Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Μέγαλο προβάδισμα Νέας Δημοκρατίας

Σημαντικό προβάδισμα 16,5 ποσοστιαίων μονάδων, έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει στη Νέα Δημοκρατία δημοσκόπηση της Public Issue για την "Καθημερινή της Κυριακής".
Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα η αποχή, η οποία προσεγγίζει το 32,5%.
Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30,5% , το ΠΑΣΟΚ 14%, η ΔΗΜΑΡ 13,5%, το ΚΚΕ 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12%, ο ΛΑΟΣ 5,5%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι 4%, η ΔΗΣΥ 2,5% και λοιπά κόμματα συνολικά 5,5%.
Εννέα στους δέκα ερωτηθέντες (91%) δηλώνουν ανασφαλείς κοινωνικά, ενώ αντίστοιχο ποσοστό δηλώνει δυσαρεστημένο από την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Το 36% αναφέρει ότι εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό έναντι 62% που δηλώνει ότι δεν τον εμπιστεύεται.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε. Ανοίξτε σαμπάνιες. Νερό όμως πίνουν τα πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

NERO PINIS DLD? SYFEREIS!

Ανώνυμος είπε...

Σαμπάνιες πρέπει ν΄ανοίξει η ΔΗΜΑΡ και το ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε στ'όνειρό τους.
Και βέβαια, δεν ξέρω πως νοιώθουν αυτοί που το 2009 έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ νίκη με 10,5%.
Γιατί όταν ο Καραμανλής έκανε υποδειγματική εξωτερική πολιτική(για συμμαχίες, εθνικά θέματα και οικονομία)και έλεγε αλήθειες, ο λαός ήθελε λεφτά.
Κι ερωτώ: ποιος πρέπει να πιει νερό;

Βασίλης από Λιάτανη είπε...

Μου αρέσουν αυτά τα ποσοστά, γιατί δείχνουν πόσο γρήγορα ξεχνάει ο έλληνας, αλλά και την τέχνη με την οποία οι κομματάρχες ελίσσονται.
Να μου ζήσεις έλληνα που με τόσα χρόνια νεότερης δημοκρατίας στο κεφάλι σου, φαίνεται να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου.
Και διαλέγεις ότι είχε, ότι έχει και ότι θα εξακολουθεί να έχει το πανέρι.
Περαστικά!!(θα είναι όμως;;;)

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει κανείς να ξεγελαστεί. Αν και πάλι πέσουμε στην παγίδα του διλήμματος. Είναι η απόλυτη ντροπή που δείχνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι μας αξίζει αυτό που μας έκαναν. Ο Αντωνάκης ποτέ δεν είχε να πει κάτι περισσότερο απ'τον γελοίο Γιωργάκη. Τα ίδια ακριβώς θα κάνει με λίγο πολύ λιγότερο διαφορετικά προσχήματα. Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε αντιμνημονιακά, η πατρίδα μας υποδηλώνεται σε βάθος χρόνου και με την υπογραφή του Αντωνάκη. Όλες τις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να τις καταψηφίσουμε. Της αριστεράς του ΚΚΕ επίσης. Είναι και τα τρία κόμματα συνυπεύθυνα. Για τη διάσπαση της αριστεράς ευθύνεται πρώτα πρώτα το ΚΚΕ κι ήταν η μόνη ελπίδα που θα έχουμε για καιρό. Να προσεγγίσουμε κάθε νέο άνθρωπο που έχει αντιμνημονιακά φρονήματα και να μοιραστούμε τις ιδέες του. Δεν υπάρχει μέλλον αδέρφια με κανέναν απ'τους παλιούς.

ΤΑΥΡΟΣ ΣΚΡΙΠΟΥ είπε...

κουκια τρωμε κουκια μαρτυραμε το κκε φταιει γι ολα,