Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Δεν έχω ήχο... στη Λιβαδειά

Σε δύο τουλάχιστον σημεία βρέθηκαν κομμένα τα καλώδια των ηχητικών εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια της παρέλασης της Αποκριάς στη Λιβαδειά εξ ου και το πρόβλημα με τον ήχο που αντιλήφθηκαν οι συμπολίτες και οι επισκέπτες των εκδηλώσεων. Αυτό υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Το Γαϊτανάκι" -ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και φωτογραφίες των ζημιών- που έχουν και την  ευθύνη διεξαγωγής της παρέλασης και μάλιστα επιχορηγούνται γι΄αυτό με ένα σεβαστό ποσό από τον Δήμο Λεβαδέων.
Πράγματι υπάρχει θέμα:  την Παρασκευή 10 ημέρες πριν από την Κυριακή της Αποκριάς ο Σύλλογος "Το Γαϊτανάκι" δέχθηκε προσφορές από καταστήματα ηχητικών εγκαταστάσεων για την κάλυψη της αποκριάτικης παρέλασης με την πρόθεση "να δώσει τη δουλειά στον μειοδότη". Ομως διαδικαστικά προβλήματα προέκυψαν καθώς από μια πλευρά των ενδιαφερομένων διατυπώθηκαν ενστάσεις για τη συμμετοχή ατόμου που κατά την άποψή τους δεν πληρούσε τα επαγγελματικά κριτήρια ανάληψης της ηχητικής κάλυψης της εκδήλωσης. Η άτυπη δημοπρασία επαναλήφθηκε τη  Δευτέρα όταν και παρίστατο Λαμιεύς ενδιαφερόμενος ο οποίος και κέρδισε τη δουλειά καθώς οι Λιβαδείτες ηχητικοί δεν αποδέχθηκαν να ανοίξουν τις προσφορές τους λόγω -όπως δηλώνουν "προσβλητικών ελέγχων".
Οπως είναι επόμενο δημιουργήθηκε ένταση και οι Λιβαδείτες ενδιαφερόμενοι αποχώρησαν. Οι ίδιοι οι Λιβαδείτες ηχητικοί εγκαταστάτες υποστηρίζουν ότι η φετινή ηχητική κάλυψη με κόρνες και όχι με ηχεία πιθανώς να είναι ο λόγος για τη βλάβη που εμφανίστηκε και που αμαύρωσε όλη την εκδήλωση. Προσθέτουν δε ότι η προσπάθεια για να καλυφθεί ηχητικά η παρέλαση της Αποκριάς από συγκεκριμένα άτομα είχε ξεκινήσει από πέρυσι αλλά τότε με επέμβαση του δημάρχου Λεβαδέων κ. Τσιφή η δουλειά είχε μείνει σε λιβαδείτικα χέρια. Από την πλευρά του Πολιτιστικού Συλλόγου το Γαϊτανάκι υποστηρίζεται ότι λόγω περιορισμένων οικονομικών πόρων η ηχητική κάλυψη της παρέλασης κατακυρώνεται στον μειοδότη και πως δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ πρόβλημα με τους συμμετέχοντες στις διαδικασίες.
Φυσικά η viotia αναμένει την εξιχνίαση και την αποκάλυψη των δραστών της κοπής των καλωδίων οπότε πολλές σκοτεινές πτυχές θα φωτιστούν κιαι οι ευθύνες θα αποδοθούν δίκαια...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τύφλα να΄χει ο Σέρλοκ Χόλμς!

Ανώνυμος είπε...

ερωτηματα:

1.αφου το ατομο δεν πληρουσε τα επαγγελματικα κριτηρια, πως πηγε να λαβει μερος σε δημοτικο εργο?αν ειναι να παμε κι εμεις την επομενη φορα.

2.ο ανθρωπος απο την λαμια απο που προεκυψε?

3.αφου ΟΛΟΙ οι λιβαδειτες που πηγαν να καταθεσουν τις προσφορες του αρνηθηκαν να το κανουν και τελικα η δουλεια πηγε στη λαμια, μηπως υπαρχει παρασκηνιο με τον ανθρωπο που πηρε την δουλεια και τον συλλογο που οργανωνει το γαιτανακι?

4.τι εννοει ο ποιητης οτι αρνηθηκαν να ανοιξουν τις προσφορες λογω "προσβλητικων ελεγχων"?

5.τα καλωδια σε ποια σημεια της πολης κοπηκαν?


α ρε παπαγγελη...απο τοτε που σε βγαλαμε ολο μανταρα τα κανεις....αντε να δουμε με τον ξενια τι θα κανεις....

Ανώνυμος είπε...

Ηρθε πλέον ο καιρός το παλιό ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ να μπεί στη θέση του.
Θα το καταλάβετε αργά ή γρήγορα, εσείς και τα πλοκάμια που δημιουργήσατε τόσα χρόνια.
Ήδη έχετε καταδικαστεί στην κοινή γνώμη της Λιβαδειάς.ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Η σύγκριση Λαμίας-Λιβαδειάς που αναφέρεται στο προηγούμενο μήνυμα ειναι ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ!!
Ο κόσμος τόσα χρόνια σας κατάλαβε.Τώρα μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.Είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι,εσείς και τα πλοκάμια σας θα πιάσετε την άκρη!ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο προηγούμενος ανώνυμος ,έχει πολλές απορίες.
Ο Λειβαδίτικος λαός τις έχει λύσει αυτές τις απορίες.
Εχει αποδοκιμάσει αυτούς που προκάλεσαν ζημιά στην πόλη(κόβοντας τα καλώδια ήχου).
Κάποιοι το λένε .ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...
Δεν ξέρω...

Ανώνυμος είπε...

πιο ειναι το παλιο κατεστημενο ρε σι ανωνυμε με τα 3 posts???μην μιλας με γριφους για να σε καταλαβαινουμε και εμεις οι απλοι πολιτες

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ. ΥΠΟΔΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ .ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ . ΤΑ ΟΣΑ ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ .

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 3,18....αν θεωρεις οτι εδω μεσα λεγονται κατινιες θα πρεπει να συμπεριλαβεις και τον εαυτο σου καθως και εσυ υπογραφεις ως ανωνυμος!!!και με τις κατινιες σου και τα μη σοβαρα που γραφεις ως ανωνυμος προσβαλεις και τον βοιωτο που σου δινει βημα να λες την γνωμη σου εδω μεσα

να σου θυμισω επισης οτι τα blos και τα forum εχουν δημιουγηθει για ανταλλαγη αποψεων....αν εσυ εχεις θεμα με αυτο μπορεις απλα να μην γραφεις....

εσυ μπορει να λες οτι εισαι του συλλογου και εγω σου λεω οτι ειμαι ο δημαρχος η ο περιφερειαρχης σου...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 4,34 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ? ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΑΚΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ .

Ελωδός είπε...

Το "πρόβλημα" αυτό πάντως είχε και ένα καλό.

Ακούσαμε τα "τα παπάκια μια φορά" από την φιλαρμονική. Αν θα είχαμε τέρμα τα ηχεία δεν θα τους ακούγαμε.
Και αυτούς και τους "κουδουναράδες" με τα πουτσομουνοτράγουδα.

Ανώνυμος είπε...

synfono apolitos an den exoun kritiria epagelmatika!!!

Ανώνυμος είπε...

synfono apolitos an den exoun kritiria epagelmatika!!!