Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Επίθεση Δήμου Λεβαδέων σε Λεβαδειακό



15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικές τζαμπέ μαγκιές;

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε να αναφέρετε πως στην εξέδρα των επιςημων ηταν αρκετοί αιρετοί αντιδήμαρχοι κτλ οι οποίοι με δωρεάν κάρτες έκαναν του Βλάχομεγαλοπαράγοντες

Δυστυχώς έχουν κλείσει τα σφαγεία γιατί μια γιορτή της πατσάς θα είχε ενδιαφέρον να καθιερωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Άρχοντα Γιώργο !!!

Αν εξαφάνιζαν τους αιρετούς δημοτικούς συμβούλους θα πήγαινες στραφι που λέμε και στο Ζαγαρά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ????ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΕ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ.ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΚΟΜΠΟΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τέσσερα χρόνια δεν πρόκαμες και τα θυμήθηκες τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Ένα από τα λίγα πράγματα που διαφημίζει την πόλη μας είναι ο Λεβαδειακός.

Ανώνυμος είπε...

4 χρόνια ο υπογράφων την "επίθεση" βλέπει τους αγώνες του Λεβαδειακού στην VVIP εξέδρα. Ομοίως, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ. Ο, δε, δήμαρχος τους έβλεπε μαζί με τον Κομπότη στη σουίτα πάνω από την VVIP εξέδρα. Γελάει ο κόσμος ρεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Κακώς ο Δήμος δεν ζήταγε μέχρι τώρα τα οφειλόμενα και να ελεγχθούν οι υπεύθυνοι για την καθυστέρηση σην προβολή των απαιτήσεωνν. Τώρα το να μη πληρώνει μια ανώνυμη εταιρεια και να το θεωρεί και δικαίωμά της να μη πληρώνει, και όλο αυτό το τραγικό να το πλασάρει και μέσα από υποψηφίους του "χεριού " της είναι ακόμα πιο τραγικο.
Συνεπώς ο Δήμος να αξιώσει και δικαστικά τα οφειλόμενα και οι υπεύθυνοι του Δήμου που καθηστερήσαν να αξιώσουν τις απαιτήσεις του Δήμου στον Εισαγγελέα

Ανώνυμος είπε...

Κακώ οι υπεύθυνοι του Δήμου καθυστέρησαν να αξιώσουν τις απαιτήσεις του Δήμου από την ανώνυμη εταιρεία Λεβαδειακός ΠΑΕ η οποία και προφανώς πρέπει να πληρώσει είτε με το καλό είτε με το ζόρι. Επίσης οι υπέυθυνοι της καθηστέρησης της αξίωσης να πάνε στον Εισαγγελέα.
ΛΚ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσα χρόνια δεν έγιναν οι αγωγές; Να καταλογιστούν τα διαφυγόντα στους υπεύθυνους.

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Καραμάνη που θα σε βγάλουμε πάλι Σύμβουλο!

Ανώνυμος είπε...

Τα κόβω πως η σύνταξη της επιστολής εχει γίνει απο άλλο πρόσωπο. Υπάρχουν άγνωστες λέξεις για τον ογκολιθο της αυτοδιοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Καραμάνη, γίγαντα της στρατηγικής.
Συσπειρώνεις τους φιλάθλους του Λεβαδειακού γύρω από την υποψηφιότητα Ρούσσαρη, αναδεικνύοντας παράλληλα την δικιά σου αναποτελεσματικότητα στην εύρεση κάποιας λύσης στο επίμαχο θέμα.
Μην τον ταλαιπωρείτε άλλο τον φουκαρά τον Ζιώγα.
Δεν τραβάει η ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι όταν ήσουν διαιτητής πόσο ωραία εφάρμοζες τους κανονισμούς Γιώργο!