Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ για την 21η Απριλίου


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πασέ και παλαιοκομματικού τύπου η ανακοίνωση . Τα "μαθήματα " δημοκρατίας και όχι μόνο δεν τα δέχονται οι σκεπτόμενοι πολίτες .

Ανώνυμος είπε...

Καλά κρασά...

Ανώνυμος είπε...

" o λαός μας ξεγελάστηκε πολλές φορές..." Ναι ο λαός μας, το "ανήλικο" που το κορόιδεψαν ! Δηλαδή ανεύθυνος , δηλ. αθώα περιστερά . Δεν έβλεπε, δεν συμμετείχε, δεν έτρεχε να βολευτεί, και τόσα άλλα ,δεν ήταν συνένοχος στον κατήφορο που μας έφτασε στον γκρεμό. Κρίμα γιατί αυτές οι απόψεις είναι τόσο μα τόσο λαϊκιστικές που θυμίζουν την γνωστή 30χρονη αριστερή ρητορεία ... Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Κ.......

Ανώνυμος είπε...

Σαν να διαβαζω ανακοινωση του κκε.Καρκανα μολις εχασες.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάτε να μαζέψετε ψηφοδέλτιο και αφήστε τα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για τις υποδείξεις.
Ευτυχώς που υπάρχουν γνήσιοι δημοκράτες σαν και εσάς και μας υπενθυμίζουν τις υποχρεώσεις μας.

Ανώνυμος είπε...

Αλεκο σωστη ανακοινωση.Δυστυχως νοσταλγοι του παρελθοντος κανουν πως δεν καταλαβαινουν την ουσια της ανακοινωσης.(Π.Ι.Α}

Ανώνυμος είπε...

4.22 , ενοχλείστε πολύ που υπάρχουν πολίτες που δεν είναι ανόητοι και εύκολα θύματα της αριστερίστικης προπαγάνδας ? Και ενοχλείστε τόσο ώστε να τους κατηγορείτε ως νοσταλγούς του παρελθόντος? Και όμως : αυτή η ανακοίνωση είναι έμπνευσης του απόλυτου παρελθόντος και κανενός μέλλοντος.

Ανώνυμος είπε...

Μην παρεξηγείτε τον Π.Ι.Α..
Έχει ψυλλιαστεί ότι πάει β γύρο και κάνει ανοίγματα...

Ανώνυμος είπε...

Eλλειψη ψηφοδελτιου και υποψηφιων το ριξαμε στην τρελλη;Που ειναι ενα κοστολογημενο εργο στο υποτιθεμενο προγραμμα σας; Ποτε περιμενετε να ανκοινωσετε τους υποψηφιους σας; Μηπως γι'αυτο ο κυριος Λαμπρου εφαρμοζει αγρια λογοκρισια στους σχολιασμους και περναει οτι τον βολευει; Αυτη ειναι η νεα κινηση που ευαγγελιζεστε; Αντε και το 2019 ,αν υπαρχετε εως τοτε...(Δεν περιμενω δημοσιευση βεβαιως,αλλα ελπιζω σε απαντησεις εστω και καθηστερημενα)

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΟΓΟΣ! ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΛΠ. ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ. ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙς ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
1981-2014 ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟ!

Ανώνυμος είπε...

10.53 πολύ αγχωμένο/η σε βλέπω. Χαλάρωσε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ρε Αλέκο, πολύ κνίτικα είναι αυτά. Θέλουμε πιο φρέσκα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω καμια λογοκρισία .
Η ανακοίνωση είναι εντελώς ανόητη και άστοχη . Θα ταίριαζε στις εκλογές του 1977 . Ο εμπνευστής της είναι καμια πενηνταριά χρόνια πίσω ;

Ανώνυμος είπε...

Με το ναζισμο να ελλοχεύει τίποτα δεν είναι πασέ...
όλα πρέπει να υπενθυμίζονται...

Ανώνυμος είπε...

Έχετε σκεφτεί ότι ο κόσμος εκφράζει απλά την απελπισία του μέσω των ιμιτασιόν ναζιστών επειδή απλά η αριστερά είναι μονίμως διασπασμένη και ΑΝΙΚΑΝΗ να διαμορφώσει μια σοβαρή ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση;
Το ΚΚΕ κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Λαφαζάνης στον Τσίπρα, ο Καρκάνας στην Γιώτα κλπ.
Αφήστε τις εκθεσούλες της πλάκας και σοβαρευτείτε.
Αλλιώς σπίτια σας.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την συγκλονιστική αυτή παρέμβαση... τρόμαξε και ο ναζισμός που ελλοχεύει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μάλλον θα εξαφανιστεί. Μιλάμε για άπαιχτο πολιτικό επαρχιωτισμό. Την ώρα που συντελούνται παγκόσμιες κοσμογονικές αλλαγές κάποιοι πουλάνε ακόμα αναπαλαιωμένα και χιλιοφθαρμένα υλικά - συνθήματα της γενιάς του Πολυτεχνείου, αντί να ενημερωθούν και να ανοίξουν και κανένα βιβλίο.

Ανώνυμος είπε...

Από όλους όσους κυβέρνησαν αυτον τον τόπο ΜΕΤΑ τη χούντα η Αξιοκρατία ζητάει από τους πολίτες να καταδικάσουν τους φιλο-χουντικούς? Κάνουν θέμα το αυτονόητο ή πάνε τόοοοσο πίσω στον χρόνο γιατί δεν τολμούν να καταδείξουν τους πραγματικούς υπέυθυνους; Ακατανόητη κίνηση .