδικα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της αληθινής ζωή, τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις - πόσο μάλλον όταν κάποιοι επικαλούνται την «ηθική τάξη» - καλώ τον κύριο Αποστόλου να συνυπογράψουμε τις παραιτήσεις μας, αυτός από βουλευτής και εγώ από δήμαρχος. Είμαι στη διάθεσή του».


20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τάπα ο μικρός!

Ανώνυμος είπε...

ασε μήπως παραιτηθεί από υποψήφιος περιφερειαρχης γιατι δεν τον είδα πολυ ζεστό στην περιοδεία...

Ανώνυμος είπε...

Με τη δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του για να κερδίσει θα πρέπει να οριστουν αντιπεριφερειαρχες οι Τσίπρας Στρατουλης και Μηλιός.

Αλλιώς στράτα στρατούλα και κουβάλημα νερού για τον μικρό - ψηλό.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ο Γιαννόπουλος με λίγη προσοχή θα παίξει δεύτερη Κυριακή, αν βεβαια υπάρξει γιατί ο μικρός ξέρει να κάνει εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

οι δεξιοι θα βλέπουν Παπαθωμα και θα ψηφίζουν!

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακέρια κουβέντα το ο εγγονός του Μητσοτάκη.
Ωραία πράγμα να κάνεις προεκλογικό αγώνα με τη χορηγία του μ@@@@@ ελληνικού λαού.
Ο Περγαντάς από τους αντιπεριφερειαρχες ζήτησε να παραιτηθούν, ο Μπακογιάννης γιατί απάντησε;

Ανώνυμος είπε...

Θα τρελαθούμε... ο εγγονός αυτού που έστειλε στο ειδικό δικαστήριο τον Ανδρέα Παπανδρέου τα βρήκε με το Πασοκ- Ελιά και έκαναν κοινό ψηφοδέλτιο. Όλα για τη μίζα

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ:
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΟΙ 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ¨' ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, 5.29!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι αριστεροί ? πλάκα μας κάνετε οι περισσότεροι υποψήφιοι - ες του ΣΥΡΙΖΑ τρώνε ψωμί λόγω ΠΑΣΟΚ...

Επιστημονικοί συνεργάτες επι ΠΑΣΟΚ και τώρα με το λάβαρο του ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό θα τους πάρει όλους το Ποτάμι !!!

Ανώνυμος είπε...

Μηπως να παραιτηθούν και οι αριστεροί υποψήφιοι του γλυκού νερού οι οποίοι διορίστηκαν επι Πασοκοκρατιας εκτός ΑΣΕΠ και τωρα κάνουν σημαία την Αξιοκρατία στο συνδυασμό του Αποστολου ?

Είπαμε το ήθος ειναι ζητούμενο σε όλους τους χώρους.

Ανώνυμος είπε...

3.13 αν θεωρείς επιχείρημα για να μην ψηφίσεις Μπακογιάννη ποιος ειναι ο παππούς του είσαι απλά αξιοθρηνητος.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια για να συνεννοούμαστε αυτοί που λένε στους άλλους να παραιτηθούν και αυτοί που δεν παραιτούνται ΟΛΟΙ πληρώνονται απο τους έλληνες φορολογουμένους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά ακόμη πιστεύετε ότι θα βγει ο μπακογιάννης? δεν έχετε αντιληφθεί την κατρακύλα που έρχεται?

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ)ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΤΜΕ !!!!ΜΑΥΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Και ο δήμαρχος Λεβαδεων στηρίζει Αποστολου ?

Τυχαίο πως η επιστημονικός συνεργάτης του ειναι υποψήφια με το συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ ?

Χρίσμα ΠΑΣΟΚ και στο βάθος ΣΥΡΙΖΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σοβαροί? Βάζουμε σε σύγκριση ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ με ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ? Κατά κράτος υπερτερεί ο ένας από τον άλλον. Ο μεν ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έχει καταξιωθεί μέσα από την επιστήμη του και τους μεγάλους αγώνες του, ενώ ο φυτευμένος ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ για να είναι αναγνωρίσιμος από τον κόσμο, λένε ΄΄ αυτός είναι ο γιός της ΝΤΟΡΑΣ, ο εγγονός του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ντε, αυτό είναι το παιδί....΄΄ . Είμαι πεπεισμένος ότι θα φάει τέτοια ΄΄σφαλιάρα΄΄ ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και όσοι τον ακολουθούν, που δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς...
Τ Ε Λ Ο Σ .....

Ανώνυμος είπε...

9.13 ξέρεις από παράλληλες διαδρομες? στηριζουμε Α που δεν θα εκλεγεί αλλά εχουμε συμφωνήσει με την Β που έχει πιθανότητες να εκλεγεί ώστε να εξασφαλιστεί το μεροκάματο της 5ετιας στο όνομα της Αριστερής συνείδησης και των αγωνων κατά των αδυνάτων.

Γι αυτό θα το ρίξω υπέρ ΚΚΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

Και μη χειροτερα.....

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το αγόρι αλλά για κανένα tennis golf ...σ αυτό τον τομέα θα φάει πολλά γκολακια...