Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Μολυβιάτης ή Παπαδήμος τα φαβορί

Παπαδήμος ή Μολυβιάτης φαίνεται ότι έχουν το προβάδισμα για τη θέση του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας στην κρίσιμη συνάντηση των 3 κορυφαίων παραγόντων της πολιτικής σκηνής που αναμένεται να ανακοινωθεί  από την προεδρία της δημοκρατίας. Οι Παπούλιας, Παπανδρέου και Σαμαράς θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας απόψε στις 20:30 στο προεδρικό μέγαρο.
Προηγουμένως ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γνωρίζουμε την ανακοίνωση του κ. Παπανδρέου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλέσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αντώνη Σαμαρά, ασφαλώς και θα ανταποκριθεί».
Οπως πληροφορείται η viotia για το όνομα του πρωθυπουργού υπάρχει κατ' αρχήν συναίνεση μεταξύ των Παπανδρέου και Σαμαρά καθώς οι 2 κύριοι υποψήφιοι είναι ευρέως αποδεκτοί, σε εσωτερικό και εξωτερικό. Υπάρχουν όμως πολλά άλλα εμπόδια των οποίων η υπέρβαση είναι  δύσκολη ενώ η πίεση από πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους στην Ευρώπη και την Αμερική αυξάνεται ώρα με την ώρα...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω ψηφίσει ούτε τον κ. Μολυβιάτη ούτε τον κ. Παπαδήμο για να με κυβερνήσουν. Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όμως αυτοί που ψήφησες αποδεικυονται ανεπαρκείς, ανίκανοι και άχρηστοι

Σάκης είπε...

Αφηστε παιδιά...για αυτοφωράκια ψαχνουνε ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς...

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να έχουμε κυβέρνηση που επιβάλλει η ΕΕ και το ΔΝΤ τότε τα κόμματα τους αρχηγούς κλπ τι τους θέλουμε; Για να τους πληρώνουμε όλους αυτούς; Αφού δεν μας εκπροσωπούν ούτε καν μέσω εκλογών μια και η κυρία Μέρκελ θα μας πει πότε και αν θα γίνουν αυτές.
Εν τοιαύτη περιπτώσει να τους απολύσουμε και να πάνε να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Να τα κλείσουν τα μαγαζιά τους γιατί χρεοκόπησαν. Να μας κυβερνάει απευθείας η Ευρώπη χωρίς μεσολαβητές και προσχήματα.

Τάκης είπε...

Σάκη φτάσαμε ως εδω γιατί οι έλληνες την πολιτική την αντιλαμβανόμαστε με όρους καφενείου και γιατί όλοι ξαφνικά από το 80 και μετά αποκτήσαμε γνώση επί παντός επιστητού.

Σάκης είπε...

Αντιθέτως Τάκη εγω πιστεύω οτι φτασαμε εδω που φτασαμε επειδη οι Ελληνες πηραν πολυ στα σοβαρα την πολιτικη στην μεταπολιτευση και μας πηρε 37 χρονια να αρχειοθετησουμε την πολιτικη και τους πολιτικους της μεταπολιτευσης εκει που πρεπει δηλαδη στον αστερισμο της γελοιοτητας,εκει ακριβως που ανηκουν.Και φυσικα το να διαβαζεις μαυρα γραμματα σε ασπρο χαρτι και να αντιλαμβανεσαι μια κατασταση δεν συνιστα "γνωμη επι παντος επιστητου" αλλα .....απλη...ικανοτητα αναγνωσης...

εωσφόρος είπε...

Ρε συ Αντουάν άμα να ήταν έτσι ψηφίζαμε την αψηλή που άλλο όνειρο δεν έχει παρά να μας "σώσει" .
Πες ένα αει...μαμηθείτε μέσα κι έξω να γίνει ανάσταση.

φίνος φιλμ είπε...

..."δεν μου ρες ρε φίλε , άκουσα καλά; είπε σκασμός Αντωνάκη;!
- όχι κύριε , είπε σκασμός Αντωνάκη μου..!
-α, έτσι...πάλι καλά..."(Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα).