Σάββατο 10 Μαρτίου 2007

SOS... Κινδυνεύει το περιβάλλον στη Βοιωτία


Εξακολουθεί να απειλεί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο απίστευτος Ρούσσαρης (φωτό) ότι δεν θα συμμετάσχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, και ότι ίσως ασχοληθεί με το... περιβάλλον.


Και μόνο η δήλωση συνιστά ασφαλώς μείζονα απειλή κατά του ούτως ή άλλως υποβαθμισμένου βοιωτικού περιβάλλοντος και φυσικά δεν θα μείνει χωρίς απάντηση από τους πολίτες στην περίπτωση που ο νομαρχιακός (χωρίς σταυρό) σύμβουλος προχωρήσει στην υλοποίηση της απειλής του...


Σκεφθείτε μόνο την περίπτωση να ασχολείται με το περιβάλλον ο Ρούσσαρης, επί της δημαρχίας του οποίου, μόλις πριν λίγους μήνες, η Λιβαδειά πρέπει να ήταν με διαφορά η πιο βρώμικη πόλη της Ελλάδας...


Ή την περίπτωση ένας υποψήφιος επενδυτής στη Βοιωτία να έχει να διαπραγματευτεί, εκτός των άλλων... μπουμπουκιών, και με τον... Ρούσσαρη για τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις της επένδυσής του.

Βέβαια, ο κουτοπόνηρος Ρούσσαρης δεν ενδιαφέρεται για το περιβάλλον. Ενδιαφέρεται να ξεχαστεί η απόλυτη αποτυχία του χωρίς να αποσυρθεί εντελώς στα αζήτητα. Ομως γι' αυτό είμαστε εδώ εμείς, για να μην επιτρέψουμε να ξεχαστούν τα έργα και οι ημέρες και του Ρούσσαρη και των άλλων τοπικών αστέρων.


Την επόμενη εβδομάδα: Συγκάλυψη στη ΔΕΠΑΛ και τη ΔΕΤΕΛ; Συγκεκριμένες ερωτήσεις ζητούν απάντηση.

3 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Η τελευταία σου πρόταση αποτελεί απειλή;
Γιατί;
Μου φαίνεται ότι μας απειλείς με έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Σου το λέω. Αν πάθουμε τίποτα κρίμα στο λεμό σου.
Γιατί βρε φίλτατε, εμείς θα πάθουμε κακό και όχι αυτοί. Αυτοί θα εξακολουθούν να πίνουν τον φραπουτσίνο τους, να καπνίζουν τις πουράκλες τους, και να μετράνε νούμερα. (μεταφορικά και κυριολεκτικά).

βοιωτός είπε...

Εδώ ισχύει εκείνο το παλιό: "Η σιωπή είναι συνενοχή".
Και οι εργαζόμενοι οφείλουν να αντιδράσουν στην απαξίωση των επιχειρήσεων αλλά και στη συγκάλυψη των ευθυνών.

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε και μια ματία στο Ασωπός SOS:

http://asoposSOS.wordpress.com