Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

"Εξαντλήθηκε η υπομονή μας με το κολυμβητήριο", λέει ο ΑΚΟΛ

Τις βαρύτατες ευθύνες της δημοτικής αρχής Λιβαδειάς, του δημάρχου κ. Παπαγγελή και του προέδρου του ΑΠΟΔΗΛ κ. Γιώργου Καραμάνη για την διακοπή λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Λιβαδειάς αναδεικνύουν δελτίο Τύπου και επιστολή που δημοσιοποιεί ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς.
Από την απλή ανάγνωση των εγγράφων προκύπτει μια εξοργιστική αναβλητικότητα που στην ουσία αποτελεί τμήμα της γνωστής άσχημα εφαρμοσμένης παρελκυστικής τακτικής με την οποία η νέα δημοτική αρχή επιδιώκει να περιορίσει τις αντιδράσεις όσων πλήττονται από τις μικροπολιτικές της σκοπιμότητες.

Από το ρεπορτάζ της viotia προκύπτει ότι οι δεκάδες νεαροί Λιβαδείτες αθλητές/αθλήτριες του ΑΚΟΛ υποχρεώνονται από τη δημοτική αρχή να μετακινούνται με ΙΧ (!!!) στη Χαλκίδα και συνηθέστερα στην Αράχωβα, όπου στην πισίνα ξενοδοχείου (!!!) προσπαθούν να συνεχίσουν το προπονητικό αγωνιστικό τους πρόγραμμα. Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής του κ. Παπαγγελή είναι τεράστιες καθώς είναι εκείνη που  "κλείνει" το μοναδικό κολυμβητήριο της Λιβαδειάς. Αυτό κρατήστε το! Δείτε το δελτίο Τύπου.


ΔΕΙΤΕ και την επιστολή στο ΑΠΟΔΗΛ
  
 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ   ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ   ΟΜΙΛΟΣ   ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1974



ΤΜΗΜΑΤΑ : ΣΤΙΒΟΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΜΕΛΟΣ        : Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Κ.Ο.E. – E.Γ.Ο.

                        Ε. Α. Σ.  ΒΟΙΩΤΙΑΣ  -  ΕΥΒΟΙΑΣ   Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

                        ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ Κ.Ο.Ε.

                         ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ « ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ »



Γραφεία                       :             Αρκαδίου 1 & Ερκύνας - Λιβαδειά

Ταχυδρομική διεύθυνση:          Τ. Θ. 101  Τ. Κ. 32 100 Λιβαδειά

Τηλέφωνο & ΦΑΞ      :             ( 22610 )  21100               

E-mail  : akoliv@yahoo.gr         Site :www.akol.gr

Λιβαδειά   7-11-11



                                                                         Πρoς: κ. Καραμάνη  Γεώργιο

                                                                                    Πρόεδρο Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ.

                                                                   

  Κοινοποίηση : Δήμος Λεβαδέων





ΘΕΜΑ : ΕΚΘΕΣΗ  ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ  ΤΟΥ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ  ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Κύριοι
Σε συνέχεια των προφορικών μας συνεννοήσεων σχετικά με την αναζήτηση τρόπων και μεθόδων μείωσης του κόστους λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Δημοτικού κολυμβητηρίου και την υπόσχεση μας να συντρέξουμε επικουρικά και παράλληλα ,βεβαίως, προς τις δικές σας τεχνικές υπηρεσίες , σας ενημερώνουμε  ότι έχουμε στη διάθεση σας κάποιες προτάσεις επί του άνω θέματος. Εφόσον ,έχετε και εσείς ολοκληρώσει την ερευνά σας , παραμένουμε στη διάθεση σας ώστε να βρεθεί λύση στο άνω πρόβλημα..

Οι προτάσεις μας έχουν ως εξής:
Α) Χημικός καθαρισμός εναλλάκτη και λέβητα

     Μετά την επιτόπου παρουσία μας στο χώρο των εγκαταστάσεων διαπιστώσαμε   πολύ μεγάλη απόθεση ασβεστολιθικού ιζήματος στον εναλλάκτη θερμότητας. Θεωρούμε βέβαιη την ύπαρξη αναλόγων πετρωμάτων και στους αυλούς απαγωγής καυσαερίων του υδροθαλάμου. Όπως ,  λοιπόν, σας είναι γνωστό , η κάλυψη των αυλών και στοιχείων εναλλάκτη από έστω ένα ( 1 ) mm ιζήματος έχει κόστος απώλειας ενέργειας 7%

    Σημειώστε ότι αυτή η εργασία είναι χαμηλού κόστους.

 Β) Economizer μεταλλικός εναλλάκτης καυσαερίων

      Πρόκειται για εγκατάσταση απαγωγής και αξιοποίησης θερμότητας των καυσαερίων

 Δυστυχώς δεν έχουμε στοιχεία κόστους ,όμως θεωρούμε ότι δεν είναι ιδιαίτερα υψηλού κόστους επένδυση και μπορεί να αποδώσει εξοικονόμηση άνω του 10% του κόστους.

 Γ) Κεραμικός εναλλάκτης συμπύκνωσης καυσαερίων

     Πρόκειται για εγκατάσταση υψηλού μεν κόστους όμως πολύ μεγάλης ενεργειακής εξοικονόμησης που αγγίζει το 20% περίπου και σύμφωνα με τους υπολογισμούς των τεχνικών της προτείνουσας εταιρείας ( με σύγκριση τιμών πετρελαίου) μπορεί να αποσβεσθεί το πολύ σε δύο χρόνια

 Δ) Εναλλάκτης ζεστών νερών αποχέτευσης

     Πρόκειται για εγκατάσταση απαγωγής και αξιοποίησης της θερμότητας των ζεστών αποχετευομένων νερών ( ντουζιέρες )

    Βεβαίως ,σε αυτή την πρόταση, θα πρέπει να μετρηθεί η ποσότητα ( κυβικά μέτρα) νερού των αποδυτηρίων ώστε να μετρήσουμε την απώλεια και το κόστος  ενέργειας και να αξιολογήσουμε το χρόνο απόσβεσης και άρα το συμφέρον της εγκατάστασης.


Ε) Κάλυψη της πισίνας του κολυμβητήριου

     Είναι γνωστό ότι η υπαίθρια πισίνα έχει πολύ μεγάλες ενεργειακές  απώλειες λόγω της έκθεσης των υδάτων της στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες. Προκύπτει ,λοιπόν , απόλυτη ανάγκη περιορισμού αυτών των απωλειών. Εξετάσαμε τις δυνατότητες κάλυψης του κολυμβητήριου αλλά αυτή η κατασκευή θεωρήθηκε πολύ υψηλού και άρα ασύμφορου κόστους ( ξεπερνά τις 60.000 €). Επιπροσθέτως , λόγω του μικρού όγκου της κατασκευής θεωρείται και ανθυγιεινή.  

    Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, στραφήκαμε στην αναζήτηση τρόπων κάλυψης της πισίνας ( χώρος  couloirs ) και καλέσαμε  προμηθευτές  προκειμένου να μας κάνουν τεχνικές και οικονομικές προτάσεις , ώστε να τις θέσουμε υπόψη σας. Δυστυχώς όμως, όταν μεταβήκαμε με αντιπρόσωπο εταιρείας ,δεν μας επετράπη από εκπρόσωπο σας η είσοδος, με τρόπο δυστυχώς προσβλητικό και απαξιωτικό,  που μας ανάγκασε να αποχωρήσουμε..

Κατόπιν τούτου θεωρήσαμε  σκόπιμο να ακυρώσουμε τα υπόλοιπα ραντεβού με άλλες προμηθεύτριες εταιρίες.


ΣΤ) Αλλαγή Καυστήρα

      Πρόκειται για αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου από καυστήρα καύσης βιολογικών  καυσίμων (pellets,  βιομάζας και πιθανώς ξύλων) στον υπάρχοντα λέβητα

Το κόστος αυτής της εγκατάστασης δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, η εξοικονόμηση κόστους , όμως, είναι ιδιαίτερα σημαντική και ξεπερνά το 50 %

 Ζ) Περιορισμός απωλειών

     Ένα γνωστό ,επίσης,  πρόβλημα στην πισίνα είναι οι απώλειες ζεστού νερού που αναπληρώνεται από κρύο προκειμένου να διατηρηθεί η στάθμη. Τα σημεία των διαρροών δεν είναι δυνατόν να εντοπισθούν αυτή την εποχή και προτείνουμε να γίνει αυτό το καλοκαίρι όταν κλείσει η πισίνα, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να πρεσάρουμε το υδραυλικό δίκτυο και εάν και  εφόσον αποκλείσουμε αυτό να στραφούμε στην στεγανοποίηση της δεξαμενής.

Πρόκειται για εργασίες χαμηλής επένδυσης αλλά σημαντικές για την εξοικονόμηση κόστους.

   Τέλος , άλλες λύσεις που αναζητήσαμε και βρήκαμε είναι:

 α)  αντλίες θερμότητας οι οποίες ,όμως, θεωρούμε ότι είναι πολύ υψηλού κόστους εγκατάσταση και μακρού χρόνου απόσβεσης . Ενδείκνυται , ίσως,  μόνο  σε νέες εγκαταστάσεις

β) ηλιακούς συλλέκτες που , όμως , δεν προσφέρεται ο χώρος λόγο σκίασης από τα δέντρα

Πιστεύοντας , λοιπόν,  ότι υπάρχουν λύσεις για σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας του κολυμβητηρίου , όπως αυτές που σας προτείνουμε, αλλά και των μεθόδων της δικής σας έρευνας,  ευελπιστούμε   , για τις δικές σας δράσεις ώστε να μην στερηθούνε αθλούμενοι αλλά κυρίως πάσχοντες συμπολίτες μας, την επί σαράντα τέσσερα ( 44 ) χρόνια ανελλιπούς προσφοράς της πισίνας  , όλων των προηγούμενων δημοτικών  αρχών στους πολίτες αυτής της πόλης, στην οποία το σύνολο σχεδόν των πολιτών διδάχθηκε (με την εποπτεία και διδασκαλία του Α.Κ.Ο.Λ) κολύμβηση .

Κλείνοντας την επιστολή , σας επισημαίνουμε ότι η λειτουργία του κολυμβητηρίου , ανεξάρτητα από το χρόνο υλοποίησης μεθόδων για τη μείωση κόστους , πρέπει να γίνει άμεσα διότι η αναμονή έχει γίνει μακρόχρονη και κουραστική για το πλήθος των ατόμων που κάνουν χρήση αυτού.

  Παραμένουμε στη διάθεση σας, πρόθυμοι για κάθε διευκρίνιση επί των ανωτέρω, καθώς και για κάθε άλλη βοήθεια

                                                        Για τον Α.Κ.Ο.Λ



                   Η πρόεδρος                                                                      Ο Γ. Γραμματέας





         Γ. Θεοδώρου - Μπενέτου                                                            Χ. Αλογοσκούφης

 Συνημμένα :

  • Τεχνικές και οικονομικές προτάσεις
  • Επιστολή διαμαρτυρίας εταιρείας TARTAN ΤΕΧΝΙΚ Α.Τ.Ε.Ε.
  • Υποσημείωση :

Να επισημανθεί ότι προφορικά προτείναμε μία ακόμα λύση , τη μείωση του όγκου του νερού με τη προσθήκη μπετού ,  λύση εύκολη και αποτελεσματική  κατά την άποψή μας και με σημαντική μείωση κατανάλωσης καυσίμου.

12 σχόλια:

Αγανακτισμένος Λειβαδίτης είπε...

Μέ πολύ προσοχή καί μεγάλη αγανάκτηση διαβάζω όλα τά ποιό πάνω.Τό κολυμβητήριο είναι δημοτικό καί όχι ιδιωτικής χρήσεως ,κανενός συλόγου.Μέ ποιό δικαίωμα εσείς τού συλόγου ζητάτε νά γίνουν όλες αυτές οί δαπανηρές εργασίες στό κολυμβητήριο γιά τήν εξυπηρέτηση τήν δική σας σέ μία περίοδο πού ή Ελλάδα καί κατ επέκταση ο Δήμος δοκιμάζονται από τήν χειρότερη μεταπολεμική οικονομική κρίση!
Άν είσασταν λίγο ποιό σοβαροί θά έπρεπε νά είχατε ζητήσει αντί νά πεταχτούν όλα αυτά τά λεφτά στό νερό ,νά δωθούν σάν ενίσχυση σέ οικογένειες τής πόλης πού ζούν κάτω από τό όριο τής φτώχειας.

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε να ντρέπονται!!!
Μ΄αρέσει που μας είχε τάξει και κλειστό κολυμβητήριο!

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή, υπομονή και όλα θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Αλαχαλαχμπαρ

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι αλήθεια είναι αυτοί οι δεκάδες Λειβαδίτες αθλητές που αναγκάζονται να μετακινούνται με ΙΧ προκειμένου να ικανοποιήσουν το πάθος τους;

Νομίζω ότι είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τους χιλιάδες υπόλοιπους που στην εποχή που ζούμε δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις στοιχειώδεις ανάγκες των παιδιών μας!

Γι' αυτό λοιπόν ντροπή! Λίγο φιλότιμο κυρίες και κύριοι του ΑΚΟΛ δε βλάπτει!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο μισθουλάκος των δημοτικών αρχοντων και των συμβούλων τους πέφτει κανονικά αλλά δεν σε βλέπω να αγανακτείς φιλενάδα. Κατα τα άλλα χειρότερη μεταπολεμικη΄κριση. Να κοψουν τους μισθους τους τα ρεμαλια και οι τεμπελχανάδες γιά να γι΄νουν ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ;O ΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΛ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ;ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΗ(ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛ) ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ;OI KAIΡOI KAI BEBAIA EINAI ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΓΙΕΛΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΑ ΑΝΤΟΙΣΤΟΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΤΗΝΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Το σχολιο του 9:23 ειναι ισως η καλυτερη προσεγγιση στο θεμα. Ξυπνησαμε ρεεεε

Ανώνυμος είπε...

Το κολυμβητήριο,αγαπητέ Αγανακτισμένε, όπως είπες κι εσύ, είναι δημοτικό.Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να προσφέρεται στην κοινωνία της Λιβαδειάς σαν πολιτιστικό αγαθό.Στα παιδιά μας,για να μάθουν να κολυμπούν, στους νέους μας,για να ξεκολλάνε λίγο από το internet και τις καφετέριες και να γυμνάζουν κορμί και ψυχή,στους ενήλικες,γιατί κι αυτοί έχουν ανάγκη από σωματική άσκηση και πολλές φορές ακόμη περισσότερο αν υπάρχουν προβλήματα υγείας.Και πίστεψέ με, είναι πολύς αυτός ο κόσμος!Αντί λοιπόν να δοθούν 10.000 ευρώ στο Σύλλογο Καρναβαλιστών ως επιχορήγηση, 9.000 ευρώ στη Χαιρώνεια για πολιτιστικές εκδηλώσεις ως επιχορήγηση, για κάτι που γίνεται μ ό ν ο μια φορά το χρόνο, ας δοθούν στο κολυμβητήριο.Σίγουρα θα πιάσουν τόπο!Και μη γελιέσαι!Σίγουρα δεν πρόκειται να δοθούν για να ενισχύσουν φτωχές οικογένειες.Από κάποιους επιτήδειους θα φαγωθούν πάλι!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί η πισίνα του κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης καθώς η θέρμανση έχει διακοπεί και είναι αδύνατον οι κολυμβητές, μικροί και μεγάλοι, να προπονηθούν στα παγωμένα νερά. Όπως δήλωσε ο προπονητής του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης Τάσος Καλιτσάρης η δημοτική αρχή αδιαφορεί για το θέμα, ενώ ήδη οι γονείς των μικρών κολυμβητών έχουν συναντηθεί με το δήμαρχο προκειμένου να βρεθεί λύση.
Στο θέμα της μη λειτουργίας της θέρμανσης στο κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης αναφέρθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Νίκος Γρηγοριάδης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" Σάββας Δευτεραίος...»
Ο κ. Γρηγοριάδης κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για ανικανότητα, ενώ ο κ. Δευτεραίος εξέφρασε την αγωνία του για το τι πρόκειται να γίνει τη φετινή σαιζόν, τόσο με την θέρμανση στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όσο και στις σχολικές αίθουσες.
Σας θυμίζει τίποτα ;Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό ,δηλαδή έχω λεφτά δίνω ,δεν έχω ,δεν δίνω ; Ή είναι ,φίλοι του ΑΚΟΛ , διαχειριστικό; Και εξηγούμαι ,κανονικά οποιοδήποτε κρατικό αθλητικό κτίριο θα μπορούσε να δίνεται –παραχωρείται σε μη κερδοσκοπικούς συλλόγους για να προπονούν τους αθλητές τους .Μέχρι εδώ καλά . .Τί γίνεται όμως , όταν υπάρχουν έξοδα ;Kαι πολύ περισσότερο τι γίνεται όταν το δημόσιο δεν μπορεί να πληρώσει ;
Σε αυτό το σημείο μπαίνει και το ευαίσθητο σημείο του εθιμικού .Δηλαδή αφού το κάναμε τόσα χρόνια ,τώρα γιατί δεν μπορούμε ;To επιχείρημα ότι απλώς δεν μπορούμε ,δεν σας φτάνει ,αγαπητοί του ΑΚΟΛ ; Σιγά μην πρέπει να δοθεί και ανάλυση . Μου αρέσει που δίνετε και λύσεις ,τις οποίες πρέπει να τις πληρώσει ο Δήμος και για ποσά που ξεπερνούν μαζί με το πετρέλαιο τις 30.000€ ετησίως .Μήπως να αυξηθούν και τα Δημοτικά τέλη ; Μα που ζείτε ιθύνοντες του ΑΚΟΛ ;
Αν σας εκνευρίζει δε ,που η Ελλάδα έφτασε σε αυτό το χάλι και δεν μπορεί να σας πληρώσει το πετρέλαιο ,έ από τέτοια διαχείριση έφτασε σε αυτό το χάλι ,που πλήρωναν οι Δήμαρχοι με το φόβο του πολιτικού κόστους το πετρέλαιο σας .Κύριοι ή Κυρίες του ΑΚΟΛ ο φτηνός λαϊκισμός έλαβε τέλος στην Ελλάδα του 2011.
Κοιτάξτε πώς να βρείτε χρήματα να κάνετε την δουλειά σας και να είστε ευτυχείς που δεν σας ζητούν οι Δήμαρχοι να πληρώνετε ενοίκιο και έξοδα συντήρησης από πάνω .Αλλά κι αυτοί ,είναι άξιοι της μοίρας τους κι όσοι από αυτούς ,δεν ξεκινήσουν μαθήματα διαχείρισης - και το τονίζω όχι οικονομικών- θα εξακολουθούν να δέχονται στυγνούς εκβιασμούς από τους συλλόγους που ελέγχουν και χειραγωγούν προς όφελος και εγώ δεν ξέρω τίνος ,50-100 οικογένειες ,που περιμένουν να δουν τα βλαστάρια τους πρωταθλητές .

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 1.07 Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΔΗΛ.ΜΙΑ Α.Ε ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ; Η ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ; AN ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΕΞΑΛΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΩΣ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 1.07
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΟΧΙ Η ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΑΘΥ (ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΡΗΧΟ) ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΕΡΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΕΙ.ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΔΙΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ,ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΙΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΝΟΕΙ (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ,ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ (ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ)ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΟΙΩΝΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ << ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ>>

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο Ανωνυμο 5:39
Καλέ μου φίλε ή φίλη αν νομίζεις ότι η άποψη μου διαχωρίζει την ΠΑΕ Λεβαδειακός από οφίτσια και «χαρούλες» που απολαμβάνει τότε κάνεις λάθος .Κι αν αυτό το θέμα αποδεικνύεται (και βεβαίως δεν υπάρχει κάποια σύμβαση που να επιτρέπει όλα αυτά)τότε όλοι οι τελευταίοι Δήμαρχοι πρέπει να κατηγορηθούν για παράβαση καθήκοντος .Όμως εκείνο που με θλίβει είναι η νοοτροπία , ότι αφού το κάνει (αν το κάνει) ο ένας σύλλογος γιατί να μην το κάνει και ο άλλος .Το επιχείρημα ,ότι οποιαδήποτε οικονομική παραχώρηση και μάλιστα χαριστική (ακόμα κι αν είναι για το κολυμβητήριο),είναι παράνομη ,δεν φτάνει; Είμαστε ένα βήμα ,πριν την εισβολή του Ράιχενμπαχ στην Ελλάδα κι ακόμη συζητάμε το αυτονόητο .Κάτι που είναι εμφανώς χαριστικό να συνεχίσει να είναι έστω κι αν δεν υπάρχουν οι πόροι .Κι αν είναι αλήθεια αυτό για το Λεβαδειακό ξεσηκωθείτε όλοι κι διαμαρτυρηθείτε .Όμως όχι άλλη σπατάλη .Κι όσο οι Δήμαρχοι και οι λοιποί πολιτικοί καταλαβαίνουν ότι για να γίνει η δουλειά μας πρέπει να περάσουμε από τα γραφεία τους τόσο πιο πολύτιμοι νιώθουν και τόσο πιο πολύ μας χειραγωγούν ,αλλά τόσο και πιο κοντά μας φέρνουν στην παγίδα της πτώχευσης .Διότι οι Πολιτικοί τάζουν ,αλλά τάζουν αν τους το ζητήσεις και δυστυχώς αυτό που τάζουν, δεν είναι δικό τους ,είναι δικό μας .