Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Απόψε στις 8.00 μ.μ. ο Θανάσης Χειμάρας στη Θήβα

Ανακοινώνεται από το Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» ότι η Κεντρική Ομιλία του Θανάση Χειμάρα για τη Θήβα είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010, στις 20.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πικρή αλήθεια

Ίσως η σημαντικότερη παρέμβαση των ημερών ήταν αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στο μήνυμά του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940:

«Η χώρα μας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και το πέρασμα απέναντι το οφείλουμε στους σημερινούς 18άρηδες που ξεκινούν το ταξίδι με το βάρος του χρέους στην πλάτη τους. Καλούνται να πληρώσουν έναν λογαριασμό για τον οποίο δεν έχουν καμία ευθύνη. Όσο πιο γρήγορα τους απαλλάξουμε από αυτό το άχθος, τόσο πιο γρήγορα θα ησυχάσει η συλλογική συνείδηση».


Αυτό ακριβώς, το επαχθές – και αποτέλεσμα διαφθοράς – χρέος είναι το μόνο για το οποίο αποφεύγουν να μιλούν και όσοι σήμερα μας κυβερνούν και όσοι φιλοδοξούν αύριο να μας κυβερνήσουν.

Πολύ περισσότερο δεν μιλούν με τον τρόπο του Προέδρου της Δημοκρατίας: με όρους δηλαδή απαλλαγής της χώρας από το χρέος αυτό. Επειδή όμως αυτή είναι η μόνη συζήτηση που αγγίζει τον πυρήνα του προβλήματος, πολλοί μύθοι θα καταρρεύσουν όταν επιτέλους αρχίσει. Ειδικά μάλιστα αν το θέμα το βάλει ο ελληνικός λαός πριν το θέσουν άλλοι με όρους οριστικής χρεοκοπίας...

Από topontiki.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης τα είπε όλα στην ομιλία του στην Αθήνα και χτες στο μέγκα. Όσοι τον είδαν και έχουν πολιτικό κριτήριο κατάλαβαν.

Ανώνυμος είπε...

Στο βιβλίο της Ναόμι Κλάιν (ΝΑΟΜΙ ΚLEIN) "Το Δόγμα του Σοκ" περιγράφεται ο ρόλος του ΔΝΤ παγκοσμίως.