Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογική δραστηριότητα Γιώτας Πούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιδιαίτερη υποδοχή επιφύλαξαν τα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Λιβαδειάς στην υποψήφια Δήμαρχο κ. Γιώτα Πούλου. Τα μέλη της χορωδίας έχουν κατορθώσει να διατηρήσουν, να αναβαθμίσουν και να κάνουν πλέον θεσμό τη Δημοτική χορωδία μ ε την εθελοντική τους προσφορά.

Η κ. Πούλου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της ανεξάρτητης κίνησης νέου Δήμου Λεβαδέων με έμφαση σε θέματα πολιτισμού καθώς είναι απόλυτα συνδεμένα με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Το αγαπημένο της τραγούδι της αφιέρωσαν, ο μαέστρος και τα μέλη της χορωδίας.

Ανεξάρτητη κίνηση νέου Δήμου Λεβαδέων «Δυναμική Συνεργασία»
ΚΑΙ
Δελτίο τύπου

Η υποψήφια Δήμαρχος του νέου Δήμου Λιβαδειάς κ. Γιώτα Πούλου και υποψήφιοι της ανεξάρτητης κίνησης «Δυναμική Συνεργασία» επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου τη Λαϊκή αγορά της Λιβαδειάς. Μοιράστηκαν φυλλάδια με το πρόγραμμα του συνδυασμού ενώ η κ. Πούλου δήλωσε: «΄Ολοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε στις επερχόμενες εκλογές, το μέλλον που μας ταιριάζει. Είναι η ώρα να αναλάβουμε ευθύνη με διαφάνεια και αξιοκρατία στη διοικητική μεταρρύθμιση ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη στις συνθήκες του μνημονίου με εμπειρία και τεχνοκρατική γνώση στη διεκδίκηση έργων και πόρων. Η ψήφος μας έχει δύναμη!»

Ανεξάρτητη κίνηση νέου Δήμου Λεβαδέων «Δυναμική Συνεργασία»

7 σχόλια:

ροζαλια είπε...

μια γυναικα με παθος!

εωσφόρος είπε...

Η Marie Claire.

Ανώνυμος είπε...

Αν η Madame Figaro πάει και στο παζάρι για να πάρει χαλιά θα έχουμε καινούριο δελτίο τύπου?

Ανώνυμος είπε...

Η Γιώτα και άλλες 29 γυναίκες ... όλες με πάθος.

Αξίζει να ψηφιστούν.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά μην την πιείτε ... λουστείτε!!

Ανώνυμος είπε...

29 κατασκευαστές οικοδομών συνιστούν Γιώτα...Αυτοί ξέρουν!!!

Ανώνυμος είπε...

O συνδυασμος χτιζει πολυκατοικία