Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ρεκόρ αναγνωσιμότητας στη viotia!!!

Καθώς το ενδιαφέρον για τις τριπλές εκλογές του Μαΐου αυξάνεται καθημερινά ολόκληρη η Λιβαδειά επέλεξε τη viotia για να πληροφορηθεί τη σύνθεση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών που θα διεκδικήσουν τη δημοτική αρχή της βοιωτικής πρωτεύουσας. Ετσι χθες ένα νέο ρεκόρ αναγνωσιμότητας καταρρίφθηκε εδώ στη viotia, στη μεγαλύτερη, εγκυρότερη -και όπως πολλοί λένε πιο ποιοτική- ιστοσελίδα της Βοιωτίας. Οπως βλέπετε στον πίνακα, από τις επίσημες μετρήσεις της google, η viotia μέτρησε χθες 9.400 προβολές σελίδας (σήμερα μέχρι περίπου τις 08.00 331) δημιουργώντας ένα υψηλό ρεκόρ που όμως είναι βέβαιο ότι θα ξεπεραστεί τις επόμενες ημέρες.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Εννοείται ότι η viotia μαχητική, ανεξάρτητη, αξιόπιστη θα είναι στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης δεσμευμένη πάντα  από την αρχή του κοινού καλού και της ανάστασης της Λιβαδειάς.
Ευχαριστούμε!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγάζει δήμαρχο Λιβαδειάς το μπλόκ.Αυτά είναι. Γιατί δεν κατ;eβηκες βοιωτέ εσύ?

Ανώνυμος είπε...

Βγάζει δήμαρχο Λιβαδειάς το μπλόκ.Αυτά είναι. Γιατί δεν κατέβηκες βοιωτέ και εσύ?

βοιωτός είπε...



Το viotia blog είναι αναμενόμενο να διαδραματίζει τον σημαντικότερο ρόλο στα τοπικά πολιτικά πράγματα καθώς είναι όχι μόνο το μεγαλύτερο σάιτ αλλά κι εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη παρέμβαση στη Λιβαδειά και στα κέντρα εξουσίας στην Αθήνα.

Εχω ξαναγράψει ότι ειδικά στις φετινές κρίσιμες εκλογές το viotia blog θα ασκήσει όλη του την επιρροή για ώστε το αποτέλεσμα να είναι το βέλτιστον για τη Λιβαδειά και τη Βοιωτία.

Για εμένα -επειδή πολλοί στέλνετε μηνύματα- μια πρώτη απάντηση είναι ότι έκρινα πως μέσα από το viotia blog είμαι πολύ πιο ισχυρός για το συμφέρον της Λιβαδειά και επομένως πολύ πιο χρήσιμος για την πόλη και τον νομό από μια θέση δημοτικού συμβούλου με τους γνωστούς παραταξιακούς περιορισμούς.

Θα δημοσιεύσω πάντως ειδικό άρθρο για την προσωπική μου στάση απέναντι στις τοπικές εκλογές