Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Συμμαχίες με μέλλον

Πολλοί ψάχνουν να βρουν ποιον στόχο εξυπηρετεί η σύμπλευση σε επίπεδο στελεχών και καθημερινότητας των πρότινος "εχθρών" Κουτσούμπα και Καράμπελα. Πάντως μια ήδη θετική παράπλευρη συνέπεια είναι ότι το μικρό καφενεδάκι στη Φίλωνος έχει πια αποκτήσει μεγάλη κίνηση και οι συζητήσεις που διεξάγονται εκεί το καθιστούν πολιτικό κέντρο υψηλού ενδιαφέροντος.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στελέχη από στελέχη έχουν διαφορά! Αν συνυπολογίσει κανείς και την αξιοπιστία, δεν θα βγάλει συμπέρασμα. Με άλλα λόγια, κουβέντα να γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

τα...ντοράκια

Unknown είπε...

re provlimata pou exei o kosmos

Ανώνυμος είπε...

iparxoun iparktoi kai anoiparktoi , ekei pantos sinithos emfanizonte iparktoi oi anoiparktoi psaxnoun akoma gia parea ta teleytea .....polla xronia

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που παρατηρείται είναι ότι στελεχίσκοι, με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, αυτοαναλίσκωνται σε συμμαχίες επιπέδου καφενείου, που πόρω απέχουν απο τα προβλήματα του κόσμου και της κοινωνίας, και που παραδόξως πιστεύουν ότι έχουν αντίκτυπο στον κόσμο. Στην Εκκλησία τέτοιες συναντήσεις, αν περειέιχαν και το γελοίον του πράγματος, τις αποκαλούσαν παρασυναγωγές

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. στεναχωριέται....

Ανώνυμος είπε...

apo pote enoxlei to gegonos na pinei kapoios kafe den katalabaino , me danika pinoun kafe ekei i tsampa an einai na pigenoume kai emeis.
akou re pou ftasame na koitane pou pigainei o kathenas , elegxo sta spitia sas bre , stin oikogeneia sas kai stis ginekes sas oxi ston kosmo.

Ανώνυμος είπε...

άραγε, από τους Νεοδημοκράτες πόσοι δεν ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές; ποια η θέση των στελεχών, που έχασε τον Δήμο η ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμάνης θέλει να φύγουν όλοι από την ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε αγωνίζεται για το κόμμα και είναι άξιος. Σίγουρα θα έχει εξέλιξη σε πολιτικό επίπεδο. Πολλοί θα χαρούν να τον δουν υποψήφιο βουλευτή. Του ευχόμαστε το καλύτερο!

Ανώνυμος είπε...

poios tha exei ekseliksei? mallon asxoleistai se allo komma kai de gnorizete kirie

Ανώνυμος είπε...

autos de leei kalimera me tous misous, kai kalispera me tous ipoloipous misous i gia allon lete?