Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Εχουμε πρωθυπουργό;

Ανοίγει ο δρόμος για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας με συγκεκριμένη αποστολή μετά την αποσαφήνιση ή την ακριβή επανάληψη της θέσης ότι το πρόβλημα της ΝΔ είναι ο Παπανδρέου εκ μέρους του Σαμαρά στον Παπούλια. Μέχρι το απόγευμα θα έχει λογικά επέλθει η συμφωνία για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για παραίτηση του Παπανδρέου και των υπουργών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ μετά το υπουργικό συμβούλιο που έχει συγκληθεί στις 16:00. Επικεφαλής της νέας κυβέρνησης θα είναι πολιτικό στέλεχος που όμως δεν βρίσκεται στη Βουλή.

Ιδού η δήλωση Σαμαρά από το προεδρικό μέγαρο που εντοπίζει το πρόβλημα στην παρουσία Παπανδρέου: «Ο κ.Παπανδρέου δεν αποφασίζει να παραιτηθεί εμποδίζοντας οποιαδήποτε λύση. Όσο δεν παραιτείται, μπλοκάρει και τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα. Εγώ είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω. Όταν παραιτηθεί, όλα τα άλλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GIATI IXAME?

Ανώνυμος είπε...

θα έχουμε .........

Ανώνυμος είπε...

...γιατι εδώ και μια πενταετία είχαμε ? και δεν το κατάλαβα?

Ανώνυμος είπε...

PANTA OTAN DEN EIXAME KANAME EKLOGES 9.43

Ανώνυμος είπε...

φτάσαμε στο σημείο να δε΄χτούμε και πρωθυπουργούς του σωλήνα...ποια αξιοπρέπεια έχουμε ως λαός; γιατί να έχουν αυτοί αφού δεν την δείχνουμε εμείς; ο εκμαυλισμός της ελληνικής κοινωνίας λοιπόν δεν έγινε τυχαία 30 χρόνια...