Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πρόσκληση Χρυσής Αυγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημερώστε μας για τις παρανομίες που γνωρίζετε
Στοιχειοθετείται καταγγελία, από την Τοπική Οργάνωση Ευβοίας-Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, κατά μεγάλων βιομηχανικών και ξενοδοχειακών μονάδων που απασχολούν παράνομα λαθρομετανάστες (αλλά και υποαμειβόμενους "μαθητευόμενους", κυρίως αλλοδαπούς, πέραν της νόμιμης ποσόστωσης του 17%), με αποτέλεσμα οι Έλληνες οικογενειάρχες να μένουν άνεργοι! Οι μεγάλες μονάδες «τσιμπούσαν» επιδοτήσεις, υποτίθεται για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τις ελληνικές οικογένειες και, αντ' αυτού, απολύουν Έλληνες και απασχολούν παράνομους μετανάστες.
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, που γνωρίζουν αποδεδειγμένα τέτοιες παρανομίες στους νομούς Εύβοιας και Βοιωτίας, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6993955634 και να καταγγείλουν τις επιχειρήσεις που παρανομούν. Οι καταγγελίες μπορούν να ειναι ανώνυμες και με απόκρυψη αριθμού. Την ευθύνη της καταγγελίας την αναλαμβάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Οι καταγγελίες θα ελεγχθούν, θα αξιολογηθούν και θα στοιχειοθετηθούν σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά των παρανομούντων, με κοινοποίηση σε ΕΠΟΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
Να δούμε μετά ποιος (πολιτικός ή μη) θα τους «καλύψει»! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
http://xa-stereas.blogspot.com/
τηλ. 6993955634
e-mail: xa.evias@yahoo.gr

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι και θα δίνει σε εσάς πληροφορίες-όπλα ο κόσμος, να κάθεστε με τους μεγαλοβιομήχανους να κάνετε τις διαβουλεύσεις σας...αν με εννοείς...ρε άντε παραπέρα μην πω και καμμιά βαριά κουβέντα...

Ανώνυμος είπε...

Άντε να δούμε μπας κ γίνει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι τεμπεληδες που μέχρι τό 2009 βαριόντουσαν να πάνε για δουλέια τώρα διατυμπανιζουν οτι δεν βρισκουν δουλεια... Γιατι μεχρι το 2009 όσοι ήθελαν να βρουν δουλεια έβρισκαν??? και δεν μιλαω για τους βολεψακιδες που εψαχναν θεση δημοσιας υπηρεσιας μιλαω για το απλο μεροκαματο!!! όποιος ήθελε να δουλεψει δουλευε όποιος περιμενε το ρουσφετι να μπει στο δημοσιο λυπάμαι αλλα δεν του φταιει ο νομιμος μεταναστης!!! ΄Τώρα δεν υπάρχουν δουλειες ουτε και για μας, που μια δουλειτσα πάντα την βρίσκαμε, έτσι μας κάταντησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αλλα θέλω να πω στους "εθνικιστες" της Χρυσης Αυγής οτι δεν μας φταινε οι μεταναστες που είμαστε ρουσφετολογοι αλλα η νοοτροποια μας... αλλά και αυτοί κάπου πρέπει να πατήσουν γιατί οι υπόλοιπες θέσεις τους μας πάνε πολλά χρονια πισώ, όπου υπηρχε λογοκρισία. Εγω θελω ελευθερια να μπορω να γράφω και να λεω αυτα που πιστευω χωρις να θεωρειται παράνομη πράξη. Να μπορώ να βρίζω ελευθερα αυτούς που μας κατάντησαν ετσι... ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Προς 11¨57,άλλοι στερούν την ελευθερία όχι η Χ.Α.Ποιους νόμιμους μετανάστες?Σε παράλληλο σύμπαν ζεις?Οι πακιστανοί και λοιποί είναι νόμιμοι ?

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο η ΧΑ. για όλα φταινε οι μεταναστες.
Οι μεταναστες ψηφισαν τα μνημόνια, οι μετανάστες εκοψαν τους μισθους και τις συντάξεις, οι μετανάστες ξεπουλουν τη χωρα, οι μετανάστες αφηνουν τα παιδια στο σχολείο νηστικά και καταστρεφουν την κοινωνία, ........άτιμη φαρα αυτοί οι μετανάστες........και δεν τους φαίνετε

Ανώνυμος είπε...

από πότε μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος τα σκουπίδια και τους αρουραίους για να καθαρίσει τη χώρα του;
από πότε οι μπράβοι των οίκων ανοχής, οι ναρκέμποροι και οι νταβατζήδες των φαναριών θα "καθαρίσουν" τη χώρα από τους μετανάστες που οι ίδιοι εκμεταλλεύονται;
αν δεν μπορούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μία φορά, αυτοί δεν μπορούν χίλιες, γιατί είναι παιδιά ακριβώς αυτών που ζουν από αυτές τις παράνομες δραστηριότητες, με την κάλυψη κρατικών και παρακρατικών υπηρεσιών.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟ 3% ΕΓΙΝΕ 17% ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σκουπιδια γιατι δεν αντιδρατε για την αποκρυψη που γινεται απο τα καναλια και που αφορα την δολοφονια του 29 χρονου στην πατρα απο λαθρομεταναστες ?? Θελετε να τουσ νομιμοποιησετε λεει ο μεγαλοσ αρχηγοσ και να τουσ δωσετε και δικαιωματα !αντε κρυφτειτε καλλυτερα γιατι το εκλογικο αποτελεσμα δεν θα ειναι ιδιο με αυτο τησ 6ης μαιου.

Ανώνυμος είπε...

προς 12:36 οχι εγω παταω καλα στα ποδια μου και δεν ζω σε παραλληλο συμπαν γιατι διαβαζω ιστορια και ακουω απο τους παπουδες μας ποσο καλα περασαν με τα απολυταρχικα καθεστωτα αν ξερεις να διαβαζεις και ξερεις απο γεωγραφια δεν εχουμε μονο πακιστανους αλλα απο ολο τον κοσμο και εγω μιλαω για τον νομιμο μεταναστη. όταν πηγαν οι Ελληνες μεταναστες ήταν καλα??? που στην Γερμανια λεγαν ποιος ληστεψε ο Ελληνας.... Και τελος πάντων για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας το αρθρο το συγκεκριμενο αναφερει για την εργασια και τους μεταναστες και να γινουμε εμεις δοσυλογοι και ρουφιανοι στους φασιστες να πανε να κανουν τους νταηδες στις επιχειρησεις που εχουν χιλια δυο προβληματα και να ζητανε και λεφτα... Και την ελευθερια μου όσο μπορω να λεω την αποψη μου παντου και λεφτα να μην εχω να φαω θα την εχω.....

Ανώνυμος είπε...

ας ρωτησουμε ρε παιδια την Χρυση Αυγη ποιος την χρηματοδοτει???????????????????
πες τα ρε 11:57, 9:44, και 12¨45

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:36:
Στη Γερμανία πήγανε νόμιμότατα οι Έλληνες για δουλειά,ρώτα να μάθεις τις διαδικασίες.Τα περί ληστειών που λες γελάει ο κόσμος.Από αυτά που γράφεις πιθανότατα ο παππούς σου να ήταν Μακρόνησο αλλά πρέπει να προσαρμοστείς στο "τώρα".Γίνανε λάθη και από τις 2 πλευρές δυστυχώς.Άσε τις προκαταλήψεις.

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες (και άλλοι) μετανάστες μη καταγεγραμμένοι και ασύδοτοι δεν υπήρξαν σε καμια οργανωμένη χώρα του κόσμου(Γερμανία, Αυστραλία, ΗΠΑ, κλπ), από τις αρχές του 20ου αιώνα κιόλας. Αυτά είναι γνωστά και μόνο οι αδαείς νομίζουν ότι οι Έλληνες πήγαν στην Γερμανία και αλλού και εντελώς αχαρτογράφητοι έκαναν ό,τι γούσταραν.

Ανώνυμος είπε...

καλά ενταξει,είσαι εντελώς άσχετος με το θέμα!Η Γερμανία ζήταγε συγκεκριμένο αριθμό εργατών,δεν σηκωνόταν κάποιος ένα πρωί και έφευγε.Επίσης πηγαίναν οργανωμένα με βάση διακρατική συμφωνία.Ψάξε λίγο πριν λες ότι σου κατεβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

προς 8:28 10¨05 11:58
αυτο λεω "αγαπες μου" οτι οι Ελληνες παρολο που πηγαν νομιμα δεχονταν όλες τις κατηγοριες απο τους ομοιους της χρυσης αυγης στην Γερμανια αλλα μαλλον εχετε συνηθισει να διαβαζετε μονο τις ρουφιανολογιες της χρυσης αυγης.
Τωρα για τον αν ο παππους μου ηταν ήρωας που εζησε της φρικαλεοτητες στην Μακρονησο και στην Γυαρο θα ηταν τιμη μου αλλα δυστυχως δεν ηταν, δυστυχως για εσας δεν ήμουν ουτε ειμαι κουμουνιστης γιατι θεωρω τον κομουνισμο ενα ειδος φασισμου. Να σας πω που ανηκω .. ανηκω στην κατηγορια του ΑΝΘΡΩΠΟΥ γιατι αυτο που θα κανουν σε ενα ανθρωπο δεν θα ηθελα αυριο μεθαυριο να ειναι το παιδι μου ή εγω. και μια φιλικη συμβουλη ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΑΙ ΑΜΑΣΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ??? ΤΩΡΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ(ανθρωποι που δεν ξερουν ιστορια) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

Ανώνυμος είπε...

http://www.rwf.gr/240686/%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ad%cf%82/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82/%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bd%ce%b5%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%af/

προς ενημερωση....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μη διώξετε όλους τους μετανάστες θα ξεμείνετε από πολιτικό λόγο. Πως θα ξαναπάρετε το 7άρι αφού από άλλα δε σκαμπάζετε. Κρατείστε μερικούς ή να ξαναβάλετε στη χώρα νέους.

Ανώνυμος είπε...

Για εμάς που είμαστε έλληνες και δουλεύουμε με μισθούς πείνας και ανασφάλιστοι τίποτα. Τελικά μόνο αυτούς προσέχετε. Εμ από εκεί βγαίνουν τα ποσοστά. Άντε καταγγείλετε τους εργοδότες να τους βάλουν μετά και ασφάλεια.