Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Με εκλεκτή συντροφιά στη Λιβαδειά ο Υπερήφανος


Τα γενέθλιά του γιόρτασε στη Λιβαδειά, στο νέο καφέ του κ. Γαβαλά, ο τέως δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος με   εκλεκτή, πολιτική, νεοδημοκρατικής συντροφιά. Οι συζητήσεις αφορούσαν ασφαλώς στην πολιτική κατάσταση ενώ διάχυτη και ταυτόχρονα εντυπωσιακή ήταν η αισιοδοξία των παρισταμένων για τις εθνικές εκλογές και το αποτέλεσμά τους.
  

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που δεν μας είπατε ήταν εάν έσβησε κεράκια!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το γιατρουδακι με την κουκουλα κρυβοταν.Σπουδαια συντροφια με την καμηλοπαρδαλη,τον λεοντα με το βαμμενο τριχωμα της κεφαλης και το ανεπαγγελτο γιατρουδακι.Καινουργιες λυκοφιλιες.

Ανώνυμος είπε...

εκλογες γαρ ευκαιρία για να βγούμε στη πιάτσα.

βοιωτός είπε...

Θέλω να διευκρινίσω ότι η φωτογραφία του κ. Ταγκαλέγκα με "την κουκούλα" είναι ασφαλώς αστεϊσμός της στιγμής στη βάση της γνωστής διαφήμισης και δεν υπονοεί τίποτε άλλο όπως έσπευσαν πολλοί να υποθέσουν...

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά κ.Υπερήφανε. Καλή επιτυχία στον αγώνα σας.
Να είστε καλά και να συνεχίσετε να προσφέρετε σ΄αυτόν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα. Μακάρι να αξιολογηθεί σωστά από τον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ, Η ΠΑΡΕΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Κ. ΓΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ.
Ι.ΤΑΓΚΑΛΕΓΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.19
δεν γίνεται ανεπάγγελτος και γιατρουδάκι.Ξέρεις ελληνικά φαντάζομαι

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Λ'κα!!!

Γ.ΚΟΛΛΙΑΣ είπε...

Ο Λουκας εχει κανει εργο και σαν Δημαρχος και σαν ατομο.Αυτο το ξερει ολη η Βοιωτια.Μακαρι να΄χαμε κι΄αλλους σαν κι΄αυτον.

Ανώνυμος είπε...

Το «ανεπάγγελτο γιατρουδάκι» όπως χολωμένα και άστοχα προσπαθούν να χαρακτηρίσουν τον συγκεκριμένο συνάδελφο, έχει βοηθήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ασθενών επί σειρά ετών στο νοσοκομείο μας χωρίς να προσδοκά ούτε καν στα λόγια το «ευχαριστώ» η την όποια αναγνώριση.
Οσο δε διάστημα το αδηφάγο σύστημά μας τον έχει βάλει σε αναμονή ανακόπτοντάς του την γρήγορη ανέλιξη, εκείνος εξακολουθεί και προσφέρει οικειοθελώς και αμισθί τις άριστες υπηρεσίες του. Παρόλα αυτά ορισμένοι φτάσανε σε τέτοιο σημείο ευτέλειας ώστε να τον καταγγείλουν μέχρι και στον Ιατρικό Σύλλογο για την προσφορά του.
Κατά πως φαίνεται κακία και ηλιθιότητα πάνε μαζί.
Σίγουρα λίγο πιο κάτω συναντά την παρέα τους και η ανικανότητα.

ΧΧ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Τα πρόσωπα της μάζωξης να μην θίγονται με τα σχολιασμούς της ανάρτησης γιατί εφόσον στήθηκαν στον φακό και επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν την συνάντηση θα δεχτούν και τις κριτικές !!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ.ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ BLOG,ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.
Ι.Τ