Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Με 1-1 ξεκίνησε ο Λεβαδειακός



Ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Ατρόμητο. Στον πρώτο τους αγώνα στην Σούπερ Λιγκ, οι νεοφώτιστοι στην μεγάλη κατηγορία, κατάφεραν και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από έναν αντίπαλο ιδιαίτερα δυνατό.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Ατρόμητου μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε το 5ο του γκολ την φετινή σεζόν.

Στην συνέχεια του αγώνα ο Λεβαδειακός ανέβασε τον ρυθμό του και απείλησε τον Ατρόμητο χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γιαννούλης του Ατρόμητου, στην περιοχή της ομάδας του, εμποδίζει τον παίκτη του Λεβαδειακού Μουλόπουλο να πάει προς την μπάλα, τραβώντας τον από το χέρι. Πρόκειται για πέναλτι που κακώς δεν σφυρίχτηκε.

Στην επανάληψη του αγώνα, ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Στο 61ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαβάλι, ο Λισγάρας κάνει την καρφωτή κεφαλιά και ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό. Στη συνέχεια της αναμέτρησης, ο Λεβαδειακός πίεσε τον Ατρόμητο, και θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν ο Γκρμπιτς, ευστοχούσε στο τετ-α-τετ που είχε με τον Ιτάνζ στο 90ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: