Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Την Τετάρτη η παρουσίαση του συνδυασμού Τσιφή

Την Τετάρτη στις 20.00 στο Συνεδριακό κέντρο της Κρύας ο νυν δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτριος Τσιφής θα παρουσιάσει τον δημοτικό συνδυασμό Ανανέωση-Νέο Ξεκίνημα, επικεφαλής του οποίου ο ίδιος θα διεκδικήσει εκ νέου τη  δημοτική αρχή στον νέο καλλικράτειο Δήμο Λεβαδέων.

18 σχόλια:

ΣΙΓΟΥΡΙΑ είπε...

Σιγουρη επιτυχια !
καλο ψηφοδελτιο
Καλος δημαρχος για την πολη μας !
Γερα δημαρχε !!!
Θα ειμαστε οοολοι κοντα σου

Ανώνυμος είπε...

Εγώ στηρίζω Νίκη!!!
Έκανε τόσο καλό στην πόλη.
.....και στον εαυτό της.
Εξάλλου είναι ειδική σε πολλά θέματα.
Άντε γειά....

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 11:52 ....να φανταστω οτι μας κανεις πλακα!!!!σιγουρη επιτυχια ναι καθως οι υπολοιποι με τα 19χρονα και τα 20χρονα δεν πανε πουθενα......καλο ψηφοδελτιον δεν θα το ελεγα μιας και θα δεις μεσα 2-3 πρωταθλητες τις πρεφας.......το "καλος δημαρχος για την πολη μας" απο που το εβγαλες, οεο?????απο τα 5 πεζοδρομια που φτιαχτηκαν, απο τα λουλουδια που ποτιζονται 1 φορα το χρονο, απο τους δρομους που εχουν φτιαχτει (γιανουτσου,στρατ. ιωαννου,δρομος για περα χωριο) η απο το νεκροταφειο στο κεντρο της πολης????ναι..για την πλατεια μιλαω....45 μαστοροι κι 80 μαθηταδες ολημερις το χτιζανε το βραδυ γκρεμιζοταν ηταν αυτη η πλατεια.....φυσικα δεν χρειαζεται να αναφερω την ευφραδεια λογου του γιατρου.....και για να μην αρχισουν τις μουρμουρες μερικοι, να πω οτι δεν εχω κατι με τον γιατρο, ουτε εχω αποφασισει αν θα τον ψηφισω η οχι.....ομως ολοι τους κατα τη δικη μου αποψη παντα, ειναι λιγοι.....ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσιφής είναι έντιμος.Μου φτάνει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτανει γιατι ο κοσμος γνωριζει τυος αυλικους. Φυλακες αγγελοι...

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 1:45
wraia apopsi exeis..ta 19xrona kai ta 20xrona den exoun apopsi k idees?den exoun dikaiwma na iperaspistoun ta thelw tous.?prepei na apofasizoun mia zwh gia autous oi alloi?toulaxiston den einai lamogia san pollous allous,as min anaferthw se onomata,einai kathares prosopikotites xwris mpleksimata!
aytoi einai h koinwnia mas filoi..katigoroun tous neous gia tin simmetoxi tous sta koina..toulaxiston autoi oi neoi asxolountai,summetexoun,kanoun kati k den kathontai ston kanape tous k kritikarou!

Ανώνυμος είπε...

αφού οι αυλικοί έφυγαν!

Ανώνυμος είπε...

AN EINAI ENTIMOS NA GINEI DESPOTHS O KOSMOS PREPEI NA THELEI IKANO

Ανώνυμος είπε...

an htan o tsifis me thn sthriksi toy PASOK tha legate tipote gia toys aulikoys? kai ti na psifisoyme enan dhmarxo poy $ xronia den ekane tipote sthn polh kai to eleimma toy Dhmoy einai kapoia mhdenika??? as mas pei kapoios an kserei!!

ψηφο στο γιατρο μας είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1.45
Η ηρεμια σου με κανει να απαντησω, και να επιμεινω στον ψηφο για την εκλογη του ΤΣΙΦΗ !!
Οι πρωταθλητες της πρεφας, ειναι μια ενασχοληση....
Οι πρωταθλητες της ΡΟΥΧΛΑΣ, του ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, της ΝΤΙΡΛΑΣ,του ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ...τΟυ ΜΠΑΡ,,, του ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ..... ευτυχως δεν ειναι στο ψηφοδελτιο του Τσιφη !!Εφυγαν , και δυστυχως τους πηρε ο Παπαγγελης !αντιθετα θα επρεπε να μην τους δεχθει κανεις.
Το ψηφοδελτιο του Γιατρου, αυτη την φορα ειναι αριστο !!!!
Οι νεοι στα ψηφοδελτια ειναι στολιδι.επιτελους εχουν γνωμη,

Οσοι εφυγαν απο τον Τσιφη εχουν την ελπιδα οτι θα μας κατσουν παλι στην πλατη? Ας δωσουμε την μαχη, διοτι αυτη η μαχη αφορα εμας, ειναι δικαιωμα μας να βγει ο Τσιφης Δημαρχος.
Εχουμε σκεφτη οτι σε αλλη εκλογη....ουτε εξω απο το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ δεν θα περναμε ????

Νικητης είπε...

ΤΣΙΦΗ προχωρας μονος και νικητης
ΠΕΡΙΠΑΤΟ θα κανεις ΓΙΑΤΡΕ
με το στιγμα της προδοσιας δεν περνουν σταυρο αυτοι που σε εγκατελειψαν.
Εχεις τον αερα του νικητη και το καλλιτερο ψηφοδελτιο !

Ανώνυμος είπε...

3.30 δεν ξέρεις τι λες μου φαίνεται,
έντιμος στην πολιτική λέμε και όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό για το δημόσιο χρήμα τη διασπάθιση του οποίου πληρώνουμε όλοι τραγικά σήμερα, εκτός από εσένα προφανώς που για να λες αυτά σημαίνει ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μαθαίνω ότι στη Λιβαδειά θα σαρώσει ο νυν δήμαρχος γιατί μπορεί κάποιοι να κάνουν "θόρυβο" και να δημιουργούν εντυπώσεις αλλά η σιωπηλή πλειοψηφία θα τον στηρίξει γιατί τον εμπιστεύεται περισσότερο...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια εσεις που στηριζεται τον τσιφη (και καλα κανετε) πειτε και σε εμας τους αναποφασιστους τι εργα εκανε σε αυτα τα 4 χρονια ο τσιφης.και φυσικα μην μου πειτε για την πλατεια γιατι αυτη ειχε ξεκινησει επι εποχης ανδρεαδακη να φτιαχνεται!Ποια ηταν η προβολη της λιβαδειας μας προς τα εξω με δημαρχο τον τσιφη?

ολοι λενε τσιφη τσιφη τσιφη και εγω δεν βρισκω ουτε 1 λογο για να τον ξαναψηφισω.πολυ καλος σαν γιατρος αλλα νομιζω οτι απο δημαρχος περασε και δεν ακουμπησε.

Ανώνυμος είπε...

Ε, ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΕΤΗ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις μας περισσεύουν οι έντιμοι ειδικά στην πολιτική και το απαξιώνουν μερικοί και το νομίζουν παπαδίστικη αρετή..! Εκεί φτάσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ας πω κι εγώ την γνώμη μου, φίλοι. Αφού το χει η μοίρα μας σε αυτήν την πόλη να ψηφίζουμε πάντα με βάση το μη χείρον βέλτιστον θα ψηφίσω τον Τσιφή χωρίς πολύ ενθουσιασμό και περιμένοντας την επόμενη φορά να έχουν συνταξιοδοτηθεί όλοι αυτοί κι αυτός μαζί και να αναδειχτούν νέες και άφθαρτες δυνάμεις στην πόλη μακριά από τα κομματικά καταστροφικά γρανάζια....

Ανώνυμος είπε...

Ο καλός είναι για γαμπρός και ο Τσιφής για γιατρός ας γίνει κάποιος άλλος άξιος δήμαρχος για να δούμε άσπρη μέρα.