Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

To Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Μαΐου 2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eπιχορηγηση του συλογου για ποιον ακριβως λογο ? Για να πηγαινουν καποιες κυριες ταξιδακια αναψυχης την στιγμη που η πολη και οι εργολαβοι χρειαζονται και το τελευταιο ευρω την στιγμη που υπαλληλοι παραμενουν απληρωτοι και τα αυτοκινητα του δημου αλλα και τα μηχανηματα παραμενουν ασυντηρητα ? εχετε καταλαβει κυριοι σε τι εποχες ειμαστε ?
Οποιος συλογος θελει ας βαλει απο την τσεπη του ο προεδρος χρηματα να πανε εκδρομες . αυτα που ξερατε κυριες μου ξεχαστετα . μνημοσυνα με ξενα κολυβα τελος .

Ανώνυμος είπε...

οι Σύλλογοι τουλαχιστον με όσους ασχολουμε εγω δεν έχουν αυτες τις δραστηριοτητες και οταν πανε εκδρομες τα μελη τους πληρωνουν αδρα την συμμετοχη τους, τωρα για τον εν λογω συλλογο δεν εχω αποψη γιατι οι μοναδικες εκδηλωσεις που κανει ειναι τις αποκριες και αυτες ... Το προβλημα με το εν λογω δημ συμβουλιο ειναι γιατι μονο αυτος ο συλλογος και οχι όλοι??? γιατι θα πρέπει οι τεμπεληδες υπάλληλοι του Κεπ να νοικιαστει και πανε σε άλλο χωρο ?? δεν μπορουν να ξυνονται εκει , θελουν μεγαλυτερο???? εκει ειναι τα πεταμενα λεφτα....... που νοικιαζουν κτιρια χωρις αιτία και αφηνουν τα μηχανηματα ΟΛΑ ασυντηρητα.....

Ανώνυμος είπε...

μόλις σταματησαν τα φράγκα...(τα δικά μας λεφτά !) το 44% έγινε 13% ...για να ξερουμε για ποιον σοσιαλισμό μιλάμε ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ . ΑΥΤΑ ΟΛΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΤΑ ΕΛΥΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ . ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΝΑ ΔΕΜΑΤΙ ΑΧΥΡΑ . ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!