Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η πίτα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και 90 φωτογραφίες

Σε μια όμορφη ταβέρνα στους Αγίους Θεοδώρους της Θήβας πραγματοποιήθηκε η δεξίωση για την κοπή της βασιλόπιτας από το Επιμελητήριο Βοιωτίας το βράδυ της Τετάρτης.
Η όλη εκδήλωση ήταν σεμνή όπως οι καιροί επιβάλλουν όμως η ατμόσφαιρα ήταν θερμή, ενωτική, με πολλά χαμόγελα και μεγάλο κέφι.
Μερικές παρατηρήσεις και επισημάνσεις που ίσως ενδιαφέρουν από το επιτόπιο ρεπορτάζ έχουν ως εξής.
Ηταν εντυπωσιακή η ολοκληρωτική, η πλήρης απουσία των αιρετών, όλων των αιρετών, βουλευτών και δημάρχων. Μοναδική εξαίρεση ο δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπυρίδων Νικολάου, ο οποίος όχι μόνο παρέστη στην δεξίωση αλλά παρέμεινε ως αργά, καθώς όπως διαβεβαίωνε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδης, ο πρώτος πολίτης των Θηβών αποτελεί σταθερό υποστηρικτή της βοιωτικής επιχειρηματικότητας σε όλες της τις εκφάνσεις και σε όλες τις εποχές.
 Ο ίδιος ο Παναγιώτης Αγνιάδης υπήρξε άψογος από όλες τις απόψεις οικοδεσπότης για ακόμη μια φορά. Στο περιθώριο της εκδήλωσης μάλιστα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας αναφέρθηκε σε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν στο επόμενο διάστημα με στόχο την εξαγωγική πρωτοπορία της Βοιωτίας. Για τις οικονομικές εξελίξεις ο κ. Αγνιάδης τόνισε πως θεωρεί το 2012 κρίσιμο και ασφαλώς εξαιρετικά δύσκολο για τις επιχειρήσεις. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είχε επιπλέον αξιοσημείωτες επιδόσεις "στα σταυρωτά" ενώ δεν υστέρησε καθόλου και στο ζεϊμπέκικο.
Ωραίο ήταν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Ενας εξαιρετικός πιανίστας και τραγουδιστής, ο Γρηγόρης, συντρόφευσε τους προσκεκλημένους μέχρι την ώρα των λαϊκών, όταν ανέλαβε δράση και απογείωσε το κέφι ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ, γνωστός Λιβαδείτης τραγουδιστής, ο Δημήτρης Καλλής, ο οποίος btw, λίγο πριν είχε βοηθήσει ως ψάλτης στον αγιασμό!
Τέλος πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη της δεξίωσης και του γλεντιού είχαν όπως ήταν αναμενόμενο οι επιχειρηματικοί παράγοντες των Θηβών. Ο Χρήστος Χαρατσής, συναγωνίστηκε επάξια τον Αγνιάδη και στα σταυρωτά και στον χορό ενώ περιζήτητος μεταξύ των συνδαιτημόνων ήταν ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Αλέξανδρος Στάικος.
Δείτε το εκτενές φωτορεπορτάζ.
http://viotiarecords.blogspot.com/2012/01/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: