Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση από Δημιουργία Ξανά για τις εκλογές

16.5.12
Δελτίο Τύπου για την προκήρυξη νέων εκλογών
"Κρίμα για την Ελλάδα"
Αλήθεια, είναι δυνατόν, πολιτικοί αρχηγοί που δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή τους και πολιτικοί αρχηγοί που έμαθαν να ζουν μέσα στα κόμματά τους με “δανεικά και αγύριστα”, να αντιληφθούν τί θα πει “πραγματική οικονομία” και ποιό είναι το μέγεθος της καταστροφής που προκαλεί η στάση τους στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία;
Η ύφεση βαραίνει όλο και περισσότερο πάνω από τη χώρα, η σωρευτική συρρίκνωση του ΑΕΠ υπερβαίνει το 20% από το 2008, η ανεργία ξεπέρασε το 22% (στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη), οι πάντες επισημαίνουν τους κινδύνους κατάρρευσης της χώρας, ενώ στο εξωτερικό μετρούν τις πιθανότητες ή το χρόνο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Παρ’ όλα αυτά, ανεύθυνοι πολιτικοί αρχηγοί, στήνουν μικροκομματικά σενάρια και εμπορεύονται την ψήφο του λαού.
Κρίμα για την Ελλάδα. Της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον απ’ αυτό που της προετοιμάζουν οι ανεύθυνοι “πολιτικοί αρχηγοί” που, χωρίς να αισθάνονται ίχνος ντροπής για την κατάντια στην οποία έφεραν τη χώρα, σήμερα τη σύρουν σε νέες περιπέτειες.
Η "δημιουργία, ξανά!" θα συνεχίσει δυναμικά και σε αυτές τις εκλογές για να μπει στη Βουλή η φωνή της λογικής.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα και σε εσάς γιατί δηλώνατε σε όλους τους τόνους μετά τις εκλογές ότι θα στηρίζατε μια κυβέρνηση της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αν είχατε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
Αν " η φωνή της λογικής " σας λέει ότι πρέπει να εξαθλιωθούν κι α΄λλο οι έλληνες , συγχαρητήρια αλλά αυτό είναι πολιτικός παραλογισμός!
Τέλος , σε αυτήν την περίπτωση γιατί να σας ψηφίσει κάποιος; Ψηφίζει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ απευθείας.

Σάκης είπε...

Και για οποιον δεν καταλαβε....μαθαν οτι γ.......και πλακώσαν και οι νεοφιλελευθεροι....

Ανώνυμος είπε...

apo Mnimoniakous allo tipota , kanan kalo den vlepoume !

Ανώνυμος είπε...

Καλοοοοοοοοοοοό Σάκη !!!

εωσφόρος είπε...

Ή σωτηρία της...Βουλής είναι πολύ μεγάλο πράγμα.

Ανώνυμος είπε...

πολύ μούφα τελικά

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με τον ανώνυμο 11.42
τα είπε όλα και σωστά

deflower είπε...

Οτι μιλαει για την παθογενεια των προβληματων μας και θιγει τις αιτιες που μας καταντησαν ετσι, πυροδοτει αυτοματα αντιδρασεις απο μια φασαριοζικη μειονοτητα που ομως λογω θορυβου δειχνει μεγαλυτερη απο οτι πραγματικα ειναι... Αν κανεις κανει την ανατομια της ανακαλυπτει τους βολεμενους τεμπεληδες κρατιστες που ολη τους η φιλοδοξια ειναι να βρεχει καθε μηνα ο ουρανος ενα μισθο πανω στην ξαπλωστρα τους.Ολοι οισχολιαζοντες παραπανω ως συνηθως καταγγελουν οτι παει να κινησει τα πραγματα... Φοβαμαι οτι θα πεσουν απο την ξαπλωστρα και θα βρεθουν με αποκλειστικα δικο τους φταιξιμο κωληλατες σε γαλερα