Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Ηλίας Τζαμτζής υποψήφιος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ο Ηλίας Τζαμτζής, εκπαιδευτικός και αντιπρόεδρος του Δ.Σ., θα αποτελέσει την πρόταση του δημάρχου Λεβαδέων Δ. Τσιφή για την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς κατά τη συνεδρίαση που θα γίνει στις 19.30 της ερχόμενης Δευτέρας 11 Οκτωβρίου και που θα έχει μοναδικό θέμα το εξής.
1. Λήψη απόφασης του Δ.Σ. περί αποδοχής της παραίτησης του Προέδρου του Δ.Σ. Λεβαδέων και διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου Προέδρου για το διάστημα 11-10-2010 έως και 31-12-2010.
Σημειώνεται ότι οριστική είναι η απόφαση του Ηλία Τζαμτζή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Εξάλλου άλλες πληροφορίες θέλουν τον κ. Τσιφή να προτείνει στη θέση του αντιπροέδρους τον Ν. Καφρίτσα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξιολογη περιπτωση. Ιδανικός για αυτη τη θεση λογω εμπεριας και χαρακτηρα.

Το ερωτημα ειναι γιατι ο κ. Τσιφης ζητησε την παραιτηση του νυν προεδρου κ. Καλλιανταση? Τοσα χρονια στην αυτοδιοίκηση δεν εχει παρει πρεφα πως ο προεδρος ψηφιζεται απο το δημοτικό συμβουλιο και δεν οριζεται απο τον ιδιο οπως γινεται με τους αντιδημάρχους? Ο προεδρος κρινεται απο την καταλληλοτητα του ως προς τις διαδικασιες που οριζει ο ΚΩΔΙΚΑΣ καθως και ο εσωτερικός κανονισμος του δημοτικου συμβουλιου. Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι υποψηφιος με τον συνδυασμο του για να εκτελει αριστα χρεη προέδρου. Αλλο Βουδας και άλλο Κουδας!

Ανώνυμος είπε...

Εχει ενημερωθει πως πρεπει να εχει την πλειοψηφεια για να αλλαξει πρόεδρο? Γιατι με τους 3 ψηφους που ελέγχει αν γινει καποια συντονισμένη κινηση θα παθει πανωλεθρια. Θα μου πειτε βεβαια Σαββατο κοντα γιορτη εφτασε και η Κυριακή (7/11)

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ήμαρτον! Ο αντιπρόεδρος προτεινεται απο την αντιπολιτευση και μονο αν αυτη δεν δεχτει προτεινει η συμπολίτευση. Ασε που η παρουσια του αντιπροέδρου αν και υποχρεωτική ουσιαστικά δεν εχει καμια αρμοδιότητα.

Ο νομοθετης τα εχει προβλεψει ολα αλλα καποιοι νομιζουν οτι επειδη εχουν την εξουσια μπορούν να διοριζουν τους παντες. Αυτα μονο στην 7ετία

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν προτεινουν καποιον απο τους περιφερόμενους υποψηφιους? Αυτος που ειναι δημαρχος δεν κανει κουμάντο?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΝΥΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΤΣΙΦΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ Ή ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΦΗΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΟΛΗ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ (ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ) ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΦΗΣ ?ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 3:15 ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πω ένα ανέκδοτο:
Ο τσιφής είναι Δήμαρχος.

Και άλλο ένα:
Ο Τσιφής φταίει για όλα ενώ οι Δημοτικοί του σύμβουλοι είχαν προτάσεις.

Και τρίτο:
όσοι αυτομόλησαν προς Παπαγγελή, το έκαναν για το καλό της πόλης, δεν είναι αρουραίοι.

Ανώνυμος είπε...

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΙΗΣΟΥΣ ΚΙ ΙΟΥΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 2.55

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΑΛΑ Ε!!!!!!!ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ?ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.........

ΚΑΙ είπε...

και της ΒΟΥΛΑΣ
και της ΚΟΥΛΑΣ
και του ΝΤΙΝΟΥ
και των αλλων παιδιων
ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ τι τραβας ???