Παρασκευή 13 Ιουλίου 2007

Και ο Λάτσης...

Σε στρατηγική συμμαχία με σκοπό την δημιουργία μιας νέας "ΔΕΗ" προχώρησαν η Edison και τα Ελληνικά Πετρέλαια. Στην εισφορά των δύο εταιρειών στη νέα κοινοπραξία συμπεριλαμβάνεται και το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής της Θίσβης, ισχύος 420 ή 435 MW.
Ποσοστό 34% των Ελληνικών Πετρελαίων ελέγχεται από τον Ομιλο Λάτση και άλλο 34% από το ελληνικό δημόσιο.
Ενας ακόμη μεγαλοεπιχειρηματίας λοιπόν καταφθάνει στο ενεργειακό Ελ Ντοράντο της βοιωτικής γης.

6 σχόλια:

agios thomas είπε...

Επιστρέφοντας υγιής από τα ξένα καθώς θα αναφωνούσε και η γιαγιά μου, εύχομαι σε όλους τους σχολιαστές και στον ιδιοκτήτη, καλό Καλοκαίρι.
Με αυτά όμως που διαβάζω κάθε άλλο παρά καλό θα είναι.
Τέλος πάντων.
Ο Αύγουστος είναι αφιερωμένος στα μπάνια του λαού και κανείς δεν τολμά να τα πειράξει.
Οπότε κατά τη ταπεινή μου γνώμη, καλές μεν οι κινητοποιήσεις, αλλά αν δεν μπει ο Σεπτέμβρης, ότι και να κάνετε, όσο και να φωνάξετε, λυπάμαι αλλά κανείς δεν θα σας ακούσει.
Απολαύστε τα αυγουστιάτικα πανηγύρια και από Σεπτέβρη να υψώσουμε όλοι τη φωνή μας, είτε έχουμε μικρά blogs, είτε μεγάλα, όπως αυτό εδώ.

βοιωτός είπε...

Αγιε Θωμά,
καλώς ήρθες στην πολύπαθη πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Άγιε Θωμά, και ο άγιος Ιωάννης τις ίδιες μ......ς με σένα λέει;
Τι πάει να πει Αύγουστος; Οσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα.

nkalomiris είπε...

Χωρίς καμία ηττοπάθεια, η άποψή μου είναι ότι το ενεργειακό τσιμπούσι Είναι από χρόνια μαγειρεμένο και μετά στρωμένο. Τώρα έχουν αρχίσει να τρώνε.
Μπορούμε να τους σταματήσουμε τώρα που βάλανε την πρώτη μπουκιά στο στόμα; Δεν νομίζω. Μπορείς να σταματήσεις έναν λύκο πεινασμένο να μην φάει την πρώτη μπουκιά;
Τα έχουν κανονίσει χρόνια πριν όλα. Αλλά εμείς κοιμόμασταν και όχι γιατί είμαστε ύπνοι αλλά γιατί κανένας (βο(υ)λευτές της Βοιωτίας μας ρίχνανε υπνωτικά στο φαί μας (αυτοκινητοδρόμιο, αγροτουρισμός, και εργασία-δουλεία).
Καλόν ύπνο Βοιωτοί.
Και κάτι άλλο που προβλέπω. Όταν θα σταματήσουν οι φωνές έτσι ξαφνικά όπως άρχισαν, μην διερωτηθείτε γιατί. Γιατί η απάντηση θα είναι μία. Αυτοί που τα τσεπώνανε για να μην γίνουν πιο πριν κοινιτοποιήσεις αυτοί και θα τα ξανατσεπώσουν για να τις σταματήσουν. (Βλ. Δήμος Θίσβης - Λιμάνι Στασινόπουλου, Αλουμίνιο - Δήμος Αντίκυρας)

agios thomas είπε...

Τροφώνιε μιλάς λες και είσαι στο μυαλό μου.
Περαστικά μας σε όλους τους Βοιωτούς και αλοίμονό μας.

agios thomas είπε...

Στέλιο, διάβασα αρκέτά σχόλιά σου και τα βρήκα ενδιαφέροντα. Είναι δικαίωμά σου να κρίνεις όπως θέλεις τους συν σχολιαστές σου.