Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Με 1-0 νίκησε ο Λεβαδειακός

Νικητής στη «μάχη» των «νεοφώτιστων» της Super League στέφθηκε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική επικράτησαν 1-0 της Δόξας Δράμας με γκολ που πέτυχε στο 55’ ο Βασιλείου. Νωρίτερα, στο ίδιο λεπτό, ο Ζουρούδης αστόχησε σε πέναλτι για τους νικητές.

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να προηγηθεί με πέναλτι στο 55’, το οποίο καταλογίστηκε μετά από χέρι του Μπριλλάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζουρούδης, όμως ο Σερεμέτ απέκρουσε και κράτησε το 0-0.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ. Μετά από κόρνερ ο Βασιλείου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και με αυτό το γκολ οι Βοιωτοί πήραν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας 1-0
Γκολ:
55' Βασιλείου
55' έχασε πέναλτι ο Ζουρούδης

Κίτρινες κάρτες:
Φαβάλι, Μελισσάς, Μαχαίρας, Kόρμπος - Μπριλλάκης, Τριποτσέρης

Κόκκινες κάρτες:
-

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μουλόπουλος (68' Μαχαίρας), Μελισσάς, Λισγάρας, Τόμας, Κόρμπος, Βασιλείου (74' Κοιλιάρας), Ζουρούδης, Φαβάλι, Πόποβιτς (89' Bιάνα), Ζησόπουλος.

Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης):
Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον, Καπέλ, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης, Κατσικογιάννης (58' Λεάντρο), Σοϊλέδης (64' Αραβίδης), Μιχαηλίδης (75' Τοπούζης).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: