Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σπείρε στα χωράφια ένα... παζάρι




Ο Πάνος Ψυχογιός είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλο γκρίνια! Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά για την Χαιρώνεια ένας τέτοιος χώρος έφτανε και περίσσευε και για παζάρι αλλά και για χώρους στάθμευσης! Τώρα όσον αφορά το περπάτημα, τα στελέχη του κόμματος του Πασοκ θα ακολουθήσουν την γραμμή του αρχηγού τους (ο ίδιος αθλείται εντατικά)και θα μας βοηθήσουν να απαλαχτούμε απο τα περιττά κιλά που πήραμε στις διακοπές ή ακόμα να χωνέψουμε το παραδοσιακό γουρουνόπουλο και τους χαλβάδες θαυμάζοντας την φύση!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου να βρέχει! Θα ξεπουλήσουνε τισ γαλότσες. Δήμαρχε για το ασθενές φύλο οι γαλότσες θα έχουνε τακούνι? Τιποτα σε burberry θα έχει?

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημαρχος των έργων. Παλάτια στην άμμο ή αλλιώς παζάρι στο χωράφι. Μια βροχή θα μας πνίξει. Ο έξυπνος κατανοεί το λάθος του και το παραδέχεται, ο βλαξ επιμένει....

Ανώνυμος είπε...

O ;; πετυχημενος ευρωπαίος δήμαρχος (στην Χαιρώνεια)΄΄ ,που μέχρι σήμερα μόνο την ανικανότητά του δείχνει καθημερινώς , συνεχίζει να υποτιμά και να προσβάλει την πόλη της Λιβαδείας και τους πολίτες της.

Ανώνυμος είπε...

να στρέψεις τόσους πολλούς εναντίον σου σε τόσο λίγο χρόνο θέλει μεγάλη προσπάθεια!

Ανώνυμος είπε...

re kala kanei erxontai mas pernoun ta lefta oi pazariotes ti 8elete na tous strosoume kai moketa.na to dialisei to pazari prepei tosa lefta fevgoune apo ton topo mas

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 7:41 το θέμα του αν θα πρέπει να γίνεται ή όχι η εμποροπανήγυρη, θα πρέπει να ληφθεί με 'ξεκάθαρη πολιτική απόφαση' όπως και όλα τα θέματα στις τοπικές αλλά και σε όλες τις κοινωνίες. Και εξηγούμαι ότι τονίζω το ξεκάθαρη(δεν νοείται αλλιώς βέβαια ο όρος 'πολιτική απόφαση')γιατί στις μέρες μας και οι φωτοτυπίες θεωρούνται πολιτικές αποφάσεις! Δηλαδή πολιτική απόφαση είναι:σταματάμε την εμποροπανήγυρη...με όλα το πολιτικό κόστος κτλ και βλέπουμε στο βάθος του χρόνου αν κάναμε καλά με βάση το τι αφουγκραζόμαστε απο τους δημότες κτλ κτλ...ή δεν την σταματάμε και ίσχύουν τα ίδια ως άνω κτλ κτλ...ΟΜΩΣ το να την υποβαθμίζουμε ταλαιπωρόντας τους μεν(παζαριώτες) αλλά και τους δε(συμπολίτες μας καταναλωτές) με σκοπό την αγανάκτηση όλων για να πετύχουμε την διακοπή τηςμέσω της υποβάθμισης και δια της πλαγίας οδού, αυτό λέγεται ΠΑΡΑΚΜΗ! Είναι το νέο κόλπο των πολιτευταράδων μας νεοταξιτών, της υποβάθμισης των θεμάτων με το να τα σαμποτάρουν οι ίδιοι και να στρέφουν την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης και στο τέλος τα θέματα να κλείνουν όπως αυτοί θέλουν και μέσω της λαικής βούλησης και καλά!!...λέγεται και συνωμοσία της μάζας κοινώς ή γκαιμπελισμός...θα μου πεις σιγά ρε μεγάλε όλα αυτά για το παζάρι? ναι...και για το παζάρι που σήμερα μπορεί να σε βολεύει αυτή η τακτική, αλλά αύριο θα στραφεί εναντίον της δικής σου κοινωνικής ή επαγγελματικής ομάδας...θα εφαρμοστεί εναντίον όλων μας...ήδη εφαρμόζεται γενικώς...και στα θέματα τα σοβαρά ενός κράτους και της ελληνικής κοινωνίας...ας είμαστε αυστηροί μαζί τους λοιπόν, γιατί εκτός απο μηδέν έργο εγκαινιάζουν ένα επικίνδυνο τυχοδιωκτικό μοντέλο διοίκησης του τόπου μας που θα μας πάει χρόνια πίσω , πιο πολύ και απο την κρίση την ίδια!! Χαίρομαι που συμπολίτες μου αναρτούν σχόλια καυστικά αλλά και με χιούμορ ενάντια στον κυνικό πολιτικαντισμό του δημάρχου Λεβαδέων και των συνεργατών του... αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν βλέπω την πλατιά μάζα να ξυπνά(αν και είμαι αισιόδοξος εκ φύσεως) και νομίζω ότι τελικά η παρακμή αυτού του παρακμιακού μοντέλου που εξέλεξαν οι συμπολίτες μας, θα ρημάξει εντελώς αυτό τον τόπο...εύχομαι να είναι λάθος η αίσθησις μου και ειλικρινά το επιθυμώ. Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα!

Με φιλικούς χαιρετισμούς 11:52

Y.Γ: Το πώς οι σημαντικοί του τόπου μας παραγκωνίσθηκαν, δείλιασαν η αυτοεξαιρέθηκαν από τα ντόπια πολιτικά πράγματα και το πώς οι ασήμαντοι βρέθηκαν να έχουν τις τύχες του τόπου μας στα χέρια τους, είναι ένα θέμα που θα καταπιαστεί σίγουρα ο ιστορικός του μέλλοντος.