Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Κλειστή και φέτος η κατασκήνωση της Παλιομηλιάς στον Δήμο Λεβαδέων

Δεν θα λειτουργήσει ούτε φέτος η δημοτική κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στην Παλιομηλιά Ελικώνος. Οπως υποστήριξε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Παπαγγελής (σε ερώτηση της δημοτικής παράταξης του Ν. Κοτσικώνα)  δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για την επισκευή ούτε για τη λειτουργία της κατασκήνωσης ενώ δεν υπάρχει ούτε διαθέσιμο προσωπικό.
Οι κκ. Κοτσικώνας και Αρκουμάνης υπενθύμισαν τις ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Παπαγγελή όταν το 2010 "έταζε" την άμεση επαναλειτουργία της κατασκήνωσης της Παλιομηλιάς και επέκρινε δριμύματα τον τέως δήμαρχο κ. Τσιφή για την αναστολή λειτουργίας ενός χώρου διακοπών που έδιδε δυνατότητα εξαιρετικών ορεινών διακοπών για όλα τα παιδιά της Λιβαδειάς και κυρίως αυτά οικογενειών χαμηλών εισοδημάτων. Τα ίδια είχε υποσχεθεί ο κ. Παπαγγελής και πέρυσι, το 2011, όντας δήμαρχος. Φέτος τα ξέχασε. Θα μου πείτε είναι τα πρώτα; Ή τα μόνα;   

11 σχόλια:

εωσφόρος είπε...

Κειστόν λόγω πένθους. Για το 13%.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ε!!!!!ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΛΟΓΩΝ . .ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ . Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

κλειστόν λογω μαλακίας!
για τα χρόνια δημαρχίας τσιφή και λοιπών που προηγήθηκαν!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού ο κύριος Παπαγγελής έχει δώσει το ΟΚ για τις ανεμογεννητριες στη Μεγάλη Λούτσα, την κορυφί που βρίσκονται οι κατασκηνώσεις! Όσο για το βισματικό του προσωπικό και τον ίδιο, πληρώνονται και κάθοντεεεεεεεε!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα εχω την αισθηση οτι δεν λειτουργει τιποτα στο δημο. Μια πολη παραδομενη στο ελεος της..

Ανώνυμος είπε...

δεν θα μπορουσε να ειστε διαφορετικοι απο τα αφεντικα σας.το ταξιμο δεν βλαπτει . εχετε μαζευτει εκει στο κτιριο τησ δημαρχιασ ενα σωρο βολεμενοι του πασοκ και το μονο που σας ενδιαφερει ειναι η διατηρηση της θεσησ που ο λαος σας εμπιστευτηκε επειδη τον εξαππατησατε . τα ψεματα ομωσ μαγκακια τελειωσαν . ετοιμαστε βαλιτσεσ . θα φατε πολυ φτυσιμο !!!ειστε ανικανοι και το αποδυκνυεται κθημερινα με τισ πραξεισ σασ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ειδικοί σύμβουλοι....6 είναι, τι να πρωτοκάνουν οι καημένοι? Ποιον να πρωτοσυμβουλέψουν εκεί μέσα (οταν πάνε)!

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι 6 καημένοι ειδικοί σύμβουλοι(μέσα στην ειδικότητα είναι τρομάρα τους!) πως να τα βγαλουνε πέρα! Κοιτάξτε την κεντρική πλατεία η οποία αν δεν γίνει τίποτα κινδυνεύει να ξεραθεί. Φυσικά ο δήμος ποτίζει!! Αλλά το προσωπικό είναι άχρηστο να διαχειριστεί τα δέντρα και λουλούδια της πόλης! Άλλωστε σιγά μην κουνηθούνε από το παλιό δημαρχείο! Τους απασχολεί μην τους κόψουν κανένα Ευρώ οι κυβερνήσεις που ψηφίσανε και τους βολέψανε σε αυτές τις θέσεις. Που όρεξη να πάνε να δούνε τι συμβαίνει στην πλατεία! Στην πλατεία συμπολίτες μου το γρασίδι μπροστά από το PIU έχει ξεραθεί! Μεγάλα δέντρα μέσα στην πλατεία καθώς και ένα πλατάνι θέλει κούρεμα γιατί ειναι σχεδόν ξερά. Στην πάνω πλευρά της πλατεία στην πλευρά του COREST υπάρχουν κάποια σημεία που προορίζονταν για να μπει χώμα και κάποιο είδος βλάστηση και εδώ και τόσα χρόνια είναι κενά και κινδυνέυουμε να πέσουμε μέσα! Αυτός είναι το δήμος μας! Εμείς όμως φτάιμε που τους ψηφίσαμε, εμείς φταίμε ακόμα περισσότερο που τους ανεχόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΜΗΛΙΑΣ . ΤΟΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ?? ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ !. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ . ΘΑ\ΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ . ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΜΕΟΥΜΕ . . Α1 ΚΑΙ ΚΑΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ . ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΚΑΠΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΝΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ . ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το κτηριο της δημαρχιασ πρεπει να κλεισετε οχι τις κατασκηνωσεις . αυτο δεν εξυπηρετει σε τιποτα οχι οι κατασκηνωσεισ .