Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σήμερα ο Δημοσθένης Ταμπάκος στη Λιβαδειά για την απονομή των βραβείων σε... Νόες Ευφυείς

Με την παρουσία του Χρυσού Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκου θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά η απονομή των βραβείων στους μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό γραπτού δοκιμίου, με θέμα: «ΝΟΥΣ ΕΥΦΥΗΣ».Η εκδήλωση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης. Δείτε την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής.


Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση απονομής των βραβείων στους μαθητές & μαθήτριες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό γραπτού δοκιμίου, με θέμα : «ΝΟΥΣ ΕΥΦΥΗΣ».
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας & του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), με αφορμή τη φιλοξενία στην Πόλη μας, του Χρυσού Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκου.
Στην εκδήλωση, η ψυχολόγος Κα ΄Ελλη Στάμου, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού, θα αναπτύξει το θέμα «Ασφάλεια στο διαδίκτυο»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Λεβαδέων, την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012, στις 7.00 μ.μ.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 13 ΜΑΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

http://www.podilates.gr/
http://podilatovoltastilivadia.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!! Σ' ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΑΜΠΑΚΟΣ ???