Παρασκευή 9 Μαρτίου 2007

Τα επιτόκια...


Είπε ο Τρισέ 0,25% πάνω τα επιτόκια. Στα 85 δισ. ευρώ που έχουν δανειστεί οι Ελληνες από τις τράπεζες είναι λίγο περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ(!!!!!) αυτά που θα πάρουν οι μάγκες.
Μόνο για το 2007.
Στην υγεία των κορόιδων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι αν η λέξη κορόιδο είναι ελληνική. Το λέω αυτό, γιατί ρωτώντας έναν Ιταλό, την κατάλαβε αμέσως. Το ίδιο συνέβηκε και όταν ρώτησα έναν Ινδό που δούλευε στα καρότα του θείου μου.
Είναι δύσκολο να ορίσεις τι σημαίνει ενωμένη ευρώπη. Γι'αυτό την αποδέχεσαι όπως την επιβάλει το κέντρο(...βλέπε Βρυξέλες). Οταν λοιπόν αυτοί οι 'χαζοί' μας έδιναν το χρήμα τους για να φτιάξουμε ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ειλικρινά γι'αυτό μας το έδειναν), εμείς το κάναμε...σκυλάδικα, αμαξάρες(κατά προτίμηση BMW, για αγορά αγροτικών μηχανημάτων, ούτε λόγος, κοσμήματα και γκαρσονιέρες στις γκόμενές μας και ...και...
Τώρα που αυτοί ήρθαν, είδαν, τους βγήκαν τα μάτια με αυτά που είδαν, δηλαδή με το τι έγινε το χρήμα τους, ξύπνισαν οι 'χαζοί'. Τι κρίμα...λίγο ακόμη δεν το κράταγαν;
Τα ζητούν πίσω και ΚαΛα ΚάΝοΥν.
Τώρα ήρθε η ώρανα γίνουμε εμείς ΧΑΖΟΙ (μα πολύ χαζοί) και να γίνουν ξύπνοι, οι πιο νέοι. Κροατία, Σλοβενία, Πολωνία, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
Ετσι είναι. Θα γυρίσει ο τροχός...θα γ...... και ο φτωχός.
Λυπάμαι μόνο για ένα πράγμα. Οτι ενώ μας λένε πως η ιστορία διδάσκει, και δόξα τω θεω, εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε με το τσουβάλι από αυτή, Δεν...δεν...δεν διδασκόμαστε, αλλά πάλι τα ίδια θα κάνουμε.
Ας είναι. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Πολλά έγραψα...και ποιος να τα διαβάσει. δυστυχώς ούτε σε αυτό έμοιασα στον παπού μου, που έλεγε: 'Λίγα και καλά'. Αλλά και ο προπ΄ππος μου ο Διόδωρος 'Ουκ εν τω πολλω το ευ'.