Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μπροστά ο Χειμάρας, μειώνει ο Περγαντάς

Σύμφωνα με το σημερινό ΕΘΝΟΣ της Κυριακής ..."ντέρμπι δείχνουν τόσο τα γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ σε Ηπειρο, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Στη Στερεά Ελλάδα ο Κλέαρχος Περγαντάς κατάφερε να μειώσει την ψαλίδα που αρχικά έδινε προβάδισμα στον «γαλάζιο» υποψήφιο κ. Χειμάρα".
Για την υπόλοιπη Ελλάδα η εφημερίδα επικαλούμενη δημοσκοπήσεις των κομμάτων δίδει την ακόλουθη εικόνα.

"Σύμφωνα με τα γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ μπορούν θα κερδηθούν από τον πρώτο γύρο οι περιφέρειες της Κρήτης, του Νοτίου Αιγαίου και της Δυτικής Ελλάδας, ενώ σίγουρες θεωρούνται και οι περιφέρειες της Πελοποννήσου, όπου υποστηρίζεται ο ανεξάρτητος Πέτρος Τατούλης και της Ανατολικής Μακεδινίας και Θράκης.
Ο Πέτρος Τατούλης σε όλα τα γκάλοπ προηγείται συγκεντρώνοντας ποσοστά πάνω από 40%, ωστόσο ο «γαλάζιος» υποψήφιος εμφανίζει άνοδο στη Μεσσηνία και Λακωνία. Ισως για αυτό στα γκάλοπ της ΝΔ δείχνει ότι η εκλογή περιφερειαχη στην Πελοπόννησο θα εξελιχθεί σε ντέρμπι.
Η ΝΔ πιστεύει ότι θα κερδίσει ίσως και από τον πρώτο γύρο την Κενρική Μακεδονία με τον Π. Ψωμιάδη, ενώ στη Δυτική Μακεδονία η ΝΔ εκτιμά ότι έχει σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας, καθώς ο κ. Γ. Δάκης συνεχίζει να διατηρεί ένα προβάδισμα που ξεπερνά τις έξι ποσοστιαίες μονάδες".

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωταπριλιάτικο;

βοιωτός είπε...

To ΕΘΝΟΣ τα γράφει. Μην μπερδεύεστε ορισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Το ΕΘΝΟΣ εκτός απ΄αυτό που άνάρτησες, γράφει στη σελ. 9
"Αυτό προϋποθέτει ότι γαλάζιες θα βαφτούν εκτός από τις θεωρητικά σίγουρες περιφέρειες της Κ. Μακεδονίας, Δ. Μακεδονίας, Ηπείρου και Β. Αιγαίου και μία από τις Στερεάς, Θεσσαλίας ή Ιονίου. Στη Ρηγίλλης αισιοδοξία επικρατεί κυρίως για την πορεία του Αγοραστού στη Θεσσαλία"
Στην ίδια σελίδα επίσης έχει κι ένα σενάριο μόνο για υπεραισιόδοξους, που μόνο τότε γίνεται γαλάζια η Στερεά.

βοιωτός είπε...

Το λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...

Το λοιπόν συμπέρασμα δεν βγαίνει.
Κυριακή κοντή γιορτή

Ανώνυμος είπε...

δεν πιστεύω καμια εφημερίδα ούτε για τους μεν ουτε για τους δε...

Ανώνυμος είπε...

To Παρόν της Κυριακής γράφει :

"Πρόκειται για την Στερεά Ελλάδα με τον Αθ. Χειμάρα να δίνει σκληρή μάχη έναντι του Κλ. Περγαντά, καθώς ο π΄ρωτος υπερτερεί στους νομούς Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας και ο δεύτερος έχει μικρο προβάδισμα σε Εύβοια και Βοιωτία"

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΙΩΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

φίλοι μου ο Χειμάρας έχει μεγάλο προβάδισμα στους νομούς Φωκίδας,Φθιώτιδος,Ευρυτανίας, στη Βοιωτία θεωρώ η έκπληξη θα είναι το ποσοστό του Χειμάρα που θα ξεπεράσει κατά πολύ το παλαιότερο του Ρούσσαρη και στην Εύβοια η δυναμική του Χειμάρα έχει αυξητική τάση.Συνεπώς με τους συσχετισμούς και της δεύτερης Κυριακής ο Θανάσης Χειμάρας θα είναι ο πρώτος αιρετός περειφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

θα επρεπε να είναι ευσεβείς πόθοι για όλους τους πολίτες της Στερεάς.Ο Χειμάρας είναι λαικότροπος σαν εμάς ενώ ο Κλέαρχος ειναι της υψηλής κοινωνίας του ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ.Αυτο μην το ξεχνάμε.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός αν θέλετε να συνεχίσει να μας διοικεί ο άνθρωπος που δεν έκανε ποτέ τίποτα,απλάγια να μην το κάνει λάθος.Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών του για τον Ασωπό, παντού καρκίνος.Αυτό θέλετε όλοι εσείς?

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 7.02
μου θύμισες την τετραετἰα χειμάρα σαν νομάρχης που οταν του έλεγαν για ένα προβλημα απαντουσε σε συνέντευξη του στην TV προτείνοντας την ακόλουθη λύση:
θα στείλω εγγραφο αύριο στον υπουργό να μας το λυσει.
Στη συνέχεια του εἰπανε και τόκοψε αλλά δεν έλυσε τίποτα.
ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ.
ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους για όσους δεν το ξέρουν το 'Παρόν' είναι αντιπολιτευόμενο ενώ το 'Εθνος' καθόλου .

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣπράκτορες του ΔΝΤ.

Ανώνυμος είπε...

Δώστε το ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΝΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 11.00
θα πω κάτι άλλο.
Ένας πρωθυπουργός που έχει ψυχική επαφή με τους πολίτες της χώρας που κυβερνά θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει ακόμα και την διαμαρτυρία τους στις εκλογές για να πιέσει ασφυκτικά την ΕΚΤ και το ΔΝΤ για να μην ζητάνε συνεχώς νέα μέτρα και όχι να πιέζει τον λαό. Αντίστροφη πολιτική θα πρεπε να ακολουθήσει και με ισχυρό όπλο την αντίδραση του λαόυ να τους πει δεν αντέχει άλλο η κοινωνία και να διαπραγματευτεί τους επαχθείς όρους. Αυτά τα λίγα . κ
Καληνύχτα τους.

Ανώνυμος είπε...

ούτε ο Τατούλης θα κερδίσει
θυμηθείτε το

Ανώνυμος είπε...

αμα διαβασετε τι εχει πει να κανει ο χειμαρας για τη βοιωτια θα καταλαβετε οτι ο ανθρωπος περα βρεχει.
οσα δεν εκαναν ολες οι κυβερνησεις για την ελλαδα μετα το β παγκοσμιο μεχρι σημερα θα τα κανει αυτος για τη βοιωτια.
ρε θαλασσα μπορει να φερει οπως εφεραν στην θηβα τα πασοκια;

Ανώνυμος είπε...

Τ
Η ως τώρα εικόνα που έχω από τα γκάλοπ (με σημαντική αποχή και πολλούς αναποφάσιστους).


Κλέαρχος Περγαντάς-ΠΑ.ΣΟ.Κ 34-39 % (μ.ο 36,5%)
Θανάσης Χειμάρρας -Ν.Δ 30-35 % (μ.ο 32,5%)
Ν.Παπανδρέου -ΛΑ.Ο.Σ 13-16% (μ.ο 14,5%)
Γ.Μαρίνος -Κ.Κ.Ε 8,5-11,5 % (μ.ο 10 %)
Δ.Σπανούδη -Οικολ.Πρ./Δημ.Αριστερά 3-5% (μ.ο 4%)
Νίκος Στουπής -ΣΥ.ΡΙΖ.Α 2-3 % (μ.ο 2,5%)

τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αύξηση της αποχής και σημαντική πτώση του δικομματισμού.Ο υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά εκτός Βοιωτίας και φαίνεται πως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή του κυβερνώντος κόμματος.Έτσι θα δώσει μάχη στον δεύτερο γύρο με τον Θανάση Χειμάρρα που βρίσκεται πολύ κοντά του.Ο Γιώργος Μαρίνος του Κ.Κ.Ε φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά στην Εύβοια και αρκετά καλά σε Φθιώτιδα και Βοιωτία.Ο υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ Ν.Παπανδρέου συγκεντρώνει διψήφια ποσοστά και φαίνεται δυστυχώς να είναι άνετα τρίτος ως τώρα.Κερδίζει ψηφοφόρους από τη Ν.Δ αλλά και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.Θυμίζω πως στην Στερεά Ελλάδα Ο Λ.Ορθοδ.Συναγ. είναι ισχυρός και είχε χάσει την τρίτη θέση από το Κ.Κ.Ε για 1.900 ψήφους και 0,6

Διαβάστε περισσότερα: http://kke4ever.blogspot.com/2010/11/2010-red-star.html#ixzz141DYgQhn

Ανώνυμος είπε...

Θα τρελαθούμε!!!!!! Είστε σοβαροί???? Δηλαδή μου λέτε ότι δεν θέλουμε τον Περγαντά γιατί θα περάσει την πολιτική του το ΠΑΣΟΚ και θέλουμε τον Χειμάρα. Δηλαδή τι πολιτική θα εφαρμόσει ο Χειμάρας??? Πριν ένα χρόνο ήταν η ΝΔ που βρίζαν όλοι. Ακόμα ο έλληνικός κοιμώμενος!! αλλά ταυτόχρονα και σοφός λαός δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται??? Την πάγια αντιλαική πολιτική των μεγάλων κομμάτων. Δηλα΄δη πάλι μπαίνουμε στο να διαλέξουμε ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ??? Δεν μας κάνει ο ένας θα ψηφίσουμε τον άλλον. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι αυτά που διαβάζω??? Θού Κύριε φυλακήν τω στόματί μου... Κρατιέμαι δεν κάνω σχόλιο.
Βοιωτέ έχει υπάρξει δημοσκόπηση για την Στερεά Ελλάδα συνολικά και αν ναι τι λέει?

Ανώνυμος είπε...

καλά μας έρχεται μια
αναδιάρθρωση = πτώχευση και εμείς ασχολούμαστε με τα γκάλοπ...

Ανώνυμος είπε...

αυτή η εικόνα για τα γκάλοπ είναι ό,τι ναναι...
δηλαδή ο Συριζα 2,5 και το αυτοδιοικητικό 3,5- 4! μη χειρότερα...τι άλλο θα ακούσουμε΄μέχρι την Κυριακή

Ανώνυμος είπε...

Το αλλο με το Τοτο?

Ανώνυμος είπε...

Σας παραθετω την παραγραφο που αφιερωνει το εθνος για την στερεα ελλαδα(μην μπορωντας να καταλαβω που βρηκατε κυριε βοιωτε τα παραπανω στοιχεια και χωρις να νοιαζομαι καθολου για το νικητη των εκλογων γτ οποιος και να βγει απο τους 2 διαφορα δε βλεπω):'Αμφίρροπη είναι η εκλογική αναμέτρηση και στη Στερεά Ελλάδα, χωρίς κανείς να μπορεί να προδικάσει εάν στον δεύτερο γύρο ο χάρτης θα βαφτεί «πράσινος» ή «γαλάζιος». Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Κλέαρχος Περγαντάς (νομάρχης Βοιωτίας), που έχει προβάδισμα στα γκάλοπ, αντιμετωπίζει σε μια δύσκολη αναμέτρηση τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ Θανάση Χειμάρα.'..και σας παραθετω και το link για να το δειτε ολοι με τα ματια σας: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=40504949

βοιωτός είπε...

3.56
Mην ξαναμφισβητήσεις την ακρίβεια των γραφομένων διότι θα σε κόψω.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=40424952

Ανώνυμος είπε...

O KLEARXOS EXEI KOIMHTHEI ME PAPA .....OPOTE O XEIMARAS THA PAEI GIA YPNO THN KYRIAKH ANTE GEIA!!

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην πάρει 14.5 ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ στη Στερεά...
που βυθίζεται λόγω μνημονίου
γι αυτό ο αρχηγός του παλεύει απελπισμένα να κάνει τώρα αντιπολίτευση...μπας και διασωθεί αλλά είναι πολύ αργά...
ο κόσμος δεν ξεχνάει ποιοι ψήφισαν το μνημόνιο....ας πρόσεχαν

Ανώνυμος είπε...

OTI EXEI KOIMHTHEI ME PAPA EXEI! DEN JERO AN EIN KALO H KAKO. AYTH TH FORA EDO PAPAS EKEI PAPAS POY EINAI O PAPAS.GIATI EDO XANOMASTE AYTOI NA KSANAVGOYN GIA NA PAROYN SYXARIKIA AP TON GAP!