Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Εξώδικο της δημάρχου Βέροιας στη ΔΕΗ για το τέλος ακινήτων

Εξώδικη δήλωση στον προϊστάμενο της ΔΕΗ απέστειλε σήμερα, Δευτέρα, με δικαστικό επιμελητή, η δήμαρχος της Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη, υλοποιώντας την απόφαση που λήφθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και αντιδρώντας στην επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων.

«Σας καθιστώ υπεύθυνους σε περίπτωση που υποστεί κάποιος από τους συνδημότες μου βλάβη επειδή δεν λειτουργεί κάποια ηλεκτρική συσκευή π.χ. ψυγείο όπου φυλάσσεται φαγητό ή φάρμακα, για να στραφεί σε βάρος σας σε βαθμό υπαιτιότητας με ενδεχόμενο δόλο», αναφέρει στο εξώδικο η δήμαρχος.
Επιπλέον, η κ. Ουσουλτζόγλου καλεί τον προϊστάμενο της ΔΕΗ στο υποκατάστημα της Βέροιας να δέχεται από τους δημότες μόνο το αντίτιμο του λογαριασμού κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο Δήμο Βέροιας για αυτή την κίνηση. Εδώ εμείς στη Λιβαδειά είμαστε πλούσιοι και ανοιχτοχέρηδες και μπορούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια.
Ετσι δεν είναι παπαγγελή;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΛΙΒΑΔΕΙΤΕΣ-ΣΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φοβητσιάρης;
Κακομοίρης;
Εξαρτώμενος;
Λίγος;
Ότι και να πει κανείς, σημασία έχει ότι δεν πονάει τους Λιβαδίτες, που θα μείνουν στο σκοτάδι και στο κρύο.
Δεν έχει νοιώσει ακόμη ότι έχει ευθύνη και για την ποιότητα διαβίωσης των πολιτών.

Ανώνυμος είπε...

Ας κατεβασει επιτελους και η αντιπολιτευση του δημου ανακοινωση για να μαθουμε ποιες ηταν οι θεσεις του δημαρχου. Επισημα. Ακουγονται οτι υποστηριξε ακομη και το νομικο καθεστως των χαρατσιων, οποτε το δεοντολογικο του θεματος (να υποστηριζει τα συμφεροντα των Δημοτων) δεν υπαρχει καν για αυτο το δημαρχο και αυτη τη δημοτικη αρχη. Και μην ξεχναμε τους υποψηφιους (εκλεγμενους και μη)! Τι θεση παιρνουν? Μπορει αυτο το κοματικο σκλαβακι να το παιζει δημαρχος αλλα και οι προαναφερομενοι εχουν την ιδια ευθυνη αν δεν διαφοροποιουνται. Οι δημοτες δεν ξεχνουν!!

ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ είπε...

ναι συμφωνω τσιμπλης ρουσαρης και σια δημαρχοι αυτοδιοικητικοι δεν ηξεραν που ηταν το δημαρχειο