Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Γεύμα Λυκουρέντζου- Κουτσούμπα στη Λιβαδειά

Ως επιβεβαίωση της συμπερίληψης του τέως βουλευτού Ανδρέα Κουτσούμπα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές θεωρούν πολιτικοί παρατηρητές  το γεύμα στο οποίο παρευρίσκεται  αυτή την ώρα σε γνωστή ταβέρνα τη Λιβαδειάς μαζί με πολυπληθή παρέα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος. Ο κ. Λυκουρέντζος στη σύντομη ομιλία του ζήτησε από όλους την υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας, την συσπείρωση των φίλων της ενώ αναφέρθηκε με τιμητικά λόγια στον Ανδρέα Κουτσούμπα.
Στο τραπέζι προς τιμήν του Ανδρέα Λυκουρέντζου παρευρίσκεται ο τέως βουλευτής κ. Ανδρέας Κουτσούμπας με σύσσωμη την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Λιβαδειά, με τον πρόεδρο κ. Πέτρο Μακρόπουλο, το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Κώστα Πάτρα και στελέχη της ΝΟΔΕ του κόμματος. Διακρίναμε επίσης μεταξύ άλλων των τέως πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Λουκά Μπίνιο, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Κώστα Παπασπύρου, τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στην ΚΕΕ κ. Αλέκο Μητά, τον αντιδήμαρχο Θήβας κ. Γιαννίκα, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ κ. Δημήτριο Κατή και φυσικά πολλούς ακόμη. Γύρω στις 15:30 έφτασε και προστέθηκε στην παρέα και ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού κ. Γιάννης Κομπότης.
Ως γνωστόν ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι ο επίσημος προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας για την αποψινή κοπή της πίτας της οργάνωσης του κόμματος στο "Ερατώ".  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρτίδα ζατρικίου δια γευμάτων ή συνέυρεση επίδοξων παρά τοις βουλευτοίς, ή παίγνια συσχετισμών? Πάντως, και έτσι σημειολογικά αναφέρεται, την ίδια ώρα πολλοί συμπολίτες μας δεν είχαν την δυνατότητα γεύματος.

Ανώνυμος είπε...

Αν έπιναν ένα τσάι? Πιο σικ δεν θα ΄ταν?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως από το γεύμα απουσίαζε ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Βοιωτίας.