Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ποιοι θα "φαγωθούν" στον Ντούσα;

Σε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ (http://viotia.blogspot.com/2011/03/blog-post_7373.html) της viotia έρχεται το αυριανό τραπέζι στον Ντούσα όπου η Τοπική Οργάνωση την Νέας Δημοκρατίας Λιβαδειάς δεξιώνεται τους πολιτευτές Βοιωτίας και κατά πάσα πιθανότατητα θα παρευρεθούν τόσο ο Ανδρέας Κουτσούμπας όσο και ο Γιάννης Καράμπελας -ίσως και η κα Μαχαίρα.
Δύο είναι τα αξιοσημείωτα: το ένα είναι ότι  μια τέτοια  τύπου κοινωνικοπολιτική συγκέντρωση συνηθίζεται στις προεκλογικές περιόδους και άρα είναι φανερό στη ΝΔ  "βλέπουν" εκλογές" ή τουλάχιστον προετοιμάζονται για να μην αιφνιδιαστούν. Το δεύτερο είναι η  πρόσκληση της Τ.Ο. Λιβαδειάς της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να φέρνει ακόμη πιο κοντά τον Κουτσούμπα με τον Καράμπελα και αναδεικνύει μια προσέγγιση μεταξύ των δύο πολιτικών -του τέως βουλευτή και του περιφερειακού συμβούλου- για την οποία η viotia σας έχει ήδη ενημερώσει. Τώρα για το ποιος θα φαγωθεί στον Ντούσα; Ε, δεν μένουν και πολλοί που να έχουν τρυφερό κρέας...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα όμως είναι, γιατί η ΝΔ δεν είχε υποψήφιο στο Δήμο Λειβαδιάς; ποιοι έχουν φάει τη γίδα;
οι ψηφοφόροι έχουν τελικά τόσο στενή μνήμη;

Ανώνυμος είπε...

Οι ψηφοφόροι δεν έχουν στενή μνήμη να είσαι σίγουρος . Ξέρουν ποιος ευθύνεται για τον υποψήφιο και ποιος έχει προσφέρει αλλά δεν ξεχνούν σίγουρα γιατί δεν μπορούν και ποιος είπε το υπάρχουν λεφτά στον ελληνικό λαό.
Ένα είναι σίγουρο ότι δεν ευθύνονται αυτοί που θα παραβρίσκονται, αν είναι σωστή η ενημέρωση του viotia, αλλά αυτοί που δεν έχουν καλεστεί και παίζουν κρυφτό πολλά χρόνια τώρα πίσω από τη σιγουριά της εκάστοτε καρέκλας.
Ποτέ δεν ευθύνονται οι μαχητές φίλε. οι μαχητές δοκιμάζονται.

Ανώνυμος είπε...

re paidia se allo blogg grafoyn gia ena paidi les kai ton pantreuoune , san aggelia nifis einai ... re de pame kala exoyme xazepsei ...

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa tora eida gia poion grafoun , xaxaxa , kalo paidi.....

Ανώνυμος είπε...

με ποια λογική είναι άμοιροι ευθυνών κάποιοι; εκείνος που είπε για τα λεφτά, είναι σε άλλο κόμμα. Η προσφορά πολιτικών προσώπων δεν σταματάει.Είναι απαραίτητη. Κυρίως σε δύσκολες περιόδους, όπως οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα κρίνουν. Αν έχουν στενή μνήμη...

Ανώνυμος είπε...

Φοβήθηκαν τον Καραμάνη επειδή σκέφτεραι να κατέβει βουλευτής.

Ανώνυμος είπε...

to paidi auto skeftete kiolas? auto einai to epikindino , xaaxaxa

Ανώνυμος είπε...

o gabros re paidia pou einai?

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μεγάλε Καραμάνη! Και μόνο με τη φήμη ότι κατεβαίνεις για βουλευτής ενώθηκαν αυτοί που ήταν στα δικαστήρια. Που να μπεις και στο ψηφοδέλτιο!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι τον Καράμπελα γαμπρό και τον Κουτσούμπα νύφη! Α ρε γέλια!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ την ένωση Κουτσούμπα - Καράμπελα την είχε προτείνει δημόσια από το καλοκαίρι. Αν τότε είχε γίνει δεκτή, τώρα δεν θα ήταν Δήμαρχος ο Παπαγγελής! Κάποιοι όμως μέσα από τη ΝΔ το θέλανε πολύ!!! Αυτοί που τώρα μιλάνε δήθεν για ενότητα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι καιρός για ριζική ανανέωση; Τι έχουν προσφέρει Καράμπελας και Κουτσούμπας; Με ποιες πολιτικές έχουν συνδέσει το όνομά τους; Μόνο με τη φιλοδοξία τους να γίνουν βουλευτές. Υπάρχουν άνθρωποι με προσφορά ήθος και μόρφωση που μπορούν να δώσουν περισσότερα. αγνιάδης, Ρούσσαρης, Σανιδας, Δημόπουλος και άλλοι πολλοί...

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι έχουν προσφέρει και οι δυο τους. Όμως δε νομίζω, ότι οι χειρισμοί τους τώρα τελευταία τους δικαιώνουν.