Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Εκπροσώπηση της Λιβαδειάς στην Ολυμπιάδα Βιολογίας


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο !!!!!
ΛΚ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σημεία των καιρών τα μπράβο να τα καρπούνται οι καθηγητές των κάθε είδους φροντιστηρίων κι όχι οι εκπαιδευτικοί των σχολείων μας!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ " ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ " ΚΑΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 10.42 ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ , ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ BLOG ΣΕ BLOG.

Ανώνυμος είπε...

κακογουστιά σκέτη

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να πω στη Σταματία ότι το πόσο σπουδαίο είναι αυτό που πέτυχε αποδεικνύεται από την αγωνιώδη προσπάθεια όλων να πάρουν κάτι από τη λάμψη του. Μπράβο παιδί μου . Συνέχισε έτσι. Και άστους όλους να λένε. Όπως πάντα προσπαθούν να δοξαστούν με ξένες δάφνες.

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαίο θα ήταν το μπράβο της δασκάλας της κατ ιδίαν και όχι η προβολή του με τα τύπου "σταματούλι" που αντί να αυξήσουν το κύρος του παιδιού το μειώνουν (θυμίζοντάς μας το τζουτζούκος)