Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Το Σάββατο στη Φωκίδα ο Χειμάρας

Στη Φωκίδα θα περιοδεύσει ο Θανάσης Χειμάρας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Κώστα Παπαθανασίου και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στη Φωκίδα του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης».

Συγκεκριμένα, ο κ. Χειμάρας ξεκινά το πρωί του Σαββάτου με επίσκεψη στο Λιδωρίκι στις 10.30. Από εκεί θα συνεχίσει στις 12.30 στο Ευπάλιο και στις 13.30 στην Ερατεινή. Στόχος των επισκέψεων αυτών είναι να συναντηθεί με φορείς της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών, να απευθυνθεί άμεσα στους πολίτες, να τους μιλήσει για το πρόγραμμά του και να απαντήσει σε ερωτήσεις τους σχετικά με τα σχέδιά του για τη Φωκίδα και τη Στερεά Ελλάδα.


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας προγραμματίζεται η επίσκεψη στο Γαλαξείδι για τις 18.00 και στη συνέχεια στη Ιτέα στις 19.30 όπου και θα διανυκτερεύσει.


Ο κ. Χειμάρας δήλωσε σχετικά:


«Οι πολίτες της Περιφέρειας μας βοηθούν στην προσπάθεια να καταγράψουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα της Στερεάς Ελλάδας. Με τα σχόλια και τις προτάσεις τους για τα ζητήματα της περιοχής τοσυ, ενισχύουν την κατανόηση των μεγάλων ζητημάτων.


Έτσι, αποκτούμε βαθιά γνώση των θεμάτων και προετοιμαζόμαστε ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα στην προσπάθεια για το αναπτυξιακό άλμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: