Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Διανομή άλατος στη Λιβαδειά

Από αναγνώστη λάβαμε την ακόλουθη επιστολή.
"Ειμαι κατοικος Λιβαδειάς και θα ηθελα να ρωτησω εαν η υπηρεσια Πολιτικης Προστασιας μπορει να μοιράσει εγκαιρα σακιά αλατι σε καποιες γειτονιές για τα πεζοδρομια ιδιαιτερα κοντά σε σχολεία η σε αλλους χώρους. Απο προσωπικη εμπειρία , σε γειτονιες αλλης πολης -αυτοκινητα του δ΄μου αφηναν σακιά με αλατι και οι πολιτες σε συννενοηση το εριχναν εγκαιρα. Γιατι το προβλημα δεν ειναι μονο οι δρομοι για τα αυτοκινητα(πολυ σημαντικο βεβαια) αλλα και τα πεζοδρομια . Πριν 2 χρονια που επικοινώνησα με την υπηρεσια τους σχεδον γελασαν . Εχει αλλαξει κατι?

Ευχαριστώ για την φιλοξενία".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να βρεις αλάτι εκεί που βρίσκονται τα σφαγεία...Παλιότερα εκεί είχε...

Μέτοικος είπε...

Αφήστε κατά μέρος το αλάτι. Το αλάτι είναι για τον ισχυρό παγετό και τους αυτοκινητοδρόμους (στις χώρες όπου το χιόνι σταματάει να πέφτει τον Απρίλη). Για τα πεζοδρόμια υπάρχει το φτυάρι, και η ηθική τουλάχιστον υποχρέωση καθενός να καθαρίζει το πεζοδρόμιό του. Το αλάτι είναι καταστροφή - για τα αυτοκίνητα, τους δρόμους, τις αποχετεύσεις αλλά και για τον υδροφόρο ορίζοντα στον οποίο καταλήγει. Μη γίνεστε υστερικοί για δυο πόντους χιόνι. Ούτε θα πάθει κανείς τίποτε αν λείψετε ή αργήσετε μια - δυο μέρες από τη δουλειά. Το JFK κλείνει στάνταρ μερικές μέρες το χρόνο κι όμως ο κόσμος δεν έχει καταστραφεί ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΑΤΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥ !!!!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΦΤΙΑΡΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μερικοί περιμένουν τον Δήμο να καθαρίσει την αυλή τους απ΄ το χιόνι? Στο Μόναχο πάντως όποιος δεν καθαρίζει το πεζοδρόμιό του εισπράττει προστιματάκι....