Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η γιορτή του χάντμπολ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή το πρωί ο σύλλογός μας και η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας διοργάνωσαν την 1η Γιορτή Χάντμπολ για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Λιβαδειάς.
Τα παιδιά συμμετείχαν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες ( Γ΄ - Δ΄ δημοτικού – Ε΄ -ΣΤ΄ δημοτικού ). Οι ομάδες αποτελούνταν από 5 έως 7 αγόρια και κορίτσια και αγωνίζονταν σε δύο ειδικά χαραγμένα γήπεδα. Οι αγώνες διαρκούσαν στην πρώτη φάση 8΄ λεπτά και στην συνέχεια 5΄ λεπτά . Οι περισσότερες ομάδες έπαιξαν από 3-4 παιχνίδια ενώ παράλληλα υπήρχαν και άλλες δραστηριότητες όπως ρίξεις σε τέρμα με συγκεκριμένους στόχους, ζωγραφική με θέμα το χάντμπολ κ.λ.π
Συνολικά πήραν μέρος 37 ομάδες με 254 αγόρια και κορίτσια. Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος σε όλα τα παιδιά τα οποία έδειξαν ότι το χάντμπολ είναι ένα από τα ομαδικά αθλήματα που αγαπούν.
Ο σύλλογός μας στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλήματος λειτουργεί ακαδημία εκμάθησης για αγόρια και κορίτσια κάθε Δευτέρα 18:00 – 20:00 στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους στην 1η Γιορτή Χάντμπολ και υπόσχεται ότι θα καθιερώσει αυτή την γιορτή κάθε χρόνο.
Την εποπτεία και συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γυμναστής του συλλόγου μας Κος Ορκόπουλος Θανάσης ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα τμήματα υποδομών.
Με τιμή
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: