Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η Αλέκα Παπαρήγα τη Δευτέρα στη Λιβαδειά

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Διαγραφή χρέους"; "έξοδος από την ΕΕ"; αυτά είναι ουτοπίες! Ας καταθέσει ένα σχέδιο βιωσιμότητας και η Παπαρήγα. Μια ζωή αντίδραση χωρίς προτάσεις.
Πάντα παρατηρητές και κριτές. Εκτός τόπου και χρόνου, θα έλεγα.

βοιωτός είπε...

Οφείλω να σημειώσω ότι ανεξαρτήτως βιώσιμων ή όχι προτάσεων το ΚΚΕ εμφανίζεται ιδεολογικά συνεπές στο θέμα της ΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ: Τι έχει τρομοκρατήσει τόσο πολύ την τοπική οργάνωση τού ΚΚΕ ώστε να καλέσει την κ. Παπαρήγα στήν Λιβαδειά;

Ανώνυμος είπε...

Δηλώσεις Α. Παπαρήγα 28/11
Στο βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του «902» παρακολουθούμε τις δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Η γγ του ΚΚΕ εξήγησε ότι η αντίθεση του Κόμματος δεν είναι στα σημεία, στις τεχνικές και τους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπαδήμου: «είναι εφ' όλης της ύλης».......κ.τ.λ....ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ....Οι ηγέτες της Αριστεράς δεν συζητούν με διορισμένους πρωθυπουργούς και πολύ περισσότερο όταν στην κυβέρνηση συμμετέχουν φασίστες.
Τα ίδια πάλι όπως στο Λίβανο και την Βάρκιζα.

Επιτέλους σύντροφοι τσακίστε τέτοιες ηγεσίες.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ οφείλω να σημειώσω ότι το ΚΚΕ έχει πρόταση εξουσίας κι αν προτιμάς ανώνυμε των 5.31 να νίωθεις βιώσιμος μέσα στην ΕΕ που σου έχει πάρει και τα σώβρακα τότε κρίνεσαι από τα γραφόμενα σου. Βεβαίως αν σου πει αύριο ο Γιωργάκης με τον Καρατζαφέρη και τον Σαμαρά ότι θα είσαι βιώσιμος εκτός ΕΕ τότε θα πεις Yes sir.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε? Τα παπαγαλακια της εξουσίας φοβούνται? Καλό είναι αυτό !!!
Και βέβαια έχει θέση και άποψη το ΚΚΕ και ειναι η ανατροπή του συστήματος!
Τωρα αν μερικούς φοβίζει η δικτατορία του προλεταριάτου εμένα δεν με χαλάει να ειμαι δικτάτορας του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, των ομοίων τους και των τσιρακίων τους ή και παπαγαλακίων τους .

Ανώνυμος είπε...

H ανατροπή του συστήματος...Βρέ καλά παιδιά του ΚΚΕ πώς θα ανατραπεί το σύστημα χωρίς να σπάσει ενα τζάμι; Ισως με την περιφρούρηση της βουλής από το αγανακτησμένο πλήθος;Με την καταγγέλια του δημοψηφίσματος,της μοναδικής αδιαμεσολάβητης έκφρασης του λαού;Με την συνάντηση- νομιμοποίηση του διορισμένου από την τρόικα Λουκά Παπαδήμου;Η μηπως με τον σεχταρισμό σας αμόλυντες κεχαριτωμένες Μαρίες; Ρε αί σιχτίρ νυχτιάτικα αβανταδόροι του μεταπολιτευτικού συστήματος. Σας φοβάται η εξουσία γι αυτό σας επιχορηγεί με εκατομμύρια ευρώ!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ για τη συνέπεια του ΚΚΕ για το θέμα της ΕΕ. Όμως ακολουθεί κι αυτή η πρότασή τους τη μηδενιστική τους πολιτική.
Η ΕΕ είναι μια λύση καλύτερη ανάμεσα σε όλες τις άλλες. Και στο κάτω κάτω όλοι αγαπάμε την Ελλάδα! Γι΄αυτό και στηρίζουμε κόμματα με βιώσιμες προτάσεις. Αν το ΚΚΕ έχει τέτοιες, πολύ ευχαρίστως να τις ακούσουμε.
Δεν έχω κάτι με τους ψηφοφόρους του, αλλά είναι τώρα καιρός για ξεπερασμένες θεωρίες;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι κάποιοι απο κει μέσα θέλουν να είναι δικτάτορες των οποιωνδήποτε αποτελεί θέμα, έτσι σκέφτονται θέλουν ανατροπή για να έρθουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη...το σύνορο τους δεν είναι είναι δημοκρατία ή το αντίθετο...αλλά πλούσιος και φτωχός...και κλείνανε τους φουκαράδες στα γκούλαγκ...και κατ αυτούς όταν οι αμερικάνικες ερπύστριες πάταγαν τον κόσμο στο αφγανιστάν ήταν ιμπεριαλισμός...όταν τους αφγανούς τους πατούσαν οι ρωσικές ερπύστριες ήταν επανάσταση...κάποια στιγμή θα καταλάβουν αυτά τα ρεμαλάκια του πολιτικού συστήματος(και το κκε μέσα με τα τα μπούνια) ότι τους πήραμε ομαδικώς χαμπάρι...οι παπαρηγοπαπανδρεσαμαραδες θα φύγουν μια και καλή...είναι φυσική εξέλιξη...

Ανώνυμος είπε...

Πανικός και από τους αριστεριστές και αριστερίζοντες που καταλαμβάνουν εαυτούς φερόμενους ως αποτυχοιμένοι Πασόκοι??...Καλό και αυτό !

Ανώνυμος είπε...

Στη μεταπολιτευτική Ελλάδα οι διάφοροι αριστεροί είνια οι πιο βολεμένοι από όλους. Πιο βολεμένοι και από τους Πασόκους. Ειδικά για το ΚΚΕ έχει αρκετούς αριστερούς με δεξιές τσέπες. Ας μας πει η Παπαρήγα για τους μισθούς των εργαζομένων στις εταιρείες του κόμματος. Αλλά ξέχασα αυτοί είναι μέλη και δεν πρέπει να πληρώνονται. Τελικά πιο είναι το όπιο του λαού?

Ανώνυμος είπε...

το ΚΚε πιστεύει στην κοινοβουλευτική δημοκρατία ;

Μέτοικος είπε...

Τι σημαίνει "κοινοβουλευτική δημοκρατία";

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν λέω ότι ακούω το ΚΚΕ και τόσα χρόνια να λέει ότι δεν πιστεύουμε στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία και σε ό,τι αυτή συνεπάγεται , άρα και στο αστικό Σύνταγμα. Οκ? Αλλά με αυτό το Σύνταγμα εκλέγονται οι βουλευτές του με όλα τα προνόμια! Επίσης είναι σταθερά (είναι η αλήθεια) ενάντια στην ΕΕ αλλά επίσης εκλέγει ευρωβουλευτές !!
Λίγη σοβαρότητα επιτέλους . Αρκετά 35 χρόνια κοροιδίας ΚΑΙ από το δήθεν επαναστατικό ΚΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα το να είσαι "αριστερός" έγινε πολύ...κερδοφόρο επάγγελμα και όλοι αυτοί οι τύποι έπιασαν θεσούλες και πολλά πόστα στηρίζοντας...κριτικά (εδώ γελάμε!) το λαϊκιστικό και ρουσφετολιγικό ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα αν είχαν λίγη τσίπα (αλλά που να την βρουν θα μου πείτε ) θα σταμάταγαν τουλάχιστον να μιλάνε και να ασελγούν ακόμα πάνω στο πτώμα της χώρας για το οποίο είναι συνυπέυθυνοι και φανερά υπόλογοι. Απορώ μάλιστα πώς κυκλοφορούν ανάμεσά μας χωρίς να κοκκινίζουν.

εωσφόρος είπε...

Κοινοβουλευτική δημοκρατία σημαίνει να ψηφίζεις τον ΓΑΠ και να σε κυβερνάει ο Παπαδήμος
και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Επίσης σημαίνει να μην χαλιέται κανένα κόμμα από αυτό, ούτε οι "δημοκρατικοί" πολίτες πρωτίστως δε οι αριστεροί που, ως γνωστόν είναι πολύ επαναστάτες και περί δημοκρατίας δεν σηκώνουν κουβέντα(!)
και επομένως
σκάστε
και πληρώνετε.
Άμα έχετε.
Κι άμα δεν έχετε, ψοφήστε.
Αρκετά ψηφίσατε ως τώρα.
Άσε που και που ψηφίζατε τι καταλάβατε;
Οπότε, τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Ανώνυμος είπε...

Η Παπαρήγα έχει το θάρρος να κάνει ανοικτές συγκεντρώσεις. Ο Γιωργάκης, ο Σαμαράς, η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης όχι. Μπορεί να μου απαντήσει κανείς γιατί;
Γιατί οι τοπικοί βουλευτές δεν βγαίνουν από τα λαγούμια τους, μια μέρα σαν τη σημερινή με λιακάδα;

Ανώνυμος είπε...

Έχω πολλά λεφτα και είμαι κομμουνιστής !!! Κι αμα λάχει τα διαθέτω για την επανάσταση... όχι όμως για ηλίθιους αναξιοπαθούντες, που ενώ τους τα τρώνε από όλες τις μεριές και χοντρα πάνε και τους ψηφίζουνε !!! Capisci???
Κομουνιστής είμαι !!! Ούτε χριοστιανός πολύ δε περισσότερο ούτε μαλάκας !!!

Ανώνυμος είπε...

...Α ! και όχι δεν πιστεύει στην αστική κοινοβουλευτική δήθεν δημοκρατία. Πιστευει στην ουσιαστική δημοκρατία Νέου Τύπου. Σε αυτή ηγεσία είναι οι εργατες και υποζύγια οι αστοί, μέχρι την ολοκληρωτική τους εξόντωση και αφανισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ είπε...

ευρωλαγνοι κοινοβουλευτικοι ποτε θα ξυπνησεται ρε

Ανώνυμος είπε...

Πιθανές απάντησεις στο κουίζ: Η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ εχει πανικοβληθεί και τρομοκρατηθεί... α)Από τα υψηλότατα ποσοστά που ελαβε η συνδικαλιστική του παράταξη στις πρόσφατες εκλογές των δασκάλων;(( ούτε ψηφοδελτιο δεν μπόρεσαν να σχηματίσουν)) β)) Τα υψηλά ποσοστα που απέσπασε στις εκλογές για το ΕΒΕ; γ))Απο την επιτυχια στο εκλογικο αποτελεσμα του σωματείου οικοδόμων; δ)...ε); ζ); η) με τόν ήλιο τα βγάζω με τον ήλιο τα βάζω τί εχουν τα έρμα καί ψοφάν.θ) Είναι ο σεχταρισμός ηλίθιε!!! ι); ια); ιβ) παραχόντρυναν τα σκόρδα ιγ); ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι τόσο αδύνατο και τόσο λάθος το ΚΚΕ, γιατι μερικοί ασχολούνται με αυτό? Όταν απαξιώνεις κάτι το απαξιώνεις ολοκληρωτικά για να έχεις και στυλ αλλιώς καταντα όλο αυτό καρικατούρα, όσο για τον αποτυχώς απαξιώνοντα μάλον ο χαρακτηρισμός ΟΡΝΙΘΑ είναι ο προσήκων.
Τώρα για τις δήθεν ενδιαφέρουσες εξ αριστερών (νομιζουν) ανησυχίες, η ιστορία έδειξε και την πορεία της σοσιαλοδημοκρατίας, και των αναθεωρητών (βλ. Πασόκους και Κουβέλη)

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ? ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΟΥΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΗΛΘΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ Η ΠΡΩΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΔΑΜΑΝΑΚΗ ,ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ.ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΛΕΦΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ. ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΤΑΥΡΟΣ ΣΚΡΙΠΟΥ είπε...

ουδεις μωροτερος των δημοσιολογουντων αν δεν υπηρχαν οι βλακες το κκε σας φταιει ρε

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ δεν ενοχλεί. Αλλωστε απο τη δεκαετία του ΄50 έως και σήμερα λένε τα ιδια πράγματα και τα ποσοστά τους είναι στο μονοψήφιο. Γιατί να ενοχλεί.
Απλά έγιναν γραφικοί όταν συνεχώς λένε το περίφημο ¨εμείς διαφωνούμε΄.

ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ είπε...

το κκε φταιει για ολα για το προπατορικο αμαρτημα για τους φραγκους τους ενετους τον τρικουπη αν ξεπαρθενευτηκε η πετρουλα ελεος.

Ανώνυμος είπε...

Ει! Παιδί !!Εγώ είμαι ο Κομμουνιστής με τα λεφτά !! Θύμυσέ μου όταν συναντηθούμε να τα βάλω εκεί που ξέρω !!! Αλλά τότε μη μου κάνεις νάζια...(Βοιωτέ μη με λογοκρίνεις....χεχεχε)

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιώνεις ανώνυμε με τα χρήματα οτι οχι μόνο είσαι μ@λ@κας αλλά καί αστοιχειωτος περι της κοινοτικής θεωρίας και πράξης. Απαντάς με γελάκια μόνο σ αυτό που ξέρεις να κάνεις,άλλωστε πολλοί αστοί πειραματίζονται με τον πρwκτ@ τους.Γι αυτό ξιπασμένε αύριο - μεθαύριο όταν βρεθείς στήν Ο.ΒΑ σου να ρωτήσεις αν στίς επαναστάσεις ζητούν απο τούς ξιπασμένους πλουτοκράτες να διαθέσουν τα χρήματα τους η απλά τα απαλλοτριώνουν!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε της 4/12/2011 11:18, α) δεν αναφερόμουν στον δικό μου πρωκτό, όπως σωστά αντιληφθηκες αλλα θέλησες να το ξεπεράσεις και β) να μη λες κακά λογάκια γιατι θα το πώ στην μαμα σου.